top

La Sportiva Încălțăminte de escaladă

Bocancii de alpinism La Sportiva oferă aderență maximă. Pantofi de cățărare concepuți pentru toți alpiniștii cu nivel de experiență. Consultați pantofii pentru roci, panouri și aplicații de bouldering.
View as Grid List

40 Produse

 1. -13%
  Espadrile escalada La Sportiva Miura VS - black/yellow

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Espadrile escalada La Sportiva Mantra - arctic/flame

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Espadrile escalada barbati La Sportiva Mythos - terra

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Espadrile escalada La Sportiva Cobra 4:99 - black/yellow

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Espadrile escalada La Sportiva TC Pro - olive

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Espadrile escalada La Sportiva Otaki - blue/flame

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Espadrile escalada La Sportiva Testarossa - red/black

  Lista de dorințe

 8. -14%
  Espadrile catarat La Sportiva Python - orange

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Espadrile catarat La Sportiva Cobra - apple green

  Lista de dorințe

 10. -11%
  Espadrile escalada La Sportiva Cobra - orange

  Lista de dorințe

 11. -11%
  Espadrile escalada La Sportiva Miura - lime

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Espadrile escalada La Sportiva Solution - white/yellow

  Lista de dorințe

 13. -11%
  Espadrile escalada La Sportiva Futura - blue/yellow

  Lista de dorințe

 14. -30%
  Espadrile escalada La Sportiva Kataki - ocean/sulphur

  Lista de dorințe

 15. -11%
  Espadrile escalada La Sportiva Genius - red/yellow

  Lista de dorințe

 16. -8%
  Espadrile escalada La Sportiva Skwama - black/yellow

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

40 Produse

Ștergere

O experiență bogată a acestui brand italian în producții de multe tipuri de încălțăminte se traduce prin cea mai înaltă calitate a pantofilor oferiți. Fie că sunteți în căutarea unor pantofi de alpinism cu șireturi sau a unor modele cu velcro, puteți găsi ceva pentru dumneavoastră în oferta mărcii La Sportiva. Pantofi de precizie cu asimetrie mare pentru profesioniști și modele mai confortabile pentru început, vor permite fiecăruia să aleagă soluția optimă. În plus, pantofii de cățărare La Sportiva se potrivesc perfect diferitelor forme de picioare. Oferta acestui producător italian include modele dedicate unor tipuri specifice de cățărare. Modelele pentru cățărare sportivă oferă precizie și aderență ridicate. Pe de altă parte, pantofii de cățărare pentru panou dispun de fețe care permit păstrarea prospețimii, chiar și atunci când vă antrenați mult.

Pantofi de alpinism LaSportiva - tehnologii

Călăria de escaladă este un grup special de încălțăminte, care dispune de cele mai noi tehnologii și materiale. Marca La Sportiva nu face excepție. Construcția sa prezintă multe soluții unice, dar și soluții bine cunoscute și testate. Platforma patentată P3 Permanent Power Platform garantează forma optimă a încălțămintei în timpul utilizării frecvente. Acesta este motivul pentru care pantofii de alpinism La Sportiva oferă talpa exterioară potrivită curbată și mai mult timp. În timp ce soluția S-heel este un ajutor neprețuit la agățarea călcâiului. Partea din spate a pantofului, special concepută, garantează o stabilitate maximă și o aderență excelentă. De asemenea, designerii folosesc soluții dovedite, cum ar fi tălpile exterioare din cauciuc Vibram® XS Grip sau Vibram® XS Edge de cea mai bună calitate. Acestea garantează proprietăți optime pe stânci.

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi de alpinism de încredere de la marca italiană La Sportiva, magazinul 8a.ro este locul potrivit unde puteți găsi o gamă largă de modele. Oferim pantofi pentru cei care abia încep aventura cu stâncile, dar și pentru cei mai experimentați cățărători. Pe lângă modelele de femei și bărbați pentru adulți, puteți alege și modele de pantofi de cățărare La Sportiva pentru copii. Aceștia vă vor permite să începeți adevărata aventură cu escalada încă de la o vârstă fragedă. Datorită construcției special concepute, pantofii sunt mai confortabili, oferind în același timp o aderență peste medie.

Vezi și scaunele de alpinism de la alte mărci