top

Îmbrăcăminte fete

Îmbrăcămintea pentru fete sunt elemente de garderobă, care se comportă perfect în timpul drumețiilor montane și al călătoriilor la schi. Acestea îi oferă un confort deosebit micuței dumneavoastră și oferă o cromatică plăcută ochiului unui copil.
View as Grid List

239 Produse

 1. -4%
  Hanorac pentru copii Patagonia Synch Jkt

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantaloni pentru copii Reima Lammikko - rose blush

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca Reima Vantti - deep purple

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Geacă pentru copii Reima Fossila - tomato red

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Geacă pentru copii Reima Vantti - navy

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Geacă pentru copii Reima Vesi - rose blush

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Geacă pentru copii Reima Fossila - navy

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Geacă pentru copii Reima Fossila - neon green

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Geacă pentru fete Reima Vatten - jam red

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Geacă pentru copii Reima Vesi - greyish green

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Geacă pentru copii Reima Vantti - pink

  Lista de dorințe

 12. -9%
  Hanorac pentru copii Reima Turkikas - twilight blue

  Lista de dorințe

 13. -9%
  Hanorac pentru copii Reima Letkein - calm green

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Hanorac pentru copii Reima Northern - navy

  Lista de dorințe

 15. -9%
  Hanorac pentru fete Reima Letkein - frozen blue

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Pantaloni schi Reima Wingon - cat eye green

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Pantaloni pentru copii Reima Wingon - black

  Lista de dorințe

 18. -9%
  Pantaloni pentru copii Reima Mighty - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

239 Produse

Ștergere

Îmbrăcăminte pentru fete - pentru excursii la munte, cățărare și schi

Călătoriile recreative pe munte necesită îmbrăcăminte adecvată, astfel încât copilul dumneavoastră să se bucure de un confort excepțional. Magazinul 8a.ro oferă îmbrăcăminte pentru fete, perfectă atât pentru sezoanele de tranziție, cât și pentru perioada de iarnă. Oferta magazinelor vă permite să alegeți elemente de garderobă, care vă vor asigura, pe de o parte, confortul termic, iar pe de altă parte, respirabilitatea. Acest lucru este extrem de important în timp ce vă faceți drum spre vârf. Materialele selectate îndepărtează excesul de umiditate din zona pielii și vă permit să vă bucurați de un climat plăcut în jurul corpului dumneavoastră. Unele modele sunt fabricate din lână Merino, care are proprietăți suplimentare de termoreglare. Atât senzația de răceală, cât și cea de supraîncălzire sunt reduse semnificativ. Fibrele de lână sunt adesea susținute de poliamidă, ceea ce sporește durabilitatea întregului model. Datorită acestui fapt, copilul dvs. poate continua să folosească și să se bucure de hainele lor în multe călătorii. În magazinul nostru veți găsi haine pentru fete de diferite vârste.

Vestimentul pentru fete garantează confortul utilizatorului

Designerii de haine pentru fete acordă o atenție deosebită confortului purtătoarelor. Datorită construcției elaborate, micuța ta pasionată de activități în aer liber se va putea bucura pe deplin de libertatea de mișcare pe care o oferă. Hanoracele sau pantalonii pentru fetițe sunt croite pentru a se potrivi cu forma corpului celor mai mici copii. De asemenea, elasticitatea îmbrăcămintei ajută utilizatorul să se bucure pe deplin de mișcări fără restricții. Este un avantaj important atunci când vine vorba de explorarea traseelor montane, de cățărare sau de schi. Designerii nu au uitat de moliciunea potrivită a fibrelor folosite. Datorită construcției lor, care este moale la nivelul pielii, micul fan al tuturor activităților nu va suferi de iritații ale pielii.

Vestiri pentru fete în magazinul 8a.ro

Hinutele de exterior pentru fete sunt concepute pentru a atrage gustul celor mai tineri utilizatori. Designerii noștri au acordat o mare atenție cromaticii pentru a satisface cerințele micilor pasionați de turism și de joacă în aer liber. Pantalonii, hanoracele și mănușile pentru fete oferă același nivel ridicat de calitate ca și modelele pentru adulți. Aplicarea materialelor tehnice conferă hainelor pentru fete proprietăți de performanță excepționale, oferind tinerilor utilizatori un confort deosebit nu numai în timpul primelor lor drumeții, ci și atunci când pur și simplu se distrează mult la joacă. Lenjeria de corp termică pentru fete va elimina în mod eficient umiditatea corporală produsă în timpul activității fizice. Mănușile călduroase protejează mâinile de răcirea rapidă la temperaturi scăzute, în timp ce pantalonii oferă o bună libertate de mișcare.