top

Geci hibride damă

Jachetele hibride pentru femei vor funcționa bine în timpul diferitelor forme de activitate. Acestea oferă o mai bună izolare împotriva frigului în locurile cele mai expuse la răcire și ventilație, unde aceasta este deosebit de importantă.
View as Grid List

74 Produse

 1. -29%
  Geaca femei Peak Performance Argon Hybrid Hood - shallow

  Lista de dorințe

 2. -39%
  Geaca hibridă femei Ziener Nafalda - dark navy stripe

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Geaca hibridă femei Vaude Brenva Jacket - blue jay

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Geaca hibridă femei Vaude Brenva Jacket - glacier

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

74 Produse

Ștergere

Jachetele hibride pentru femei - când vor funcționa?

Modelele hibride sunt o soluție excelentă pentru aproape orice activitate montană. Le puteți folosi în timpul drumețiilor montane, excursiilor de schi sau de cățărare, precum și în timpul mișcării dinamice. Jachetele hibride pentru femei au fost adaptate și la diverse condiții meteorologice. Avem modele care folosesc materiale care funcționează bine în timpul temperaturilor moderate, precum și cu izolație, ceea ce le face ideale pentru zilele de iarnă. Producătorii optează pentru diferite tipuri de umplutură. Pot fi fibre naturale, cum ar fi puful, care are capacități de izolare peste medie. Unele jachete se bazează și pe Primaloftt, care este o izolație sintetică. Aceasta oferă protecție împotriva frigului, păstrându-și unele dintre proprietăți și după contactul cu umiditatea. Datorită utilizării în aer liber, majoritatea jachetelor sunt, de asemenea, ușoare, astfel încât nu pun prea multă greutate pe utilizator. Purtându-le, vă puteți bucura în continuare de traversarea fără probleme a traseului.

Jachete hibride pentru femei - beneficii de construcție

Proiectanții acestui tip de modele folosesc tehnologia Bodymapping. Aceasta înseamnă că materialele și căptușeala de încălzire au fost aranjate pentru a izola perfect de frig, acolo unde suntem deosebit de expuși la el. În părțile în care ventilația este crucială, au fost folosite țesături respirabile sau perforarea acestora. În acest fel, se reduce riscul de supraîncălzire rapidă în timpul activității. Această concepție maximizează confortul în timpul activităților dumneavoastră. Adesea, panourile care facilitează circulația aerului sunt, de asemenea, mai elastice. Acest lucru favorizează menținerea libertății de mișcare, care este crucială atât în timpul cățărării, cât și în timpul schiului de tură. Pentru a adapta cât mai bine modelele la condițiile meteorologice, unele dintre ele oferă și protecție împotriva vântului. Partea principală a jachetei are atunci o construcție softshell care împiedică rafalele de vânt să treacă prin stratul de material. În acest fel, protejează împotriva răcirii într-un loc sensibil. Există, de asemenea, modele care utilizează membrana GORE-TEX®. Parametrii săi de rezistență la apă peste medie sunt perfecți pentru o aură ploioasă. Ansamblul reprezintă o barieră pentru moleculele de apă pe perioade lungi de timp.

Jachete hibride pentru femei - respirabilitate și confort

Fără îndoială, respirabilitatea este un factor important în timpul activității. Prin urmare, jachetele hibride pentru femei folosesc materiale și izolații care să o asigure. Acestea captează umezeala transportată prin alte straturi de îmbrăcăminte și o drenează către stratul exterior al modelului. Acest lucru vă permite să păstrați un climat plăcut cu pielea dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp. În plus, majoritatea modelelor sunt, de asemenea, mai rezistente la deteriorări. Acest lucru afectează în mod pozitiv funcționalitatea lor în timpul contactului cu un obstacol sau cu un element stâncos proeminent. În plus, acest tip de îmbrăcăminte este confortabil. Tăietura lor rafinată nu restricționează mișcările, iar echipamentul cu nervuri sau manșete reglabile permite o potrivire confortabilă cu corpul.

Jachete hibride pentru femei - mărci găsite pe 8a.ro

Magazinul nostru oferă o varietate de modele de la mulți producători de top. The North Face, Dynafit, Salewa sunt doar câteva dintre mărcile disponibile la 8a.ro. Designerii acestor mărci construiesc jachete hibride pentru femei cu cea mai mare grijă. Datorită acestui fapt, ele se caracterizează prin soluții tehnologice practice și un design atent. Acestea au o gamă variată de culori, astfel încât puteți opta pentru o jachetă neagră clasică sau pentru una cu finisaje multicolore. Multe straturi exterioare folosesc, de asemenea, o structură cu camere cu aspect interesant sau fermoare care se disting prin culoare. Multitudinea de modele este o garanție că veți alege unul care va răspunde 100% cerințelor dumneavoastră.