top

MSR Corturi

Corturile MSR sunt o ofertă absolut clasică în categoria rucsacilor. Designul american și cea mai înaltă calitate a manoperei, împreună cu accentul total pe obținerea celei mai mici greutăți, importantă pentru toți fanii minimalismului și a proprietăților ușoare.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Torturi moderne MSR

Astăzi, motto-ul "mai ușor și mai rapid" ghidează un grup tot mai mare de turiști. Dar aceste cuvinte nu contează dacă echipamentul nu vă reușește. Torturile MSR sunt un simbol al vieții în backcountry, produse iconice a căror greutate redusă este însoțită de cele mai noi tehnologii și de o atenție maximă la detalii. Este sinonim cu fiabilitatea și cel mai înalt nivel de confort. Acesta este modul în care sunt realizate corturile MSR® - astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la adăpostul dvs. în timpul aventurilor în aer liber. Modelele de trekking ultraușoare sunt deosebit de populare, deoarece se pot potrivi cu ușurință într-un rucsac și, datorită greutății lor reduse, abia dacă le veți observa în bagaj. Dezvoltate pentru pasionații experimentați de trekking, construcțiile sunt extrem de intuitive la montare. Cu o combinație perfectă de structură robustă și materiale ultraușoare, veți putea construi un adăpost fiabil pe traseu.

Torturile mici MSR oferă mult spațiu în interior

În 2009, MSR a devenit primul producător de corturi din America de Nord care oferă măsurători de capacitate în interior. Astăzi, pe lângă lungimea de bază a podelei și înălțimea deasupra capului, MSR publică și capacitatea interioară pentru toate corturile sale, pentru a ajuta clienții să aleagă adăpostul perfect pentru ploi torențiale de mai multe zile. Corturile MSR sunt proiectate ținând cont de nevoile utilizatorilor. Forma cadrului este modificată în consecință pentru a satisface în mod ideal cele două nevoi - menținerea unei durabilități cât mai ridicate și o suprafață mare utilizabilă în interior. Această abordare înseamnă că structurile clasice de tip iglu sunt înlocuite de cadre hibride mult mai eficiente. Cu o utilizare adecvată a stâlpilor, corturile sunt mult mai spațioase, comportându-se în continuare excelent în condiții de vânt.

Tehnologii high-tech în corturile MSR

Grație tehnologiilor, MSR împinge sectorul înainte de mai bine de 20 de ani. Torturile de călătorie MSR sunt considerate cele mai durabile construite vreodată. Construite pentru a supraviețui. În același timp, acestea se caracterizează printr-o greutate redusă. Cum a fost posibil să se combine cele două caracteristici, aparent extreme? Totul se datorează utilizării celor mai noi materiale disponibile în procesul de producție. Stâlpii din aluminiu de înaltă calitate, cu pereți subțiri, formează un cadru fiabil care vă permite să obțineți forma perfectă a cortului. Un aliaj special de aluminiu garantează proprietățile mecanice potrivite pentru ca rama să nu fie prea rigidă, pentru că s-ar putea rupe ușor, și nici prea moale, pentru că nu ar oferi cortului suportul potrivit. Materialele folosite pentru a produce foaia de zbor a corturilor MSR sunt excepționale. Țesăturile sintetice cu grosime redusă sunt acoperite cu silicon, ceea ce oferă un nivel ridicat de rezistență la apă. Acest flysheet vă va oferi o protecție perfectă împotriva precipitațiilor și poate fi în același timp împachetat într-o husă mică. Cu o combinație de cadru ultramodern și flysheet, veți obține un cort perfect pentru cele mai lungi aventuri de trekking.

Torturi MSR în oferta magazinului 8a.ro

Oferim o gamă largă de produse de la această marcă renumită, de la corturi la sobe de călătorie MSR Corturile de trekking disponibile într-o varietate de dimensiuni sunt perfecte pentru toți călătorii. Pentru dormitul solo, tot ce aveți nevoie este un cort pentru 1 persoană. De asemenea, puteți alege între modelele de 2 și 3 persoane, perfecte atunci când călătoriți cu prietenii.