top

Încălțăminte Vibram

Pantofii Vibram sunt perfecți pentru expediții montane, excursii turistice și pentru utilizarea zilnică. Pantofii cu talpă exterioară Vibram® oferă o aderență excelentă în condiții variate, deoarece sunt concepuți pentru diferite tipuri de teren.
View as Grid List

1206 Produse

 1. -6%
  Espadrile escalada Tenaya Ra
  Espadrile escalada Tenaya Ra
  549,90Lei 587,10Lei

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Espadrile escalada Tenaya Iati

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Espadrile escalada Tenaya Oasi

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Espadrile escalada femei Tenaya Ra Woman

  Lista de dorințe

 5. -4%
  Espadrile escalada Tenaya Mastia

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Pantofi outdoor femei Danner Trail 2650 Campo - blue/orange

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Ghete trekking Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/grey

  Lista de dorințe

 8. -16%
  Ghete drumetie Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/yellow

  Lista de dorințe

 9. -3%
  Pantofi drumetie femei Merrell Moab Speed - burlwood

  Lista de dorințe

 10. -7%
  Pantofi drumetie femei Kayland Duke Mid GTX - black/violet

  Lista de dorințe

 11. -7%
  Ghete outdoor Kayland Duke Mid GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 12. -13%
  Pantofi trail Hoka Zinal 2 - black/ceramic

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Pantofi trail Hoka Tecton X 2 - black/flame

  Lista de dorințe

 14. -16%
  Pantofi outdoor Merrell Moab 3 Mid WP - beluga

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Pantofi outdoor Merrell MQM 3 - black/exuberance

  Lista de dorințe

 16. -11%
  Pantofi outdoor femei Merrell Vapor Glove 6 LTR - marron

  Lista de dorințe

 17. -9%
  Pantofi outdoor Merrell Vapor Glove 6 LTR - black

  Lista de dorințe

 18. -12%
  Pantofi outdoor Merrell Moab 3 GTX - black/grey

  Lista de dorințe

 19. -8%
  Pantofi GORE-TEX Merrell Moab 3 Mid GTX - black/grey

  Lista de dorințe

 20. -3%
  Pantofi outdoor Merrell Moab Speed - falcon

  Lista de dorințe

 21. -19%
  Ghete trekking Asolo PW Matic 200 EVO GV - graphite

  Lista de dorințe

 22. -20%
  Ghete trekking Asolo Corax GV - black/red

  Lista de dorințe

 23. -20%
  Ghete trekking femei Asolo Corax GV - black/peacock blue

  Lista de dorințe

 24. -18%
  Ghete trekking Asolo Finder GV - grap./gunmetal/flame

  Lista de dorințe

 25. -18%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Finder GV - graphite/greenlime

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1206 Produse

Ștergere

Pantofii Vibram® cu o istorie

Marca Vibram® este perfect cunoscută nu numai în lumea încălțămintei de exterior. Istoria sa datează încă din 1937. A fost înființată ca urmare a inventării primei tălpi exterioare din cauciuc vulcanizat cu urechea special concepută. Iar persoana din spatele ei a fost Vitale Bramani, care a devenit, de asemenea, pionierul încălțămintei avansate pentru munte și outdoor. În scurt timp și-a pus ideea în producție, iar persoana care l-a ajutat în acest sens a fost Leopoldo Pirelli. Primii pantofi cu talpă Vibram sunt faimosul model Carrarmato, care poate fi încă văzut într-o versiune ușor modificată în multe modele actuale. Utilizarea crampoanelor a schimbat complet posibilitățile de explorare a muntelui. Succesul tălpilor exterioare ale acestui producător poate fi măsurat prin faptul că pantofii alpiniștilor italieni care ajungeau la K2 erau prevăzuți cu ele. În prezent, marca produce și îi acordă licență pentru producția de tălpi exterioare extrem de variate pentru încălțămintea montană, outdoor, precum și pentru cea de uz zilnic sau chiar pentru cizmele de lucru.

Proprietăți excepționale ale pantofilor Vibram®

De ce atât de mulți oameni caută pantofii cu talpă de la acest brand italian? Pentru că are o experiență îndelungată în spatele produselor sale, care se manifestă atât prin calitatea înaltă a manoperei, cât și prin proprietăți de performanță excelente. Merită să știi că semnul galben Vibram® de pe talpa pantofului tău înseamnă o potrivire perfectă a tălpii exterioare și a tipului de încălțăminte, cu toate acestea, modelele individuale pot diferi considerabil. În primul rând, încălțămintea Vibram® poate veni cu diferite urechi. Acesta va fi cu totul diferit la pantofii de abordare în care explorați stânci și unul diferit pe la pantofii de alergare concepuți pentru iarbă și noroi. Cuburile de cauciuc formate și distribuite corespunzător, canelurile speciale și adânciturile din talpa exterioară oferă tracțiune atât pe urcări, cât și în timpul coborârilor. Talpa exterioară pentru terenuri versatile va fi concepută diferit, precum și cele concepute pentru suprafețe moi. Tipul de cauciuc utilizat are, de asemenea, o mare importanță. Talpa exterioară mai dură a pantofilor Vibram® este realizată pentru o durabilitate ridicată pe pietre și asfalt. Modelele moi care se concentrează pe o bună aderență sunt, pe de altă parte, excelente pentru noroi și nisip. Când vine vorba de potrivirea amestecului de cauciuc potrivit, nu există nicio îndoială că producătorul italian este lider în acest domeniu. Proporțiile perfect personalizate ale componentelor individuale și procesul de producție fac posibilă manipularea liberă cu aderența, rezistența la abraziune și rigiditatea cauciucului utilizat în fiecare talpă.

Călăriile versatile Vibram ® la magazinul 8a.ro

Pantofii de la acest cunoscut brand italian sunt folosiți în aproape toate tipurile de încălțăminte. Încălțămintea de alpinism trebuie să fie compatibilă cu crampoanele și trebuie să fie foarte performantă la temperaturi extreme. Rocile dure și gheața sunt mediul lor natural. În timp ce încălțămintea de trekking și cea de exterior oferă o tracțiune ridicată în tipuri variate de teren. Cârlionții cu formă specială susțin fiecare pas, astfel încât mersul pe trasee pe distanțe lungi va fi o pură plăcere. Și pantofi Vibram® complet diferiți sunt făcuți pentru utilizarea în oraș. Cauciucul mai rezistent, cu performanțe deosebite pe suprafețe netede, oferă o combinație de durabilitate și aderență. Talpa exterioară a acestei mărci italiene este folosită și la încălțămintea de alpinism, unde aderența maximă pe stânci este obligatorie. Cauciucul folosit la acestea oferă proprietăți excepționale apreciate atât de cățărătorii începători, cât și de cei mai experimentați. Producătorul italian de tălpi exterioare și-a perfecționat tehnologia de producție până în cele mai mici detalii. Acesta este motivul pentru care pantofii Vibram® sunt atât de apreciați în rândul pasionaților de activități în aer liber. Semnul acestei mărci italiene pe talpa pantofului este un simbol preferat de cei mai exigenți utilizatori. Toate acestea pentru că garantează proprietăți de performanță excelente și cea mai înaltă calitate. Talpa exterioară a acestui producător este folosită de cele mai cunoscute mărci de outdoor și de munte din lume, ceea ce reprezintă o recomandare excelentă. Poți găsi pantofii cu talpă exterioară Vibram® care oferă confort maxim și aderență ridicată, în magazinul 8a.ro care oferă o selecție largă de o varietate de modele - atât pentru femei, cât și pentru bărbați.