top

Mănuși de alergare femei

Mănușile de alergare pentru femei sunt un accesoriu perfect pentru femeile care parcurg distanțe într-un ritm dinamic. Ele vor completa perfect ținuta de alergare atât a amatoarelor, cât și a profesionistelor.
View as Grid List

18 Produse

 1. -8%
  Mănuși alergare Inov-8 Extreme Thermo Mitt - black

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Mănuși Dynafit DNA 2 Gloves - black grey

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Manusi schi de tura Karpos Race Glove - black/black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Mănuși fleece Extremities Sticky X Therm Glove - black

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Mănuși Karpos Leggero Glove - black multicolor

  Lista de dorințe

 6. -23%
  Mănuși alergare Salomon Cross Warm Glove - deep black

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Mănuși femei Under Armour Storm Liner - black/jet gray

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Manusi softshell Kombi The Wrap Glove - asphalt

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Mănuși alergare Inov-8 Race Elite 3in1 Glove - black

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Manusi alergare Inov-8 Race Elite Glove - black

  Lista de dorințe

 11. -21%
  Manusi alergare Black Diamond Wind Hood GridTech - black

  Lista de dorințe

 12. -23%
  Mănuși Black Diamond MidWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 13. -22%
  Mănuși softshell Kanfor Berg Pro - black

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Mănuși Kanfor Fit - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Mănuși de alergare confortabile pentru femei

Pot fi frumoase din punct de vedere vizual, dar dacă mănușile de alergare pentru femei mănușile vor fi confortabile este evidențiat nu de stilul lor, ci de croială și material. Ele vor fi o completare foarte bună a ținutei de antrenament funcțional. În afară de pantofii, pantalonii și tricoul special, ele vor putea ridica și confortul efortului efectuat. Este un plus nu doar pentru alergătorii profesioniști, ci și pentru cei care sunt la început de aventură cu acest sport. În timpul alergării în zilele mai friguroase, un model corect ales va garanta căldura mâinilor și nu va limita activitățile manuale.

Mănuși de alergare pentru femei din materiale tehnice

Tesăturile folosite pentru fabricarea mănușilor de alergare pentru femei diferă de cele folosite pentru fabricarea, de exemplu, a modelelor de oraș. Acestea sunt selectate pentru a garanta respirabilitatea și pentru a avea un efect benefic asupra eficienței eliminării umidității de pe piele. Pentru a face acest lucru posibil, modelele conectează adesea diferite tipuri de țesături. Piesele realizate din materiale diferite au ca rezultat parametri tehnici mai buni ai întregului și îmbunătățesc confortul de utilizare. În cele din urmă, mănușile de alergare pentru femei sunt extrem de confortabile, nu limitează precizia operațiunilor manuale și nu ciupesc sau freacă. Un avantaj al secolului 21 este și funcționalitatea suplimentară a unor propuneri care permit operarea ecranelor tactile. Dacă designerul s-a gândit la acest lucru, a folosit un material special pe degete pentru a facilita utilizarea, de exemplu, a unei tablete tactile sau a unui telefon.

Mănuși călduroase de alergare pentru femei

Runningul poate părea un sport care nu necesită echipament și accesorii specializate. De fapt, o ținută formată din doar câteva elemente este suficientă pentru a face pași dinamici în mod confortabil. Cu toate acestea, dacă doriți să creșteți eficiența activităților dumneavoastră, mănușile de alergare pentru femei ar trebui să facă parte din acestea. Mai ales în timpul antrenamentelor la temperaturi scăzute, este bine să aveți grijă de o protecție adecvată a mâinilor. Încălzirea lor este la fel de importantă ca și menținerea căldurii la nivelul capului sau al gâtului. Modelele concepute pentru a fi purtate în zilele mai reci au o umplutură care reglează perfect temperatura corpului. Pentru că aura neplăcută merge adesea mână în mână cu vremea ploioasă, unele variante sunt realizate din materiale impermeabile care nu se udă ușor.

Mănușile de alergare pentru femei bine ajustate vor fi o completare perfectă pentru o ținută sportivă

Mănușile moi de alergare pentru femei trebuie să fie, de asemenea, flexibile pentru a adera bine la mână și pentru a fi confortabile la purtare. Structurile complet rigide ar fi pur și simplu inconfortabile și nu ar permite efectuarea unor operațiuni manuale mai precise. Acest lucru duce la utilizarea, de exemplu, a unor amestecuri de materiale elastice sau a unor construcții speciale. Una dintre acestea este, de exemplu, stretch-ul în 4 direcții, care permite materialului să se întindă în patru direcții. Atunci când puneți mănușile, acestea se așează perfect. Nici o mișcare nu este restricționată, iar utilizatorul își poate mișca cu ușurință mâinile, deoarece materialul este întins. Ajustarea potrivirii la încheieturi nu necesită, de obicei, schimbarea lungimii curelelor și utilizarea cataramei. În schimb, apar, de exemplu, inserții elastice. Prin urmare, modelele se adaptează automat, aproape imediat la mâini și le protejează foarte bine împotriva efectelor nedorite ale factorilor externi.

Mănuși de alergare pentru femei la magazinul 8a.ro.

Proiectele unor mărci cunoscute precum Black Diamond sau Salomon pot fi găsite la prețuri atractive în oferta magazinului online 8a.ro. Dintr-o gamă largă, puteți alege cu ușurință atât mănuși de alergare pentru femei, cât și tricouri, pantaloni sau accesorii. Calitatea ridicată și parametrii tehnici foarte buni ai produselor fac ca și profesioniștii, dar și iubitorii mai selectivi de activități în aer liber să găsească ceva pentru ei.