top

Genţi termice

Gențile răcoroase sunt perfecte pentru zilele mai călduroase ale anului. O băutură rece, un fruct suculent sau un sandviș - gențile izolatoare practice pe care le puteți lua la plajă sau peste lac, vor găzdui toate aceste articole și multe altele. O pungă frigorifică bună pentru mâncare este perfectă pentru șederile mai lungi în camping, păstrând mâncarea proaspătă pentru mai mult timp.
View as Grid List

15 Produse

 1. -25%
  Cartuș de răcire Hydro Flask Medium Ice Pack - pacific

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Geanta termica Hydro Flask 20 L Insulated Tote - alpine

  Lista de dorințe

 3. -30%
  Geanta termica Outwell Cormorant L - black

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Geanta termoizolanta Outwell Cormorant M - black

  Lista de dorințe

 5. -31%
  Geanta termoizolanta Outwell Cormorant S - black

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Geanta termica Easy Camp Backgammon Cool bag S

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Geanta termica Easy Camp Backgammon Cool bag M

  Lista de dorințe

 8. -31%
  Geanta termica Easy Camp Backgammon Cool bag L

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Geanta termica Outwell Cormorant Backpack

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Geanta termica Robens Cool Bag 15L

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Geanta termoizolanta Outwell Puffin - dark blue

  Lista de dorințe

 12. -30%
  Geanta termoizolanta Outwell Petrel L - dark blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

15 Produse

Ștergere

Sacuri frigorifice - o alegere excelentă pentru călătoriile tale

Nimic nu este mai bun decât o băutură rece în timpul sezonului cald de vară. Este deosebit de dificil să mențineți temperaturi scăzute ale alimentelor și băuturilor în camping sau în timpul campării. O geantă frigorifică vă va ajuta să vă păstrați băuturile și alimentele la rece pentru o perioadă lungă de timp. Sacurile de umăr termoizolante combină protecția termică cu transportul ușor al proviziilor alimentare. Această soluție este excelentă atât pentru sejururile în camping, când trebuie să păstrați băuturi reci cumpărate din magazin, cât și în timpul călătoriilor cu mașina pe distanțe lungi. Sacul frigorific pentru alimente cu cartuș de răcire este un spațiu de depozitare excelent pentru băuturi reci, sandvișuri și gustări dulci, unde sunt bine protejate de soare.

Cum funcționează pungile frigorifice?

Spre deosebire de cutiile frigorifice, sacii frigorifici nu scad temperatura din interior, ci izolează interiorul de temperatura ridicată de afară. Acesta este motivul pentru care este atât de important să puneți în geantă produse bine răcite. Dacă este posibil, întreaga geantă frigorifică poate fi introdusă în frigider înainte de transport, astfel încât interiorul și aerul din geantă să fie și ele răcite. Pentru a scădea temperatura din interior, puteți folosi cartușele de răcire Umplute cu un lichid special, acestea vor răci suplimentar interiorul pungii. Sacul frigorific pentru alimente este adesea fabricat din spumă groasă cu bule de aer; un izolator natural. Totul este de obicei finisat cu folie de aluminiu, care menține suplimentar temperatura.

Puteți cumpăra genți cool la magazinul 8a.ro.

Oferim o selecție largă de saci termoizolanți. Cu o varietate de forme și capacități, puteți alege modelul care se potrivește perfect nevoilor dvs. - fie că este vorba de portbagajul mașinii dvs. sau de conținutul pe care doriți să îl împachetați în interior. Specializate în proiectarea și fabricarea de echipamente de camping, mărci precum Outwell și Easy Camp garantează că sacii lor sacuri termoizolante sunt atât foarte funcționale, cât și durabile. De asemenea, vă oferim cartușe pentru pungi frigorifice care vă vor ajuta să mențineți temperatura scăzută a conținutului sacoșei și mai mult timp.