top

Mănuşi de schi bărbați

Mănușile de schi pentru bărbați sunt construcții cu tehnologii avansate care vor facilita călătoriile pe pârtie și freeridele extreme. Este o protecție necesară pentru mâini, fără de care nu există activitate în timpul iernii. Prin urmare, mănușile de schi pentru bărbați sunt un accesoriu esențial pentru garderoba de iarnă. Modelele din magazinul 8a.ro au adesea membrane impermeabile, precum și soluții de izolare. Datorită acestui fapt, obțineți o protecție completă împotriva răcirii, ceea ce va crește semnificativ nivelul de confort și siguranță.
View as Grid List

33 Produse

 1. -40%
  Manusi schi Ziener Gisor AS - blk

  Lista de dorințe

 2. -35%
  Manusi GORE TEX Black Diamond Mission Gloves - walnuts

  Lista de dorințe

 3. -23%
  Mănuși Salewa Ortles TWR Gloves - black out

  Lista de dorințe

 4. -23%
  Manusi schi Kombi Crossroad Glove - black

  Lista de dorințe

 5. -23%
  Manusi schi Extremities Meridian Glove - black/grey

  Lista de dorințe

 6. -17%
  Manusi schi Montura Ski Light Glove - black

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Mănuși Black Diamond Soloist - dark curry

  Lista de dorințe

 8. -29%
  Mănuși Black Diamond Soloist - black/black

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Manusi schi Kombi The Timeless Glove - barista

  Lista de dorințe

 10. -39%
  Mănuși Kombi The Edge Glove - black chevron

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Mănuși munte Black Diamond Tour Glove - ash

  Lista de dorințe

 12. -29%
  Manusi schi Black Diamond Tour Glove - black

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Manusi schi Kombi The Timeless Glove - black

  Lista de dorințe

 14. -43%
  Mănuși munte Black Diamond Spark Gloves - smoke

  Lista de dorințe

 15. -33%
  Mănuși Black Diamond Guide Finger - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

33 Produse

Ștergere

Cum să alegeți mănuși de schi pentru bărbați confortabile?

Această ținută de schi este esențială atunci când vrei să mergi serios la schi. Fie că sunteți începător sau un pasionat de schi cu experiență, protecția adecvată a mâinilor este esențială. Deoarece principalii producători de îmbrăcăminte pentru schi și snowboard oferă o selecție extrem de largă de modele, la început numărul lor poate fi copleșitor. Cu toate acestea, dacă știm la ce caracteristici să fim atenți, putem găsi cu ușurință mănuși de iarnă potrivite. În primul rând, ar trebui să decidem dacă mănușile sau mănușile vor fi mai bune pentru noi. Primele permit o funcționare mai ușoară a echipamentului și a îmbrăcămintei. Închiderea fermoarului, legarea schiurilor și alte operațiuni sunt foarte incomode. Mittens protejează mai bine împotriva frigului. Datorită faptului că toate degetele, cu excepția degetului mare, sunt plasate într-o singură cameră, mâna păstrează cu siguranță mai bine căldura în cazul înghețurilor puternice. A doua problemă de bază este tăietura mănușilor. Pentru cele cu manșetă scurtă, putem întinde cu ușurință mânecile jachetei de schi. Aceasta este o soluție foarte confortabilă pe pârtia pregătită. Cu toate acestea, dacă mergem la deszăpezire și cădem des în timp ce învățăm să schiem, mănușile echipate cu o manșetă lungă pot fi o soluție mai bună. Acestea vor proteja mult mai bine împotriva pătrunderii zăpezii în interior. Un cordon bine conceput, cu un opritor, va asigura aderența întregului la jachetă.

Mănușile de schi pentru bărbați trebuie să ofere confort termic

Temperatura scăzută ne amenință cel mai mult mâinile atunci când schiem. De aceea, alegerea mănușilor potrivite este crucială pentru a menține un confort ridicat pe pârtii. În primul rând, mănușile de snowboard și de schi trebuie să protejeze eficient împotriva vântului. Atunci când schiem rapid, iureșul aerului intensifică și mai mult efectul temperaturii scăzute. Prin urmare, practic toate mănușile de schi protejează eficient împotriva rafalelor de vânt Folosirea materialelor nerespirabile protejează eficient mâinile de frig. Desigur, mănușile subțiri și nerespirabile nu sunt suficiente. O izolație eficientă este, de asemenea, esențială în modelele de schi. Atunci când se schiază în jos, corpul nu produce la fel de multă căldură ca, de exemplu, în timpul călătoriilor de schi de tură. Mâinile sunt de obicei strânse pe bețe, așa că protejarea lor de răcire este esențială. Mănușile de schi au cel mai adesea izolație sintetică, care este perfectă pentru iarnă. Acest lucru se datorează proprietăților sale de uscare rapidă, astfel încât umezeala din piele și zăpadă nu va perturba confortul termic. Respirabilitatea izolației sintetice înseamnă că transpirația este transferată în stratul exterior, de unde se poate evapora liber. Modelele de schi cu această izolație vor fi perfecte pentru zilele mai călduroase, atunci când se schiază în plin soare.

Mănușile de schi de iarnă pentru bărbați oferă confort maxim

Trebuie să vă folosiți eficient bastoanele de schi pentru a vă bucura pe deplin de călătoria pe pârtii. În acest scop, designerii folosesc o croială rafinată cu o potrivire anatomică la mână. Datorită acestui fapt, mănușile pentru pasionații de schi vor oferi o libertate maximă a mișcărilor mâinii, fără de care nu există distracție la mersul pe pârtie. În plus, în zona de prindere veți găsi soluții pentru a crește aderența. Modelele de schi de aici au, de obicei, piele sau material antiderapant. Acest lucru face ca bețele să se simtă mai bine în mână, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vor cădea. Întăririle suplimentare reprezintă, de asemenea, o protecție mai bună împotriva abraziunii rapide. Modelele destinate unei pârtii întărite au adesea capace suplimentare pe partea din spate a mâinii. Acestea sunt concepute pentru a ne proteja în cazul unei căzături și al lovirii zăpezii înghețate cu mâinile. Mănușile de snowboard, la rândul lor, sunt echipate cu protectori pentru încheietura mâinii care reduc riscul de rănire.

Merită să alegeți mănuși de schi cu membrană?

Producătorii folosesc o varietate de soluții de membrană. Acest strat subțire este cel mai adesea plasat între izolație și materialul exterior. Mănușile pentru schiori și snowboarderi cu această soluție reduc îmbibarea modelului și pătrunderea apei în zona mâinilor, chiar și pe zăpadă umedă. În același timp, structura specială permite vaporilor de apă să pătrundă în exterior. Prin urmare, mâinile nu se supraîncălzesc în timpul coborârii mai intense. GORE-TEX® este cea mai populară tehnologie de acest tip. Oferă un nivel foarte ridicat de rezistență la apă, astfel încât împrejurimile înzăpezite nu vor fi atât de periculoase. Astfel, GTX are un efect pozitiv asupra protecției împotriva răcirii, ceea ce se traduce printr-o izolare ridicată. În plus, soluția GORE-TEX® oferă un nivel de respirabilitate peste medie. Datorită acesteia, mănușile vor elimina excesul de umiditate generat în timpul mișcărilor dinamice pe pârtie. Ca urmare, veți obține protecție împotriva supraîncălzirii și veți menține un climat uscat și confortabil în jurul pielii pentru o perioadă lungă de timp. GORE-TEX® este adesea susținut de o căptușeală din fleece care captează umezeala de pe mâini. De asemenea, este foarte plăcută la atingere, ceea ce asigură un confort excepțional de utilizare.

Puteți cumpăra cele mai bune mănuși de schi și snowboard de la magazinul 8a.ro.

Oferta noastră include o gamă largă de mănuși pentru toate sporturile de iarnă legate de una sau două plăci. Puteți cumpăra mănuși durabile care vor funcționa pe pârtii sălbatice, precum și modele la modă pentru traseele pregătite. Multe modele dispun de elemente suplimentare care le facilitează utilizarea. Buclele pentru încheietura mâinii vor împiedica în mod eficient pierderea mănușilor pe teren dificil. Un loc special pentru încălzitoare de mâini va fi perfect pentru persoanele care au o problemă cu mâinile înghețate. Magazinul online 8a.ro vă va permite să alegeți mănuși pentru bărbați perfecte pentru schi și snowboarding, atât pe vreme însorită, cât și în condiții de îngheț sever. Construcțiile confortabile ale celor mai bune branduri din lume vor face ca fiecare ieșire pe pârtie să fie o plăcere pură.