top

Lopeți de zăpadă

Lopețile de zăpadă fac parte din trusele de salvare din zăpadă și sunt un must-have pentru orice pasionat de schi de tură. O lopată nu trebuie să lipsească din rucsacul dumneavoastră. Magazinul 8a.ro oferă o gamă extrem de largă de lopeți de zăpadă.
View as Grid List

9 Produse

pe pagină
 1. -20%
  Lopata avalansa Arva Shovel Access
  Lopata avalansa Arva Shovel Access
  164,80 Lei 206,00 Lei

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Lopata avalansa Ortovox Shovel Beast PC - safety blue

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Set de avalanșă Ortovox Avalanche Rescue Set Diract

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Lopata avalansa Climbing Technology Agile Kit - light alloy

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Lopata avalansa ABS A.Ssure Shovel - multicolor

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Lopata avalansa Climbing Technology Shovel

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Lopata avalansa Salewa Razor SL Shovel - midnight blue

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Lopata avalansa Climbing Technology Agile Plus Kit

  Lista de dorințe

View as Grid List

9 Produse

pe pagină
Ștergere

Design robust al lopeților de zăpadă

Lopățelele de zăpadă trebuie să reunească două caracteristici opuse. Pe de o parte, trebuie să fie cât mai ușoare pentru a nu cântări prea mult în rucsac în timpul ascensiunii și, pe de altă parte, trebuie să aibă durabilitatea necesară pentru a săpa în zăpadă grea. Având în vedere aceste două criterii, aluminiul este materialul cel mai des utilizat pentru fabricarea lor. Cele mai multe lopeți de zăpadă sunt alcătuite din două părți - arborele și partea de lucru (lopată), care pot fi dezasamblate pentru transport pentru a încăpea într-un rucsac de schi Lingurile au o formă specială pentru a le crește rezistența atunci când săpați prin zăpadă grea. În plus, modelele selectate au o margine ușor ascuțită, astfel încât să puteți trece cu ușurință chiar și prin zăpada înghețată. Pe de altă parte, axul lopeților de zăpadă poate fi adesea prelungit pentru a vă face munca și mai eficientă. Mânerele în formă de T sau D au o funcție similară, permițându-vă să prindeți bine lopata. Lopețile de zăpadă vă permit să ajungeți în cel mai scurt timp la o persoană îngropată într-o avalanșă. Magazinul 8a.ro oferă o gamă extrem de largă de lopeți de zăpadă pentru fiecare utilizator. Modelele compacte se vor potrivi cu ușurință în rucsacul de schi Lopețile de zăpadă de la Salewa, Black Diamond, Ortovox sau Climbing Technology garantează fiabilitate și durabilitate ridicată atunci când îndepărtați rapid straturile de zăpadă.

Lopate de zăpadă de la producători de top

Oferim o gamă de lopeți de zăpadă de la cei mai importanți producători. Câteva modele distincte se remarcă printre numeroasele modele disponibile. Lopețile de zăpadă, la care lopățica poate fi montată în unghi drept față de arbore, iar lopata poate fi astfel folosită pentru a îndepărta rapid zăpada, sunt extrem de populare. Aceasta este o funcționalitate excelentă pentru a scăpa rapid de cantități mari de zăpadă. O altă soluție interesantă este un model care combină funcția unei lopeți de zăpadă și a unui topor, care acționează ca un arbore în designul general. Acest lucru reduce semnificativ greutatea echipamentului, menținând în același timp funcționalitatea ridicată. Multe modele au, de asemenea, găuri în lopată, ceea ce permite utilizarea acesteia ca ancoră de zăpadă și crearea unei stații de asigurare. Indiferent de tipul de lopată de zăpadă pe care îl căutați, magazinul 8a.ro vă oferă o gamă largă de modele, printre care veți găsi cu siguranță cel mai potrivit.