top

Ochelari de filat

Ochelarii de asigurare vă permit să controlați cu atenție fiecare mișcare a coechipierului dumneavoastră care se află pe perete, fără a fi nevoie să ridicați capul.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Ochelarii de șezut - confort și siguranță

Ochelarii de cățărare sunt o soluție confortabilă pentru alpiniști și coechipierii lor. Dacă asociați în principal asigurarea cu o poziție nefirească și cu capul în sus, provocând dureri la nivelul gâtului, este timpul să uitați de asta. Deși uneori vă fac să zâmbiți, ochelarii de asigurare sunt foarte practici. Toată lumea arată un pic ciudat în ei, dar eficiența și confortul de asigurare sunt beneficiile care contează cel mai mult. Cu acești ochelari pe tine, nu mai trebuie să te uiți în sus din când în când, urmărind fiecare mișcare a partenerului de cățărare. Puteți privi drept înainte și, cu ajutorul prismelor care reflectă lumina, puteți controla mișcările alpinistului pe secțiunile ulterioare ale traseului. Acest gadget micuț facilitează activitatea în lumea cățărării. Atât pe stânci, cât și pe panou, deci literalmente oriunde aveți de-a face cu asigurarea.

Ochelari de calcan - construcție atipică

Cum sunt proiectate ochelarii de asigurare? Deformează imaginea reală? Aceste întrebări pot apărea atunci când intrați pentru prima dată în contact cu această categorie de produse. Designul ochelarilor de asigurare se bazează pe aplicarea prismelor. Designerii au reușit să evite efectul de oglindă, iar ochelarii reflectă realitatea. Lentilele sunt dispuse într-un solid de bază dreptunghiular și o secțiune transversală triunghiulară. Acest lucru a făcut posibilă utilizarea fenomenului de reflexie interioară. Imaginea se curbează pe ambele suprafețe ale lentilelor, permițându-i asiguratorului să observe partenerul de cățărare, în timp ce privește drept înainte. Se pot urmări mișcările și picioarele alpinistului în căutarea următorilor pași.

Ochelarii de bronzat - am nevoie de ei?

Ochelarii cu spătar sunt perfecți pentru cei care doresc să evite durerile de gât și de spate. Aceasta este o soluție perfectă pentru belayerii care petrec ore lungi sub perete. Dacă escaladați în echipă de două persoane, ar fi bine să aveți la voi o pereche de ochelari de asigurare. Persoana care își asigură partenerul va avea cu siguranță nevoie de ei. Această soluție inovatoare vă va permite să evitați să vă strâmbați constant gâtul pentru a privi în sus. Dacă doriți să puteți răspunde rapid la fiecare mișcare a cățărătorului, luați în considerare acești ochelari cu prisme. Aceștia vă vor permite să răspundeți rapid la orice potențială cădere, precum și pentru odihnă sau pentru a ajunge în vârf. Un bun belayer ar trebui să se uite la ceea ce face cățărătorul principal, încercând să urce și să dea drumul rapid la coardă. Acestea sunt operațiuni aparent ușoare, ceea ce face ca alpinismul să fie extrem de eficient. O echipă bine pusă la punct este cheia succesului, iar ochelarii de asigurare pot aduce un plus de valoare.