top

Încălțăminte trail Merrell

Pantofii moderni de trail running de la Merrell sunt perfecți pentru traversarea rapidă a potecilor forestiere și a traseelor montane. Oferta brandului include atât pantofi clasici, bine amortizate, cât și modele minimaliste. Descoperă pantofii de trail running Merrell și bucură-te de greutatea lor ușoară și de confortul lor în drumețiile de cross-country, în timpul antrenamentelor și al competițiilor sportive!
View as Grid List

31 Produse

 1. -24%
  Pantofi trail Merrell MTL Long Sky 2 - viz/jade

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Pantofi alergare barbati Merrell Nova 3 - clay

  Lista de dorințe

 3. -28%
  Pantofi trail Merrell Nova 3 - black/black

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Pantofi trail Merrell Fly Strike - black

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Pantofi trail Merrell Fly Strike - clay/melon

  Lista de dorințe

 6. -32%
  Pantofi alergare trail femei Merrell Moab Flight - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

31 Produse

Ștergere

Călărași de trail running Merrell - o selecție largă de modele minimaliste

Merrell Merrell este unul dintre cei mai cunoscuți producători de încălțăminte de alergare cu zero drop. Dacă sunteți în căutarea unor modele de încălțăminte de alergare minimalistă, le veți găsi cu siguranță în portofoliul acestei mărci americane. Călăușii de alergare de trail running Merrell sunt, de asemenea, disponibili într-o gamă largă de modele cu un design mai clasic. Dacă optezi pentru pantofi de alergare ultraligeri sau pentru un model cu amortizare sporită, depinde numai de tine. Fiecare dintre Modelurile de pantofi Merrell a fost fabricat cu respect pentru mediul înconjurător. O parte din materialele folosite în pantofi provin din reciclare, ceea ce reduce la minimum amprenta de carbon a procesului de producție al mărcii! Pantofii de trail running Merrell sunt, așadar, atât cea mai practică, cât și cea mai ecologică alegere!

Design modern pentru confort maxim

Călăușii de trail running Merrell sunt realizați din materiale avansate care permit obținerea unei structuri extrem de ușoare, care este, de asemenea, durabilă și respirabilă. Aceștia permit menținerea unei temperaturi optime pentru picioarele tale, reducând riscul de supraîncălzire. Multe modele ale mărcii folosesc țesătura extrem de durabilă Cordura®. În oferta Merrell, puteți găsi pantofi cu design minimalist cu zero drop, precum și pantofi de alergare clasici cu un strat gros de spumă de amortizare. Pantofii de trail running trebuie să ofere nu doar confort și susținere în mișcare, ci și o tracțiune excelentă. Din acest motiv, tălpile fiecărui model sunt fabricate în colaborare cu binecunoscuta marcă Vibram®. Compușii de cauciuc atent selecționați permit menținerea unei tracțiuni bune indiferent de suprafață, indiferent dacă vă deplasați pe noroi alunecos sau pe rocă solidă.

Vezi pantofii de alergare Merrell pentru trail running la 8a.ro

În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de produse ale acestui brand iconic. Deoarece pantofii de alergare Merrell sunt disponibili într-o varietate de modele, fiecare își va găsi modelul perfect în magazinul nostru, atât în varianta pentru femei, cât și pentru bărbați, în versiuni cu design clasic sau minimalist cu zero drop. Datorită manoperei de înaltă calitate, pantofii dvs. vă vor servi pentru o perioadă lungă de timp.