top

Lizard

Lizard este un producător experimentat de pantofi de drumeție din Italia. O parte semnificativă a colecției este alcătuită din sandale durabile, perfecte pentru drumeții mai lungi. Sandale Lizard - magazinul 8a.ro pune la dispoziție o gamă largă de modele.
View as Grid List

6 Produse

 1. -31%
  Sandale Lizard Sandal Trek - stellar blue/midnight blue
  Sandale Lizard Sandal Trek - stellar blue/midnight blue
  cu TVA 294,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 329,90Lei (-10%)
  Prețul recomandat al producătorului 432,50Lei (-31%)

  Lista de dorințe

 2. -34%
  Sandale outdoor Lizard Hike - smoked green/olive green
  Sandale outdoor Lizard Hike - smoked green/olive green
  cu TVA 294,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 319,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 453,10Lei (-34%)

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Sandale outdoor Lizard Hike - midnight blue/atlantic blue
  Sandale outdoor Lizard Hike - midnight blue/atlantic blue
  cu TVA 299,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 339,90Lei (-11%)
  Prețul recomandat al producătorului 453,10Lei (-33%)

  Lista de dorințe

 4. -31%
  Sandale outdoor Lizard Super Hike - atlantic blue/midnight blue
  Sandale outdoor Lizard Super Hike - atlantic blue/midnight blue
  cu TVA 339,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 369,90Lei (-8%)
  Prețul recomandat al producătorului 494,30Lei (-31%)

  Lista de dorințe

 5. -33%
  Sandale outdoor Lizard Trail - midnight blue/atlantick blue
  Sandale outdoor Lizard Trail - midnight blue/atlantick blue
  cu TVA 239,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 259,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 360,40Lei (-33%)

  Lista de dorințe

 6. -32%
  Sandale outdoor Lizard Trail - plain dark grey
  Sandale outdoor Lizard Trail - plain dark grey
  cu TVA 244,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 269,90Lei (-9%)
  Prețul recomandat al producătorului 360,40Lei (-32%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Brandul șopârlă - încălțăminte de drumeție pentru vară

Sandalele brandului italian sunt bine cunoscute de iubitorii de drumeții de vară pe trasee și de multe alte activități în aer liber. Încălțămintea clasică de vară sub formă de sandale oferă o aerisire și un confort fără egal al piciorului la temperaturi ridicate, mai ales dacă este perfect pregătită. Este exact ceea ce sunt sandalele Lizard. Marca a fost fondată în 1992 de Luca Pedrotti. Calitatea înaltă a încălțămintei pe care a realizat-o, precum și durabilitatea acesteia au făcut ca aceasta să înceapă rapid să câștige popularitate în rândul tuturor aventurierilor. Sandalele ușoare, dar fiabile, sunt alegerea perfectă pentru orice ieșire pe vreme caldă. Sunt ideale pentru traversarea potecilor și a drumurilor, în timpul campării, precum și pentru utilizarea zilnică atunci când temperatura din oraș este prea ridicată pentru pantofii clasici de jumătate. Popularitatea ridicată a mărcii Lizard se datorează în primul rând fiabilității sale. Atingerea doar a materialelor de cea mai bună calitate și o manoperă de înaltă precizie se traduce printr-o durabilitate ridicată. A alege sandale de la acest producător înseamnă a alege încălțăminte confortabilă care va dura ani de zile.

Simplicitate și finisare perfectă - acestea sunt sandalele Lizard

Pentru încălțămintea de vară, nu este necesar să se complice prea mult designul. Acest lucru nu înseamnă, însă, că încălțămintea de vară este produsă mai ușor. Fiecare componentă trebuie să fie proiectată pentru a funcționa în mod optim din punct de vedere funcțional și al durabilității, ceea ce va garanta utilizarea sandalei timp de mai multe sute de kilometri. Marca Lizard este conștientă de acest lucru și folosește soluții clasice, dar aduse la perfecțiune. Construcția majorității modelelor se bazează pe curele tradiționale din poliester. Acestea asigură un nivel foarte ridicat de durabilitate, menținând piciorul perfect în poziție. Poliesterul înseamnă, de asemenea, o uscare mult mai rapidă în cazul în care sandalele se udă din greșeală. În plus, curelele din poliester au o senzație plăcută pe piele și reduc la minimum riscul de abraziune sau iritație. Un element extrem de important al sandalei Lizard este spațiul distinctiv conturat al piciorului. Acesta oferă confort și ergonomie prin susținerea optimă a piciorului pe toată lungimea sa. Tocmai de aceea, sandalele mărcii oferă un nivel atât de ridicat de confort atunci când faceți următorul pas.

Printre sandalele Lizard produse, există multe modele potrivite pentru utilizarea în apă. Sandalele de apă sunt o alegere populară pentru pasionații de agrement pe apă. Acest lucru asigură că, chiar și atunci când se udă, se usucă rapid. Sandalele de apă garantează, de asemenea, utilizarea unor materiale și adezivi adecvați care își vor păstra toate proprietățile chiar și în timpul contactului prelungit cu apa. Pe de altă parte, drumeții și drumeții vor opta cu predilecție pentru sandalele Lizard cu căptușeală din piele. Folosirea pielii naturale sporește confortul atunci când se parcurg trasee de mai mulți kilometri în sandală. De asemenea, este perfectă pentru oricine folosește sandale în fiecare zi în oraș. Finisajul din piele nu numai că arată foarte bine, dar garantează și un confort de neegalat. Un element foarte important al sandalelor este și talpa. Aceasta este responsabilă pentru tracțiunea ridicată. Majoritatea modelelor Lizard au o talpă versatilă, care se comportă bine pe o varietate de suprafețe.

O gamă largă de sandale vă permite să vă alegeți perfect încălțămintea.

Printre sandalele oferite de marca Lizard, există o serie de modele adaptate în mod optim la nevoile utilizatorilor. Modelele Hike și Super Hike, deja emblematice, sunt extrem de versatile - funcționează bine pentru majoritatea călătoriilor de vară. Este alegerea optimă atât pentru o drumeție pe traseu, cât și pentru vacanțe cu cortul, dar sunt, de asemenea, folosite cu plăcere în fiecare zi. În magazinul 8a.ro, ne străduim să oferim cea mai largă selecție posibilă de versiuni de culori și modele. Datorită acestui fapt, includem sandale pentru bărbați și femei, atât cele care sunt perfecte pentru activitățile în aer liber, cât și cele care se comportă optim pe suprafețe pavate. Sandalele Lizard sunt alegerea perfectă pentru cele mai înalte temperaturi, oferind o respirabilitate și o ușurință fără egal la fiecare pas. Până în prezent, producția lor are loc în Dolomiți și, prin urmare, este renumită pentru manopera de înaltă calitate și fiabilitate: două calități atât de apreciate de toți pasionații de activități în aer liber.