top

Geci pentru alergare bărbaţi

Jachetele de alergare pentru bărbați sunt o alegere excelentă pentru persoanele care caută haine sport ușoare și bine ajustate. Jachetele de alergare pentru antrenament și competiție înseamnă confort și fiabilitate.
View as Grid List

94 Produse

 1. -3%
  Geaca alergare Inov-8 Venturelite Jacket FZ - green

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Scurta de ploaie Inov-8 Trailshell Jacket - slate

  Lista de dorințe

 3. -28%
  Geaca alergare SCOTT SCO RC Run Waterproof - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -31%
  Geaca alergare SCOTT SCO Windshield RC Run - black/yellow

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Geaca alergare On Running Zero Jacket - black

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Geaca barbati On Running Active Jacket - navy

  Lista de dorințe

 8. -26%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - red

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Geaca alergare barbati Inov-8 Stormshell FZ V2 - dark green

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - blue

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Geaca alergare Dynafit Alpine Wind 2 Jacket - army

  Lista de dorințe

 13. -31%
  Geaca alergare adidas Adizero Jacket - lucid blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

94 Produse

Ștergere

Light and compact - jachete de alergare pentru bărbați

Cum ar trebui să fie îmbrăcămintea bună de alergare, inclusiv jachetele de alergare pentru bărbați? Puteți enumera cu ușurință cel puțin câteva caracteristici care pot fi observate la toate modelele destinate alergătorilor. În primul rând, îmbrăcămintea trebuie să se potrivească bine corpului. Atunci când se parcurg rapid poteci și trasee,,, nu trebuie să se prindă de copaci sau pietre. O jachetă de alergare bine ajustată înseamnă, de asemenea, mai puțină rezistență la aer, ceea ce va fi vizibil mai ales în zilele cu vânt. Îmbrăcămintea elastică și bine ajustată oferă, de asemenea, o mare libertate de mișcare în orice moment. În al doilea rând, jachetele de alergare pentru bărbați trebuie să fie ușoare și compacte atunci când sunt împachetate. Ele sunt adesea luate ca un strat suplimentar de îmbrăcăminte, folosit ca o urgență în cazul înrăutățirii condițiilor meteorologice. Posibilitatea de a ascunde întreaga jachetă de alergare în buzunarul centurii sau al pantalonilor scurți este un avantaj incontestabil, care va fi apreciat atât de alergătorii începători, cât și de cei avansați. În al treilea rând, jachetele de alergare trebuie să aibă o ventilație peste medie. Materialele cele mai moderne și panoul aerisit strategic amplasat vă permit să mențineți climatul optim în timpul alergării intense și să eliminați umiditatea generată de corp în timpul efortului.

O varietate de jachete de alergare pentru bărbați

Printre jachetele de alergare, există mai multe tipuri care sunt perfecte pentru diferite condiții. Jachetele ușoare softshell sunt o alegere excelentă pentru zilele cu vânt, când trebuie să protejăm corpul de răcirea rapidă a acestuia de către vânt. Este o alegere extrem de populară în timpul anotimpurilor de tranziție, precum și pentru joggingul în terenuri montane. Materialul strâns țesut protejează împotriva rafalelor mai puternice de vânt și, în același timp, oferă un nivel foarte ridicat de respirabilitate. Atunci când se face foarte frig, gecile de alergare izolate pentru bărbați câștigă popularitate în rândul alergătorilor. Acestea sunt cel mai adesea modele cu o cantitate minimă de izolație, dar echipate cu panouri care elimină eficient umiditatea. Acestea vă permit să mențineți perioada de antrenament și în timpul iernii. Pe de altă parte, jachetele de alergare rezistente la ploaie sunt folosite pe tot parcursul anului. Ele sunt purtate ca un strat exterior care protejează împotriva ploii și a vântului în condiții extreme. Aceste jachete sunt adesea folosite ca element de urgență, fiind perfecte în cazul unor defecțiuni bruște ale vremii.

O gamă largă de mărci de top de alergare la 8a.ro

Oferim o gamă extrem de largă de modele de la producători de top de echipamente și îmbrăcăminte pentru alergări montane. Mărci precum Salomon, Dynafit și La Sportiva sunt binecunoscute atât de profesioniști, cât și de persoanele care sunt la început de aventură cu alergarea pe trasee montane și în teren. Cele mai moderne jachete de alergare pentru bărbați vă permit să vă protejați împotriva vremii nefavorabile, permițându-vă să vă antrenați sau să terminați o competiție în aproape toate condițiile meteorologice.