top

Lămpi turistice

Lămpile de drumeție sunt accesorii esențiale în timpul unei expediții montane sau a unei excursii cu cortul. Un loc de campare bine luminat după lăsarea întunericului vă permite să vă deplasați liber și să efectuați activități de bază.
View as Grid List

2 Produse

 1. -5%
  Pompă saltea Robens Conival 3 in 1 Pump
  Pompă saltea Robens Conival 3 in 1 Pump
  cu TVA 294,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 311,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 311,90Lei (-5%)

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Husă Petzl Noctilight
  Husă Petzl Noctilight
  cu TVA 90,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 87,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 111,90Lei (-18%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Un brand renumit este o garanție a lămpilor de drumeție de înaltă calitate

Magazinul 8a.ro oferă diferite tipuri de lămpi pentru drumeții. Lămpile de camping cu LED-uri mari sunt cele mai ușor de folosit. De obicei, acestea oferă mai multe moduri de iluminare pentru a regla cantitatea de lumină în funcție de nevoile dvs. În plus, acestea vin de obicei cu mânere pentru a fi transportate convenabil. Lumina difuzată corespunzător luminează o suprafață mare, ceea ce face ca lămpile să fie optime atunci când sunt așezate pe o masă de camping sau atârnate de un copac deasupra locului de campare. Lămpile de cort mici sunt, de asemenea, foarte populare. Cu cârligele integrate în carcasă, le puteți agăța cu ușurință pe un suport sau pe bucle pentru a ilumina întregul interior al adăpostului dvs. temporar. Luminile de călătorie cu baterii reîncărcabile sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare. Acestea sunt perfecte pentru o utilizare îndelungată, eliminând astfel necesitatea înlocuirii frecvente a bateriilor, astfel încât le puteți reîncărca într-un mediu exterior folosind panouri solare portabile

Lumini pentru drumeții, camping și corturi - o gamă completă de la producători de top

Magazinul outdoor 8a.ro oferă o gamă largă de produse de la cei mai buni producători de echipamente outdoor. De aceea, poți fi sigur că echipamentul tău nu te va dezamăgi, fie că pleci într-o drumeție pe munte, într-o excursie cu prietenii sau într-o vacanță de camping în familie. Pe lângă lămpile moderne cu LED, vă oferim și lămpi tradiționale cu gaz pentru drumeții. Alimentate de cartușe de gaz, acestea vor crea o atmosferă deosebită în timpul oricărei excursii cu cortul. O selecție largă de lămpi este garantată de producători precum Coleman, Primus, Goal Zero, Robens sau Black Diamond.