top

Geci Primaloft

Jachetele Primaloft înseamnă o izolare fiabilă în zilele mai reci. Acestea vă vor permite să mențineți un confort termic ridicat la temperaturi mai scăzute. Acest lucru le face perfecte pentru activitățile montane și în aer liber.
View as Grid List

268 Produse

 1. -5%
  Geaca izolată Vaude Sesvenna Jacket IV - woodland

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Geacă pentru fete Reima Luppo - pink coral

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geacă pentru copii Reima Luppo - navy

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geacă pentru copii Reima Kuosku - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Geacă pentru copii Reima Kuosku - true blue

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Geaca schi Salomon Highland Jacket - deep black

  Lista de dorințe

 7. -4%
  Geaca hibridă Salomon Elixir Hybrid HD Insul - rubber

  Lista de dorințe

 8. -4%
  Geaca izolată Patagonia Nano Puff Hoody - lagom blue

  Lista de dorințe

 9. -3%
  Geaca izolată Patagonia Nano Puff Jacket - black

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Thermoshell Pro FZ - black/pink

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

268 Produse

Ștergere

Jachetele din puf de puf oferă greutate redusă și proprietăți termice deosebite

Jachetele calde și ușoare Primaloft servesc ca o alternativă excelentă la modelele cu umplutură de puf natural. Datorită proprietăților foarte bune de izolare, izolațiile sintetice Primaloft sunt utilizate în mod obișnuit la îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente montane de înaltă clasă, cum ar fi sacii de dormit. Producătorii de top de echipamente pentru pasionații de munte, cum ar fi The North Face, Salewa și mulți alții, le folosesc atât în modelele pentru profesioniști, cât și în versiunile de uz zilnic. Jachetele cu izolație Primaloft sunt excelente atât pentru vârfurile montane de top, cât și în oraș.

Versatilitate maximă garantată de varietatea de jachete Primaloft ®

Jachetele cu izolație sintetică Primaloft pot diferi în ceea ce privește construcția și nivelul de izolare termică oferit, în funcție de scopul lor. Cele mai ușoare modele sunt dedicate anotimpurilor de tranziție. Acestea se comportă excelent în timpul serilor reci din zonele înalte ale munților în sezonul estival, precum și în timpul excursiilor pe stânci primăvara și toamna. Aceste modele includ multe jachete hibride cu izolație Primaloft folosită doar în punctele cheie, cele mai expuse la frig. Panourile rămase sunt confecționate din softshell ușor sau stretch, obținându-se astfel o respirabilitate excepțională. Astfel de soluții sunt foarte performante în timpul celor mai intense activități fizice, cum ar fi alergarea montană. Jachetele Primaloft clasice sunt optime pentru drumeții, precum și o alegere populară pentru utilizarea zilnică. În timp ce modelele de alpinism dispun de o croială care oferă o libertate excepțională de mișcare a umerilor, astfel încât este extrem de confortabil să atingi vârfurile munților.

O gamă largă de geci izolatoare Primaloft la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție imensă de modele pentru aproape toate activitățile montane. Printre acestea, puteți găsi și jachetele The North Face Primaloft Thermoball cu izolația formată sub forma unor bile caracteristice. Această soluție inovatoare oferă o putere de umplere excepțională a umpluturii și se traduce prin proprietăți excelente de izolare. Modelele de la companii precum Salewa, Dynafit, La Sportiva, Salomon și multe altele sunt, de asemenea, foarte populare. Nu este de mirare că gecile Primaloft sunt folosite atât la escaladarea vârfurilor montane, în timpul excursiilor de primăvară și toamnă la stânci, cât și în fiecare zi.