top

Mănuși Black Diamond

Mănușile Black Diamond sunt o completare perfectă a echipamentului tău pentru aproape orice activitate montană. Puteți alege dintre mănuși de schi, de munte, de asigurare sau Via Ferrata.
View as Grid List

73 Produse

 1. -14%
  Manusi schi Black Diamond Legend - anthracite

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Manusi GORE TEX Black Diamond Mission Gloves - walnuts

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Manusi barbati Black Diamond Stance Glove - black/black

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Mănuși munte Black Diamond Glissade - black/black

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Mănuși Black Diamond Glissade - azurite

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Mănuși Black Diamond Soloist - dark curry

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Mănuși Black Diamond Soloist - black/black

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Mănuși munte Black Diamond Trekker - denim

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Mănuși munte Black Diamond Trail Gloves - black

  Lista de dorințe

 10. -23%
  Mănuși Black Diamond Enforcer - black

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Mănuși Black Diamond Punisher Glove - black

  Lista de dorințe

 12. -23%
  Mănuși Black Diamond Torque Glove - black

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Mănuși Black Diamond Transition Gloves - natural

  Lista de dorințe

 14. -14%
  Mănuși femei Black Diamond Crag Gloves - bordeaux

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

73 Produse

Ștergere

Mănuși versatile Black Diamond

Protejându-ți perfect mâinile, mănușile Black Diamond sunt un accesoriu perfect pentru echipamentul tău pentru aproape orice activitate montană. Producătorul american oferă o gamă largă de modele. Puteți găsi aici mănuși de schi, de munte, de trekking și de asigurare, precum și modele speciale pentru Via Ferratas. Indiferent de modul în care vă deplasați în teren montan, mănușile Black Diamond vă vor oferi o protecție eficientă împotriva abraziunilor, a apei sau a frigului, păstrând în același timp stilul modern și confortul de utilizare. Materialele robuste și manopera perfectă sunt garanția fiabilității.

Mănuși de alpinism și de schi Black Diamond pentru iarnă

Mănușile de schi sunt o piesă esențială a echipamentului fiecărui fan al celor două plăci. Acestea au rolul de a vă proteja mâinile împotriva zăpezii care încearcă să intre în mănuși. temperaturilor scăzute, precum și a rafalelor de vânt în timpul activității dinamice de schi. Mănușile cu membrană groasă sunt cele mai bune pentru acest rol. Mănușile Black Diamond GORE-TEX®, cu membrană care protejează eficient împotriva acestor condiții, sunt perfect pregătite pentru astfel de condiții. Mănușile de schi sunt disponibile și în modele cu încheietura mai lungă, astfel încât să le puteți purta peste jachetă; precum și în versiuni mai scurte și mai strânse, care pot fi ușor de băgat sub mânecă. Astfel, indiferent de mănușile pe care le alegeți, vă puteți asigura o protecție completă împotriva zăpezii. Mănușile de schi Black Diamond sunt concepute pentru a oferi un confort maxim atunci când țineți bastoanele de schi. Cu ele,vă bucurați de un confort ridicat chiar și după o zi lungă pe pârtie. Mănușile Black Diamond pentru alpinism sunt confecționate din materiale extrem de rezistente. Acest lucru le face optime pentru contactul cu rocile. Pielea special confecționată garantează o aderență maximă atunci când urci cu pioletul, în timp ce cusăturile din Kevlar sunt responsabile pentru durabilitatea ridicată.

Mănuși populare pentru trekking și Via Ferratas

Producătorul american, Black Diamond, oferă, de asemenea, modele pentru trekking și Via Ferratas. Mănușile Black Diamond sunt foarte performante pe trasee, dar și în timpul anotimpurilor de tranziție. Numeroasele versiuni cu grosimi diferite vă vor permite să alegeți mănușile perfecte pentru condițiile date. Mănușile durabile sunt un accesoriu esențial pentru Via Ferratas. Atunci când vă deplasați de-a lungul cablurilor de oțel, precum și atunci când folosiți frânghii de cățărare, aveți neapărat nevoie de o protecție eficientă a mâinilor împotriva rănilor superficiale ca urmare a frecării de pietre și altele asemenea.