top

Geci pentru alergare damă

Jachetele de alergare pentru femei sunt un accesoriu indispensabil pentru toți iubitorii de mișcare rapidă pe trasee și poteci pe vreme nefavorabilă. Acestea vor proteja eficient împotriva vântului, a ploii și a frigului. Jacheta de alergare pentru femei de marcă se va dovedi atât în timpul antrenamentelor epuizante, cât și în timpul competițiilor.
View as Grid List

76 Produse

 1. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Venturelite Jacket FZ - yellow

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Thermoshell Pro FZ - black/pink

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 4. -32%
  Geaca de vant femei On Running Active Jacket - navy

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Geaca softshell femei Maloja Sennes - moonless alpflower

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Geaca femei Houdini The Orange Jacket - jumpin blue

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ V2 - teal

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ V2 - nectar

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ - black

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Geaca de ploaie femei Houdini The Orange Jacket - orange

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Raceshell HZ - black

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Geacă dama adidas Agr Ww J - nondye

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

76 Produse

Ștergere

Jachete de alergare pentru femei - făcute pentru activitate

Diversele jachete de alergare pentru femei trebuie să protejeze împotriva unor factori precum vântul puternic, ploaia puternică sau temperaturile scăzute din mediul înconjurător. Fiecare dintre ele necesită soluții individuale. Cu toate acestea, există câteva elemente comune care se regăsesc în aproape fiecare jachetă pentru iubitoarele de alergare. Cu siguranță jachetele de alergare pentru femei se remarcă prin croială Aceste modele sunt, de obicei, strâns adaptate la siluetă, astfel încât nu interferează chiar și atunci când obținem viteze mai mari în timpul alergării off. În plus, fiecare jachetă de alergare pentru femei urmărește perfect fiecare mișcare a utilizatorului. Acest lucru se datorează atât croielii, cât și materialelor elastice folosite adesea. Indiferent de funcția jachetelor de alergare pentru femei, fiecare model trebuie să ofere și o respirabilitate peste medie. Alergarea este o activitate intensă care determină corpul să producă umiditate. Din acest motiv, eliminarea acesteia către exterior este primordială în orice îmbrăcăminte de alergare, inclusiv în cazul jachetelor. Fiecare jachetă de alergare pentru femei înseamnă, de asemenea, un design minimalist, caracterizat doar de buzunarele și reglajele necesare. Această caracteristică permite ca greutatea să fie menținută la un nivel minim, iar conținutul buzunarelor mici nu interferează cu alergarea.

Jachete de alergare impermeabile pentru femei

Pentru fiecare pasionat de alergare, îmbrăcarea unei jachete impermeabile este o ultimă soluție. Modelele cu membrană sunt ultima soluție în caz de vreme rea - cu precipitații abundente, când temperatura scade rapid, iar vântul crește. De asemenea, jachetele impermeabile sunt folosite cu plăcere și la antrenamente, permițându-vă să ieșiți la alergat și pe vreme rea. Jachetele impermeabile pentru femei sunt extrem de compacte, astfel încât pot fi rulate cu ușurință până la dimensiuni reduse. Un astfel de pachet va încăpea cu ușurință în buzunarul unui hanorac, într-o geantă de șold sau într-un rucsac de alergare. Acest lucru se datorează materialelor extrem de subțiri care se caracterizează printr-o greutate foarte redusă. În plus, permite creșterea respirabilității lor. Jacheta de alergare pentru femei cu membrană este adesea echipată cu găuri de ventilație suplimentare și perforații pentru a crește fluxul de aer.

Jachete de alergare izolate pentru femei

Pentru adevărații pasionați de alergare, sezonul nu se termină toamna, ci se prelungește și iarna. Atunci vin în sprijin jachetele de alergare izolate pentru femei, adică modelele pentru temperaturi mai scăzute. Acestea diferă de modelele turistice clasice în principal prin cantitatea și dispunerea umpluturii. De obicei, acestea sunt doar puțin izolate pentru a asigura o temperatură optimă a corpului, dar în același timp pentru a nu-l supraîncălzi. Adesea, doar panourile frontale și umerii sunt izolate. Apoi, spatele și părțile laterale ale jachetei sunt realizate din materiale mai ușoare care elimină perfect umiditatea și vă permit să scăpați de excesul de căldură. Jachetele de alergare pentru femei echilibrează perfect între proprietățile de izolare și de ventilație.

Jacheta de alergare rezistentă la vânt pentru femei pentru primăvară și toamnă

Când alergi în munți, vântul puternic și rece va fi foarte des o problemă, deoarece poate răci corpul în câteva momente. Pentru a vă proteja împotriva acestuia, vor fi necesare jachetele de alergare pentru femei cu proprietăți anti-vânt Jachetele ultraușoare din nailon bine țesute sau jachetele softshell pot oferi protecție. Cele de-a doua, jachetele de alergare softshell pentru femei<2{, sunt, evident, foarte subțiri, pentru a nu reține excesul de căldură în apropierea corpului alergătorului. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, o jachetă de alergare pentru femei vă va proteja cu siguranță de răcirea rapidă.

Jachete de alergare pentru femei la magazinul 8a.ro

Puteți găsi cele mai bune jachete de alergare pentru femei - magazinul 8a.ro este plin de modele de la branduri de top. Jachetele de alergare pentru femei Dynafit, Salomon și La Sportiva sunt cei mai importanți producători mondiali de îmbrăcăminte și echipament de alergare. Aceste jachete sunt perfecte nu numai pentru antrenament, ci și pentru competiții, permițându-vă să obțineți rezultate din ce în ce mai bune. Este o necesitate în timpul vremii nefavorabile pentru fiecare fan al alergării. O jachetă bună de alergare pentru femei se caracterizează prin dimensiuni mici atunci când este împachetată. Această caracteristică vă permite să o puneți cu ușurință într-un buzunar, o centură de alergare sau un rucsac mic atunci când vă încălziți prea tare. Jachetele de alergare pentru femei din oferta noastră vor fi perfecte atât pentru alergătorii începători, cât și pentru profesioniștii care acordă atenție celor mai mici detalii. În plus, o gamă largă de culori și croieli vă va permite să le asortați perfect cu alte articole de îmbrăcăminte.