top

Încălțăminte trail Dynafit

Pantofii de trail Dynafit ® sunt produsul emblematic al acestui brand italian. Datorită profilului mare al tălpii și a canelurii din banda de rulare, pantofii conduc piciorul în siguranță și în mod constant prin terenuri montane foarte solicitante.
View as Grid List

53 Produse

  1. -11%
    Pantofi trail Dynafit Traverse - army/blueberry

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

53 Produse

Ștergere
Pantofi de trail Dynafit

Călăriile de trail Dynafit - o gamă largă de produse

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi de trail running de o calitate fără compromisuri, pantofii de trail Dynafit sunt alegerea ideală. Marca este cunoscută pentru că produce echipamente montane ușoare și practice și se concentrează pe niveluri ridicate de confort și durabilitate în produsele sale de alergare. Cu o gamă largă de modele, fiecare alergător poate găsi șlapi de trail Dynafit cu o specificație care i se potrivește! Portofoliul mărcii Dynafit include modele pentru stâncă, noroi, precum și cele cu o construcție versatilă, perfectă pentru alergări lungi pe teren variabil. Atunci când alegeți pantofii de trail Dynafit, alegeți soluții dovedite care vă vor permite să alergați pe distanțe lungi. Atât în timpul antrenamentelor, cât și atunci când participați la competiții!

Doar cea mai bună tehnologie

Călăușii de trail Dynafit sunt realizați doar cu materiale de cea mai bună calitate pentru a se asigura că construcția lor este ușoară, durabilă și respirabilă. Dacă nu aveți de gând să renunțați la alergare pe vreme rea, merită să alegeți pantofi cu o membrană GORE-TEX®. Aceasta vă va oferi protecția impermeabilă de care aveți nevoie fără a afecta respirabilitatea părții superioare! În funcție de model, puteți alege, de asemenea, între două tipuri de legături. Sistemul clasic de șireturi sau sistemul cu cordon elastic și stopper. Acesta din urmă este excelent pentru competiții! Nu numai că îți va permite să ajustezi instantaneu volumul pantofului la picioarele tale, dar dacă o piatră intră în el, îl poți scoate, curăța și pune la loc instantaneu. Scufii de trail Dynafit sunt, de asemenea, o garanție a unei aderențe corespunzătoare! După cum știți, cea mai importantă caracteristică a oricărui brand de pantofi de trail este talpa. Atunci când este corect selectată, aceasta oferă un nivel ridicat de tracțiune și siguranță. Pantofii de trail Dynafit dispun de soluții bazate pe compuși de cauciuc Pomoca și Vibram®. Acestea oferă o durabilitate ridicată și tracțiunea necesară în timpul alergării.

Pantofi de trail Dynafit în oferta 8a.ro

În oferta 8a.ro puteți găsi atât pantofi de trail Dynafit pentru femei, cât și bărbați Dynafit În funcție de preferințe și de teren, puteți alege modele pentru rock, noroi sau ultra running. Indiferent ce alegi, îți vei asigura un confort și o tracțiune maximă în orice tip de teren. Călăușii de trail Dynafit sunt alegerea perfectă atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Ei vor satisface chiar și cele mai înalte așteptări!