top

Javel

Javel este o firmă specializată în producția de produse biocide menite să asigure igiena și curățenia. Javel oferă, printre altele, pastile eficiente pentru dezinfectarea apei, preferate de călători, exploratori și turiști care au nevoie de o metodă sigură de tratare a apei.
View as Grid List

1 Produse

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Javel - calitate înaltă

Marca Javel este prezentă pe piață încă din anii '90. De-a lungul timpului, nu și-a dezamăgit niciodată clienții. Produsele sale sunt utilizate de către serviciile publice, militare, unitățile medicale și multe alte instituții. O parte dintre ofertele mărcii Javel sunt produse pentru dezinfectarea suprafețelor și aparatelor. Cealaltă parte constă în produse pentru tratarea apei. Tabletele comode pentru dezinfectarea apei potabile Javel sunt foarte eficiente în timpul călătoriilor, expedițiilor științifice în colțuri îndepărtate ale lumii și în timpul dezastrelor naturale, când lipsa apei potabile devine o problemă majoră. Indiferent dacă este necesară tratarea în masă sau dezinfectarea individuală a apei pentru propriul consum, produsele mărcii Javel asigură eficiență maximă.

Tabletele pentru dezinfectarea apei potabile Javel se pot achiziționa din magazinul 8a.ro

În oferta noastră, asigurăm produse de bază ale mărcii Javel pentru tratarea apei. Acestea funcționează perfect în timpul călătoriilor în zone tropicale, expedițiilor maritime și în regiuni inaccesibile ale lumii. Pot fi utilizate cu succes și în caz de dezastre naturale și în orice situație de urgență. Un pachet mic de tablete pentru dezinfectarea apei Javel poate trata zeci de litri de apă, protejându-ne de boli neplăcute.