top

Lanterne frontale de trekking

Lămpile frontale de drumeție vor funcționa în timpul drumețiilor când este întuneric, când nu este sigur să mergeți fără lumină. În acest fel, ora din zi nu vă va limita planurile.
View as Grid List

6 Produse

 1. -10%
  Husă Petzl Shell LT
  Husă Petzl Shell LT
  cu TVA 29,40Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 32,90Lei (-10%)
  Prețul recomandat al producătorului 32,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Suport cască Silva Helmet Bracket/Belt Clip Explore - black
  Suport cască Silva Helmet Bracket/Belt Clip Explore - black
  cu TVA 56,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 54,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 79,90Lei (-28%)

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Suport cască Silva Helmet Bracket Explore
  Suport cască Silva Helmet Bracket Explore
  cu TVA 69,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 65,90Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 98,90Lei (-29%)

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Suport cască Silva Helmet Bracket Exceed
  Suport cască Silva Helmet Bracket Exceed
  cu TVA 56,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 54,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 79,90Lei (-28%)

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Husă Petzl Shell L
  Husă Petzl Shell L
  cu TVA 72,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 69,90Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 84,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Husă Petzl Noctilight
  Husă Petzl Noctilight
  cu TVA 90,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 87,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 111,90Lei (-18%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Lămpi frontale de trekking pentru drumeții de noapte

Cățărarea spre vârf începe adesea noaptea, când traseul este în întuneric. Acest lucru face ca muntele să fie chiar înainte de momentul în care temperaturile ridicate sunt insuportabile. Cu toate acestea, pentru ca marșul să fie sigur, este important să găsiți farul de trekking potrivit pentru dumneavoastră. Aceasta va lumina întunericul, astfel încât totul va deveni vizibil. O astfel de construcție va fi utilă și atunci când mergeți cu cortul și vă întoarceți la camping pe timp de noapte. Lămpile frontale de trekking sunt construcții turistice extrem de versatile, care funcționează în foarte multe situații diferite, oferind un suport tehnologic avansat. În oferta 8a.ro veți găsi o gamă largă de modele pentru fiecare buzunar și adaptate la specificul activității pe care o întreprindeți. Lămpile frontale de trekking au lumeni diferiți, variind de la 100 până la chiar 1000. În funcție de design și de nevoile tale, poți alege cu ușurință pariurile pentru tine.

Modalități de iluminare în farurile de drumeție

Proiectanții își dau seama că un singur mod de iluminare în condiții montane nu este întotdeauna practic, așa că includ mai multe în modelele lor. Cel mai popular mod de dirijare a trekking-ului este cel focalizat, așa-numitul îngust. Este o doză concentrată de iluminare care funcționează atunci când doriți să o vedeți în depărtare. Fasciculul de lumină ajunge apoi până la câteva zeci de metri, în funcție de numărul de lumeni. Lămpile frontale de trekking cu acest mod vor funcționa bine în aceste drumeții de noapte, atunci când parcurgeți următorii kilometri. În aceste construcții veți găsi și un mod distribuit. Acesta este util atunci când montați un cort pe timp de noapte sau când pregătiți o masă de seară. O astfel de lumină are mai puțină putere, astfel încât reduce riscul de deteriorare a ochilor. Această soluție va fi utilă și atunci când curățați cortul noaptea sau petreceți timp în conversații lungi. Lămpile frontale cu mod mixt vor fi utile atunci când suntem într-o drumeție mai ușoară și vrem să vedem ceva atât în depărtare, cât și în lateral.

Foanele de drumeție cu mod flash sau stroboscopic sunt de ajutor atunci când doriți să vă semnalizați clar locația. Această opțiune funcționează ca o lumină de avertizare sau de urgență, așa că merită să alegeți un model echipat cu această funcție. Acest lucru ne sporește siguranța atunci când ne deplasăm noaptea pe marginea drumului sau așteptăm salvarea GOPR/TOPR. Farurile de trekking sunt, de asemenea, adesea roșii. Este util atunci când citiți o hartă, când nu doriți să vă orbiți tovarășii de drumeție. Unele faruri de trekking sunt susținute de modul "Boost". Activarea acestuia atrage cât mai mult posibil din modelul dvs. și, timp de o duzină de secunde, veți obține valoarea maximă de lumeni. Totuși, această soluție consumă mult mai multă energie, așa că merită să o folosiți în situațiile în care se dovedește a fi necesară.

Foanele de drumeție sunt o sursă de alimentare diversificată

Acestea au două surse de alimentare: baterii clasice de unică folosință sau baterii litiu-ion. Atunci când mergeți pe teren, unde nu veți putea să vă reîncărcați modelul, merită să alegeți un model cu baterii clasice. Cu toate acestea, lămpile frontale de drumeție cu baterii reîncărcabile sunt, fără îndoială, ecologice. Reîncărcarea lor repetată reduce aruncarea deșeurilor în mediul înconjurător, ceea ce va fi pe placul persoanelor cărora le pasă de bunăstarea mediului nostru natural.

Foarte de drumeție rezistentă la apă și la intemperii

Indicele de etanșeitate la apă este denumit IPX și o valoare specifică care îl determină. Cel mai adesea, este vorba de IPX4 care protejează farurile de trekking împotriva stropilor și a prafului. Cu toate acestea, în oferta bogată a magazinului 8a.ro veți găsi și modele cu parametri mai mari, care, chiar dacă vor cădea în apă, vor funcționa în continuare.