top

Încălțăminte outdoor

Pantofii de exterior sunt confortabili și oferă o aderență excelentă - așa sunt pantofii de exterior de la mărci renumite. Oferim o selecție completă de modele low-top și high-top pentru fiecare anotimp al anului.
View as Grid List

345 Produse

 1. -20%
  Pantofi outdoor femei Danner Trail 2650 Campo - blue/orange

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantofi outdoor On Running Cloud X 3 - hunter/black

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Pantofi outdoor femei Merrell Vapor Glove 6 LTR - marron

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Pantofi outdoor Merrell Vapor Glove 6 LTR - black

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Pantofi outdoor Asolo Supertrek GTX - wool/blackcherry

  Lista de dorințe

 6. -3%
  Pantofi outdoor Keen Jasper Rocks SP - fjord blue

  Lista de dorințe

 7. -7%
  Pantofi outdoor Lomer Maipos Suede MTX - woody/root

  Lista de dorințe

 8. -6%
  Pantofi outdoor Lomer Bio Naturale Mid MTX - flag

  Lista de dorințe

 9. -22%
  Pantofi outdoor femei ZeroC Ullevi GTX - yellow

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

345 Produse

Ștergere

Călțăminte de exterior

Călăria de exterior pentru femei și bărbați oferă confort în timpul drumețiilor și al drumețiilor. Indiferent dacă sunteți în căutare de pantofi pentru trekking, pentru o excursie scurtă sau pentru o călătorie de vară - aici veți găsi un model perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Mărcile americane și europene de top garantează un confort deosebit și materiale de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți bucura de încălțăminte în diferite condiții de teren pentru o perioadă lungă de timp.

Ce caracteristici trebuie să aibă pantofii de exterior?

Încălțămintea de exterior de la brandurile de top este concepută pentru a satisface cel mai bine toate nevoile utilizatorilor care stau departe de suprafețele de asfalt, explorând cărări cu pietriș sau trasee stâncoase. Ținând cont de toate aceste persoane, încălțămintea este echipată cu numeroase sisteme care sporesc siguranța și confortul. Tâmplăria este realizată atât din materiale naturale, cât și din materiale sintetice. Pentru toți pasionații de încălțăminte clasică de outdoor, avem în oferta noastră numeroase modele de pantofi cu partea superioară din piele. Pantofii de top sunt adesea prevăzuți cu materiale sintetice și ochiuri extrem de ușoare și în același timp durabile. Talpa intermediară dispune de numeroase sisteme care oferă o amortizare adecvată și o rigiditate optimă. Talpa exterioară joacă, de asemenea, un rol extrem de important. Acestea, de fapt, oferă aderența pe terenuri variate. Dintre numeroasele modele, pantofii de outdoor cu talpă exterioară Vibram, cunoscuți în aproape toată lumea, ies cu siguranță în evidență.

Călțăminte de exterior pentru orice vreme

Cu orice vreme, veți găsi în oferta noastră încălțămintea în care să porniți confortabil pe traseu. În timpul anotimpurilor de tranziție și pe timp de iarnă, încălțămintea cu membrană impermeabilă, în special încălțămintea de exterior GORE-TEX®, se bucură de o popularitate neîntreruptă. Aceștia împiedică în mod eficient pătrunderea apei în interior prin partea superioară, îndepărtând în același timp vaporii de apă produși de picioare. Pantofii cu membrană sunt cea mai bună alegere pentru zilele ploioase, menținând un confort ridicat pe tot parcursul zilei. Pentru aplicații de vară, pantofii de construcție mai ușoară sunt cea mai populară alegere. Datorită pielii mai subțiri sau a ochiurilor de plasă permeabile la aer, aceștia garantează o ventilație eficientă în mijlocul unui val de căldură.

Călării de exterior - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Oferim o selecție largă de pantofi de exterior pentru femei și bărbați de la mărci de top. Încălțămintea de la producători precum Salomon, Salewa, Columbia, The North Face și mulți alții sunt garanția unei alegeri de succes, dar și a unui preț avantajos pe vânzare pantofi outdoor Cu o mare varietate de modele, puteți alege încălțămintea ideală atât pentru drumeții lungi, cât și pentru drumeții mai scurte, precum și pentru alte activități.