top

Mănuși filat

Mănușile de asigurare sunt esențiale pentru cățărare, lucrul la înălțime și munca la copac. De asemenea, le puteți purta pe traseele Via Ferrata, unde contactul cu șina de oțel ascuțită este neplăcut.
View as Grid List

15 Produse

pe pagină
View as Grid List

15 Produse

Ștergere

Mănușile de șezut - o protecție eficientă a mâinilor

Când vă asigurați coechipierul de alpinism, lucrați la înălțime sau desfășurați activități de Via Ferrata, aceste modele sunt ceea ce căutați. Mănușile de asigurare vă protejează mâinile care lucrează cu șina. Atunci când activitatea de cățărare este frecventă, pielea devine aspră și neplăcută și se întărește neplăcut. Este deosebit de dăunător atunci când lucrați la înălțime sau urmăriți aventuri Via Ferrata, unde trebuie să aveți de-a face cu șine de oțel. Acest lucru face ca mănușile de asigurare să fie extrem de versatile și perfecte pentru o mare varietate de sarcini legate de stâncă și de muncă. Aceste construcții vor fi, de asemenea, alegerea arboriștilor care sunt extrem de expuși la răni cu crengi ascuțite. Magazinul 8a.ro oferă mănuși de asigurare de la producători de top. Petzl, Beal, Climbing Technology, Black Diamond sau Metolius. Astfel, alegerea unui model pentru dumneavoastră este ușoară, deoarece fiecare dintre ele este de cea mai bună calitate.

Mănuși de șezut - rezistență mare la abraziune

Acest tip de mănuși prezintă întotdeauna soluții foarte durabile. Aceasta este de obicei o combinație de piele și poliamidă sau doar unul dintre aceste materiale. Cu toate acestea, fiecare dintre ele elimină tensiunea generată în construcție, astfel încât mănușile de asigurare își păstrează funcționalitatea pentru o perioadă lungă de timp. În plus, întregul design se ocupă mai bine de frecarea frânghiei, astfel încât riscul de rănire este mult mai mic. Oferim modele cu cinci degete, dar și fără degete. Acesta din urmă este perfect pentru zilele mai călduroase, când ghidați coarda cu partea interioară a mâinii, în timp ce degetele nu necesită o protecție mare. Mănușile de asigurare dispun de panouri speciale în zonele critice. Acestea sunt în mare parte din poliamidă, astfel încât întregul model este și mai bine protejat împotriva deteriorării atunci când vă asigurați sau lucrați la înălțime. Merită să adăugăm că aceste materiale prezintă, de asemenea, un nivel optim de respirabilitate. Acest lucru limitează transpirația mâinilor și face ca mănușile de asigurare să fie extrem de confortabile.

Mănușile de șezut - confort și funcționalitate

Proiectanții mărcilor Petzl, Beal, Climbing Technology, Black Diamond sau Metolius sunt conștienți de faptul că confortul este prioritatea principală. Aceasta este caracteristica care, alături de durabilitate, este cea mai crucială în alegerea modelului specific. Mănușile de asigurare au panouri flexibile în zonele cele mai sensibile, ceea ce face ca întreaga construcție să fie elastică. În plus, tăietura și ajustarea lor anatomică se asigură că nimic nu limitează libertatea de mișcare a mâinilor. Acest lucru este esențial, deoarece atunci când vă lipsește libertatea de mișcare, fiecare activitate devine dificilă. Mănușile de asigurare înseamnă, de asemenea, o varietate de funcții utile. Unele modele dispun de bucăți speciale de material pentru a vă șterge transpirația de pe frunte. Acest lucru poate fi util în zilele călduroase și atunci când vă ocupați de sarcini dificile. Cele mai multe construcții dispun, de asemenea, de bucle sau găuri pentru a fixa mănușile la carabină. Acest lucru asigură faptul că mănușile de asigurare sunt întotdeauna la îndemână. Puteți ajusta perfect întreaga construcție la încheietura mâinii cu ajutorul unei închideri Velcro. Acest lucru vă permite să personalizați lățimea modelului în funcție de nevoile dumneavoastră.