top

Mănuşi cu 5 degete femei

Mănușile pentru femei protejează mâinile de temperaturile scăzute. În același timp, acestea asigură libertatea de mișcare și confortul. Puteți alege cu ușurință modelele perfecte pentru fiecare zi și în timpul activităților.
View as Grid List

212 Produse

 1. -8%
  Mănuși femei Montane Prism Glove - black

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Mănuși fleece Patagonia Retro Pile Gloves - black

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Mănuși lână Thermowave Merino Gloves - camo dazzle

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Mănuși The North Face TNF Rino Glove - dark sage

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Mănuși ciclism POC Thermal Lite Glove - uranium black

  Lista de dorințe

 6. -7%
  Manusi GORE TEX Salomon Propeller GTX - black/black

  Lista de dorințe

 7. -32%
  Mănuși ciclism femei 100% Ridecamp - lavender

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Mănuși lână Icebreaker Rixdorf Gloves - nightshade

  Lista de dorințe

 9. -14%
  Mănuși ciclism Rocday Evo Race - black/yellow

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Mănuși ciclism Oakley Switchback MTB Glove - blackout

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Mănuși ciclism POC Savant MTB Glove - ammolite coral

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

212 Produse

Ștergere

Mănușile pentru femei - când vor funcționa?

Lunile de iarnă sunt deosebit de enervante pentru mâini. Temperatura scăzută provoacă răcirea, precum și contribuie la deteriorarea stării pielii. Mănușile pentru femei ajută la protejarea împotriva unor astfel de situații. Ele sunt confecționate astfel încât să asigure o bună izolare de frig și libertatea de mișcare a degetelor. Varietatea de modele din magazinul nostru vă permite să alegeți una a cărei construcție este excelentă pentru schi pe pârtii sau pentru drumeții montane. Unele mănuși vor funcționa perfect și în fiecare zi. Datorită lor, confortul termic va crește.

Mănuși pentru femei - modele pentru drumeții montane și schi

Când nu doriți să simțiți frigul enervant la nivelul mâinilor în timp ce descoperiți traseele montane, alegeți mănușile pentru femei create special pentru acest tip de activitate. Acestea folosesc diverse soluții pentru a asigura confortul termic. Acestea se bazează pe o izolație sintetică care protejează mâinile de răcire în timpul orelor lungi de mers. În plus, materialele folosite la acest tip de modele asigură o respirabilitate excelentă. Ele elimină eficient umezeala de la suprafața pielii către stratul exterior al țesăturii, unde se poate evapora. Acest proces asigură menținerea unui climat adecvat în interiorul modelului. Mănușile de schi se caracterizează, în plus, printr-o construcție specială a părții de prindere. Aceasta are rolul de a susține menținerea confortabilă a bețelor. Adesea au o ajustare la manșetă, datorită căreia întregul este ajustat în mod stabil de la încheietura mâinii, ceea ce asigură confortul și reduce scăpările de căldură.

Mănuși pentru femei - modele cu membrană și softshell

Vă este teamă că mănușile dvs. s-ar putea uda? Alegeți modelele care au o membrană în construcție. Acest tip de element structural protejează împotriva pătrunderii particulelor de apă în interiorul lor. Membranele sunt utilizate de obicei la mănușile de schi și, uneori, la mănușile de munte, deoarece sunteți expus în mod special la contactul direct cu zăpada în timpul acestui tip de activitate. Producătorii se asigură că acest tip de laminat nu blochează respirabilitatea. Oferim, de asemenea, mănuși pentru femei care oferă protecție împotriva vântului. Fie că schiați pe pârtii sau faceți drumeții, rafalele de vânt vor fi oprite de o construcție specială softshell. Datorită unei astfel de protecții împotriva vântului, confortul termic perceput crește. Designul mănușilor oferă, de asemenea, confort. Datorită acesteia, vă puteți desface cu ușurință fermoarul jachetei sau vă puteți lega pantofii.

Mănușile pentru femei sunt și modele de oraș

Magazinul oferă mănuși care vor fi perfecte în timpul plimbărilor de zi cu zi. Acestea asigură o bună izolare împotriva frigului și, în același timp, dispun de un stil rafinat care le face un element perfect al stilului citadin. Puteți alege mănuși de damă cu un finisaj discret sau mai îndrăzneț, astfel încât să se potrivească cât mai bine cu restul garderobei de iarnă. De asemenea, designerii au grijă să folosească un material intern plăcut la atingere. Acesta are contact direct cu pielea, motiv pentru care textura sa adecvată este atât de importantă. Folosirea unei țesături moi înseamnă că ansamblul nu va provoca iritații în jurul mâinii. Mănușile vor fi extrem de confortabile la utilizare. De asemenea, merită remarcat faptul că unele modele permit funcționarea fără probleme a dispozitivelor tactile. Un vârf de deget special vă permite să scrieți un mesaj text sau să faceți o fotografie fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile.