top

Îmbrăcăminte băieți

Îmbrăcămintea pentru băieți este o categorie bogată în modele dedicate celor mai tineri turiști și adolescenți. Aici puteți găsi tot ceea ce îi va asigura siguranță și confort pe timp de iarnă și de vară celui mic.
View as Grid List

206 Produse

 1. -4%
  Hanorac pentru copii Patagonia Synch Jkt

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantaloni pentru copii Reima Lammikko - rose blush

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca Reima Vantti - deep purple

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Geacă pentru copii Reima Fossila - tomato red

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Geacă pentru copii Reima Vantti - navy

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Geacă pentru copii Reima Fossila - navy

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Geacă pentru copii Reima Fossila - neon green

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Geacă pentru copii Reima Vesi - greyish green

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Hanorac pentru copii Reima Turkikas - twilight blue

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Hanorac pentru fete Reima Northern - deep purple

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Hanorac pentru copii Reima Letkein - calm green

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Hanorac pentru copii Reima Northern - navy

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Pantaloni schi Reima Wingon - cat eye green

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Pantaloni pentru copii Reima Wingon - black

  Lista de dorințe

 15. -9%
  Pantaloni pentru copii Reima Mighty - black

  Lista de dorințe

 16. -12%
  Pantaloni schi Reima Matias - navy

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Pantaloni pentru copii Reima Terrie - blue

  Lista de dorințe

 18. -12%
  Pantaloni pentru copii Reima Matias - black

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Geacă pentru copii Reima Koski - navy

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Geacă pentru copii Reima Luppo - navy

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Geacă pentru copii Reima Koski - jam red

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Geacă pentru copii Reima Kuosku - black

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Geacă pentru copii Reima Hede - frozen blue

  Lista de dorințe

 24. -13%
  Geacă pentru copii Reima Autti - navy

  Lista de dorințe

 25. -13%
  Geacă pentru copii Reima Autti - cat eye green

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

206 Produse

Ștergere

Îmbrăcăminte pentru băieți la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de îmbrăcăminte pentru băieți pentru cei mai mici copii. Mărcile outdoor de top pe care le oferim, garantează cea mai bună calitate a manoperei. Modelele individuale dispun adesea de aceleași tehnologii și materiale similare hainelor pentru adulți, ceea ce asigură performanțe deosebite chiar și în cele mai solicitante condiții. Îmbrăcămintea pentru băieți din magazinul 8a.ro include jachete pentru tot anul, care vor proteja perfect de ploaie. Îmbrăcămintea din fleece pentru băieți oferă izolația de care aveți nevoie în zilele mai reci. O parte importantă a gamei o reprezintă și lenjeria termică pentru băieți; baza fiecărei ținute. Oferim, de asemenea, o varietate de pantaloni pentru băieți pentru ploaie și zăpadă, pentru a vă ajuta să vă protejați copilul în timp ce schiază sau se joacă. Pe site-ul nostru, puteți găsi îmbrăcăminte pentru băieți de la mărci de top precum La Sportiva, The North Face, Buff, Columbia, Bridgedale și multe altele. Acestea sunt mărcile care garantează că îmbrăcămintea pentru băieți oferită de noi, este de cea mai bună calitate.

Vestiri pentru băieți - cămăși și pantaloni confortabili

Producătorii preferă, de cele mai multe ori, să confecționeze modelele termice din lână Merino. Caracteristica sa esențială este capacitatea de a asigura controlul temperaturii. Îmbrăcămintea pentru băieți confecționată din acest material limitează riscul de răcire neplăcută și periculoasă a corpului copilului dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă protejați copilul în mod corespunzător, atunci când mergeți într-o excursie de schi în familie sau vă trimiteți copilul în tabăra de iarnă. În același timp, lâna Merino își păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii, astfel încât băiatul va fi, de asemenea, protejat de supraîncălzire. Îmbrăcămintea pentru băieți confecționată din acest material va fi un sprijin excelent în timpul activităților de iarnă. În plus, lâna Merino are proprietăți antibacteriene. Acestea reduc dezvoltarea mirosurilor neplăcute, astfel încât pielea copilului dumneavoastră va rămâne într-un mediu proaspăt pentru o perioadă mai lungă de timp.

Îmbrăcăminte pentru băieți - șosete

Șosetele pentru copii trebuie să fie suficient de delicate pentru a evita frecarea pielii sensibile. Acesta este motivul pentru care această categorie de îmbrăcăminte pentru băieți este confecționată din lână Merino. În același timp, șosetele dispun de nailon rezistent în zonele cu sensibilitate ridicată. Acest lucru face ca șosetele să fie ideale pentru excursiile la schi, păstrând durabilitatea pentru multe sezoane de acum încolo.

Îmbrăcăminte pentru băieți - mănuși

Magazinul nostru vă oferă mănuși de iarnă pentru băieți cu membrană GORE-TEX®. Rezistența sa la apă se va dovedi de neînlocuit atunci când schiați. Astfel, copilul dumneavoastră va fi protejat împotriva răcelii din cauza zăpezii umede. Aceasta face ca fiecare activitate de iarnă a copilului dvs. să fie mai sigură și va face fericit fiecare părinte. Îmbrăcămintea pentru băieți sub formă de mănuși oferă, de asemenea, libertate maximă de mișcare și confort. Acest lucru îi va permite copilului dvs. să se dedice pe deplin activităților de iarnă.