top

Helikon-Tex

Helikon-Tex înseamnă îmbrăcăminte și echipament outdoor, bushcraft și de supraviețuire, cu o durabilitate și o fiabilitate ridicate. Oferta include produse care sunt ideale pentru drumeții și multe alte provocări de supraviețuire în aer liber. Descoperiți produsele Helikon-Tex puternice și fiabile!
View as Grid List

273 Produse

 1. Cafetiera de voiaj Helikon-Tex Camp French Press Coffee Mug
  Cafetiera de voiaj Helikon-Tex Camp French Press Coffee Mug
  cu TVA 128,40Lei
  Extra -10% cu codul CAMP10

  Lista de dorințe

 2. Prelată Helikon-Tex Supertarp Small - shadow grey
  Prelată Helikon-Tex Supertarp Small - shadow grey
  cu TVA 222,90Lei
  Extra -10% cu codul CAMP10

  Lista de dorințe

 3. Prelată Helikon-Tex Supertarp - olive green
  Prelată Helikon-Tex Supertarp - olive green
  cu TVA 296,90Lei
  Extra -10% cu codul CAMP10

  Lista de dorințe

 4. Mănuși Helikon-Tex Rangeman - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

273 Produse

Ștergere

Helikon-Tex este marca pentru cei care caută produse de încredere

Dacă aveți nevoie de îmbrăcăminte rezistentă sau de echipament durabil care să nu vă dezamăgească în aventurile dumneavoastră în aer liber, atunci sunteți în locul potrivit. Gama largă a mărcii Helikon-Tex include îmbrăcăminte și echipament pentru bushcraft, supraviețuire, trekking și tir sportiv Materialele de calitate superioară utilizate în producția sa se caracterizează printr-o durabilitate foarte mare, ceea ce se traduce printr-o fiabilitate ridicată a produsului. Este pur și simplu un echipament pe care vă puteți baza în orice condiții. Produsele Helikon-Tex includ echipamente și îmbrăcăminte atât pentru cele mai dure condiții meteorologice și terenuri, cât și modele care pot fi utilizate cu succes pentru călătorii sau chiar pentru uzul zilnic. Indiferent de produsul pe care îl veți alege, puteți fi siguri că acesta va fi caracterizat de o durabilitate și funcționalitate ridicată. Helikon-Tex răspunde nevoilor clienților săi prin oferirea mai multor linii de produse, astfel încât găsirea produsului potrivit nu este niciodată dificilă. Fiecare colecție este orientată spre provocări ușor diferite.

Amplă selecție a mărcii poloneze

Produsele Helikon-Tex Bushcraft sunt produse pregătite special pentru pasionații de activități în aer liber. Acestea includ echipamentul necesar pentru a pregăti o tabără în pădure sau pentru a găti mese pe câmp. Accesoriile de supraviețuire vă vor ajuta să aprindeți un foc în orice condiții și busolele care nu vă vor lăsa să vă rătăciți. O completare excelentă a colecției este îmbrăcămintea robustă pentru bushcraft, care poate rezista condițiilor meteorologice dure. Linia de produse Helikon-Tex Medical, pe de altă parte, include o varietate de truse de prim ajutor. Este o parte esențială a aproape fiecărei activități în aer liber. Printre produsele producătorului polonez puteți găsi truse de prim ajutor compacte, care încap în interiorul rucsacului, precum și cele care pot fi atașate la exterior. Adaptate la diferite sisteme de transport, husele sunt perfecte pentru rucsacurile tactice. Toate acestea fac ca modelul potrivit să poată fi găsit atât pentru cei care au nevoie de un set de măsuri de bază, cât și pentru cei specializați în primul ajutor. O altă colecție este Helikon-Tex Morale Acestea sunt mici accesorii vestimentare, cum ar fi tricouri, șepci de baseball sau mici petice. Totul pentru a vă exprima pasiunea pentru activitățile în aer liber în fiecare zi. O serie ceva mai extinsă este Helikon-Tex Outback Aici veți găsi echipamente și îmbrăcăminte outdoor pentru iubitorii de expediții de mai multe zile în aer liber. Cu jachete și pantaloni foarte rezistenți la intemperii, puteți face drumeții în orice condiții. Rucsacurile funcționale pentru trekking și drumeții facilitează transportul celor mai necesare echipamente.

Pentru pasionații de armată există produse din seria Helikon-Tex Patrol și seria Surplus Printre produsele oferite se numără haine de trening și alte haine de camuflaj, cizme militare și echipament de teren. Toate acestea dispunând de o durabilitate foarte mare și facilitând amestecul în mediul înconjurător. Pentru pasionații de armată și pentru cei care își tratează interesele într-un mod mai sportiv, Helikon-Tex a pregătit colecția Helikon-Tex Range Aceasta găzduiește îmbrăcămintea și echipamentul necesar pentru ieșirile în poligon. Valize și genți speciale vă vor permite să vă transportați echipamentul cu ușurință și să aveți acces rapid la toate lucrurile de care aveți nevoie. Cea mai recentă colecție a producătorului polonez Helikon-Tex - Urban se concentrează pe îmbrăcămintea și echipamentul folosit în fiecare zi. Aici veți găsi îmbrăcăminte inspirată de modelele tactice nu doar din punct de vedere al aspectului, ci și al funcționalității. Aceasta este cea mai "civilă" parte a gamei acestui producător. Ceea ce este important este că modelele din fiecare colecție pot fi combinate cu succes între ele, creând seturi de ținute complet noi. Nuanțe precum negru, maro, verde și, de asemenea, modele de camuflaj predomină în toate produsele, astfel încât puteți selecta cu ușurință cele mai interesante produse dintre ele.

Istoria Helikon-Tex

Acest producător polonez de îmbrăcăminte și echipament outdoor a fost înființat în 1983. Inițial, compania a comercializat în principal echipamente militare excedentare. Cu toate acestea, anii '90 au adus mari schimbări și în 1995 marca Helikon-Tex a început producția proprie Acest pas ne-a permis să ne adaptăm mai bine la cerințele clienților. Departamentul de cercetare și dezvoltare, înființat câțiva ani mai târziu, a permis companiei să introducă soluții și proiecte proprii, precum și să testeze idei complet noi. Datorită dezvoltării continue și a încrederii clienților, în 2013 marca și-a deschis o filială în SUA, una dintre cele mai exigente piețe pentru companiile implicate în tir sportiv și supraviețuire. Un an mai târziu a fost deschisă fabrica de cusături a mărcii în Polonia, ceea ce a permis Helikon să pregătească linii de produse selectate cu cea mai mare atenție la detalii. Helikon-Tex este acum unul dintre cei mai importanți producători de echipamente tactice și outdoor din lume, iar logo-ul său este cunoscut mult dincolo de granițele Poloniei. Produsele acestui brand reprezintă alegerea perfectă pentru oricine caută fiabilitate maximă în orice condiții.

Gama largă de îmbrăcăminte tactică și outdoor

Cum am menționat mai devreme, hainele brandului polonez se caracterizează prin durabilitate și funcționalitate excepționale. De aceea, sunt foarte populare în rândul pasionaților de supraviețuire, bushcraft sau provocări de trekking. Oriunde te afli departe de civilizație și trebuie să te bazezi pe tine însuți, Helikon-Tex clothing funcționează bine. Pantalonii rezistenți și pantalonii scurți de vară, printre altele, sunt foarte populari. Întărirea suplimentară în zonele strategice, un număr mare de buzunare și materiale robuste asigură că aceste modele sunt ideale pentru teren accidentat. Cămășile clasice pentru drumeții sunt o combinație de materiale moderne și stil tradițional. Acestea sunt soluții foarte funcționale pentru toți iubitorii de activități în aer liber. Oferta mărcii Helikon-Tex include jachete, hanorace și softshell-uri. O gamă largă de modele concepute pentru a fi folosite pe tot parcursul anului, indiferent de vreme.

Echipamente Helikon-Tex pentru outdoor, supraviețuire și bushcraft

Datorită faptului că brandul provine din tradiții militare, acesta are o experiență foarte mare în proiectarea și implementarea unor echipamente extrem de robuste, care trebuie să funcționeze indiferent de condițiile meteo și de terenul în care sunt utilizate. Oferta mărcii Helikon-Tex în acest domeniu este extinsă. Cu siguranță, cele mai populare sunt gențile în care vă puteți transporta confortabil echipamentul în orice expediție. Dintre Rucsacurile Helikon-Tex linia de supraviețuire-militară este puternic dezvoltată. Multe modele tactice sunt compatibile cu sistemele universale de fixare a buzunarelor, MOLLE/PALS printre altele. O gamă largă de accesorii pentru această soluție vă permite să personalizați rucsacul în funcție de propriile cerințe. Multe modele folosesc unul dintre cele mai rezistente materiale disponibile pe piață - Cordura® Aceste genți robuste sunt excelente pentru expediții pe distanțe lungi. În gama de oferte a mărcii Helikon-Tex un spațiu important este ocupat și de echipamente pentru bushcraft Flintele, elementele esențiale de supraviețuire, paracordul și multe alte produse vor permite tuturor pasionaților de activități în aer liber să se orienteze perfect, indiferent de condiții.

Vezi gama largă de produse Helikon-Tex online la magazinul 8a.ro!

Oferim o selecție largă de produse ale mărcii poloneze pentru toți pasionații de activități în aer liber. Cele mai multe dintre acestea sunt îmbrăcăminte și echipamente de bushcraft și trekking Multe modele satisfac gustul celor care preferă atât stilul militar, cât și funcționalitatea La produsele Helikon-Tex aceste două caracteristici sunt la fel de importante, ceea ce este crucial atunci când se abordează diverse provocări pe teren. Pe lângă modelele pentru teren accidentat, unde rezistența este primordială, oferim o gamă largă de produse din categoria urbană care sunt, de asemenea, potrivite atât pentru utilizarea zilnică, cât și în drumeții. Helikon-Tex este o alegere excelentă pentru cei cărora nu le pasă neapărat de stilul sportiv ostentativ, dar care caută îmbrăcăminte și echipament funcțional, care se comportă bine într-o varietate de excursii.