top

Mammut

Mammut banner

Mammut este una dintre cele mai cunoscute mărci de munte din lume. Gama sa cuprinzătoare include îmbrăcăminte și bocanci de munte, echipament de alpinism și echipament de călătorie. Produsele Mammut reprezintă o gamă completă pentru iubitorii de munte!

View as Grid List

377 Produse

 1. -16%
  Rucsac avalansa Mammut Pro 35 Removable Airbag 3.0 - black
  Rucsac avalansa Mammut Pro 35 Removable Airbag 3.0 - black
  cu TVA 3.379,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 3.429,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 4.066,00Lei (-16%)

  Lista de dorințe

 2. Portofel Mammut Xeron Wallet - safari

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Ghete trekking femei Mammut Sapuen Low GTX - black/sunset
  Ghete trekking femei Mammut Sapuen Low GTX - black/sunset
  cu TVA 929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.078,90Lei (-13%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.078,90Lei (-13%)

  Lista de dorințe

 4. Hanorac femei Mammut ML Hoody Logo - brick

  Lista de dorințe

 5. Geantă de oras Mammut Seon Tote Bag - black

  Lista de dorințe

 6. Rucsac alpinism Mammut Trion 50 - black

  Lista de dorințe

 7. Rucsac munte Mammut Trion 28 - arumita/marine

  Lista de dorințe

 8. Rucsac munte Mammut Trion 38 - black

  Lista de dorințe

 9. Rucsac femei Mammut Trion 38 Women - white/black

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Pantofi outdoor Mammut Alnasca Knit III Low GTX - black/brick
  Pantofi outdoor Mammut Alnasca Knit III Low GTX - black/brick
  cu TVA 1.049,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.235,90Lei (-15%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.235,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

377 Produse

Ștergere

Mammut este un brand elvețian cu o lungă tradiție

Dacă ar fi să căutăm printre producătorii de echipamente montane branduri care au influențat istoria alpinismului, Mammut ar trebui, fără îndoială, să se numere printre ele. Originile companiei pot fi urmărite până în 1862, când fondatorul mărcii, Kaspar Tanner, a început să lucreze într-o fabrică de frânghii elvețiană din orașul Dintikon. Acest lucru a pus în mișcare un întreg curs al evenimentelor, ale căror rezultate le putem admira astăzi. De la munca artizanală, trecând prin diferitele etape de dezvoltare a companiei, până la brandul de astăzi, al cărui logo este bine recunoscut de toți iubitorii de munte din întreaga lume. Numele Mammut propriu-zis a apărut abia în 1943, ca model de frânghie.

Astăzi, gama mărcii elvețiene include echipamente complete pentru iubitorii de munte. Din oferta de produse, putem completa cu ușurință echipamentul atât pentru o expediție de înaltă munte în Himalaya, cât și pentru o excursie turistică de weekend în munții din apropiere. Varietatea mare de echipamente, încălțăminte și îmbrăcăminte face ca acestea să fie benefice pentru persoanele care întreprind o gamă largă de activități la munte. Echipamentul specializat pentru alpiniști și schiori de tură este disponibil alături de rucsacuri de drumeție sau încălțăminte de exterior mai ușoară pentru trasee mai ușoare. Toate produsele Mammut, indiferent pentru cine sunt destinate, au un lucru în comun - și anume o manoperă de înaltă calitate. Acest lucru se traduce prin fiabilitate și o utilizare excelentă a echipamentelor montane.

Hăinuțe și încălțăminte Mammut

O parte semnificativă a colecției brandului elvețian este reprezentată de încălțămintea de alpinism. Aceasta variază de la modele ușoare de drumeție pentru alergări rapide pe trasee până la cizme de munte care excelează pe terenuri mai serioase. Modelele moderne folosesc adesea o membrană GORE-TEX® pentru a oferi o mare versatilitate în condiții montane variabile. Cizmele de abordare de la Mammut sunt, de asemenea, o alegere foarte populară și sunt excelente pentru trasee montane dificile parcurse cu un bagaj minim. Multe modele au fost, de asemenea, adaptate pentru uz urban. Ca urmare, ne putem bucura de confortul și stilul montan al încălțămintei și în timpul îndatoririlor de zi cu zi.

O diversitate similară se regăsește și în rândul îmbrăcămintei de munte de la Mammut. Într-adevăr, gama producătorului include o secțiune transversală completă de modele, de la cele concepute pentru munte înalt, trecând prin modelele de drumeție până la îmbrăcămintea de lifestyle. Aici veți găsi îmbrăcăminte de ploaie completă pentru anotimpurile de tranziție și pentru perioada de iarnă, precum și tricouri și pantaloni termici ultraligeri pentru o respirabilitate maximă în timpul verii. Dintre îmbrăcămintea Mammut, atât alpiniștii, cât și schiorii și drumeții pe trasee montane pot alege cu ușurință modelele optime.

Mammut Climbing Gear

Una dintre piesele principale ale echipamentului de alpinism este, fără îndoială, corzile. Acestea reprezintă o parte semnificativă din gama de alpinism a producătorului elvețian. Corzile dinamice realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii se caracterizează prin performanțe excelente. Se remarcă în mod deosebit selecția mare de corzi impermeabile, care sunt foarte potrivite pentru mediul montan solicitant, alpinism și cățărare pe gheață. Gama de alpinism Mammut include, de asemenea, și alte piese de echipament esențiale. O selecție largă de hamuri, atât pentru adulți, cât și pentru copii, vă va permite să alegeți un model confortabil atât pentru utilizarea pe tot parcursul anului în munți, cât și pentru antrenamentele pe peretele de cățărare. Gama include, de asemenea, echipamente esențiale, cum ar fi dispozitive de asigurare și carabiniere. Gama cuprinzătoare de echipamente de alpinism va fi pe placul tuturor iubitorilor de munte care pornesc să cucerească vârfuri atât vara, cât și iarna.

Mammut oferă și echipamente pentru drumeții

Multe echipamente sunt esențiale atunci când mergeți la munte. Unul dintre elementele esențiale este un rucsac pe care ne putem baza în orice condiții. Catalogul de produse Mammut include diverse modele care pot fi adaptate în mod optim la activitatea desfășurată. Rucsacurile compacte pentru drumeții sunt ideale pentru excursii scurte de o zi sau de weekend cu un bagaj minim. Pentru expediții mai lungi, rucsacurile de drumeție mai mari vor fi necesare pentru a împacheta cu ușurință obiectele necesare pentru mai multe zile. Multe modele au fost dezvoltate pentru alpiniști și alpiniști. Acestea au o durabilitate excepțională și sunt concepute pentru a transporta cu ușurință crampoanele, un piolet sau o cască de alpinism. Marca elvețiană Mammut oferă, de asemenea, o gamă largă de saci de dormit pentru drumeții, pentru a face și mai confortabile șederile peste noapte în călătoriile mai lungi