top

Geci de schi damă

Jachetele de schi pentru femei sunt o combinație de confort ridicat și proprietăți tehnice ale materialelor. Acestea oferă o protecție excelentă împotriva zăpezii și a frigului în timpul activităților montane.
View as Grid List

60 Produse

 1. -6%
  Geaca femei Ortovox Swisswool Piz Segnas Jacket - arctic grey

  Lista de dorințe

 2. -2%
  Geaca schi femei Helly Hansen Powchaser 2.0 Jacket - heather

  Lista de dorințe

 3. -2%
  Geaca schi femei Helly Hansen Motionista Lifaloft - white

  Lista de dorințe

 4. -39%
  Geaca schi femei Hannah Joey Shine - drizzle

  Lista de dorințe

 5. -35%
  Geaca 3 in 1 dama adidas Rsort 3In1 J - legend ink/black/black

  Lista de dorințe

 6. -35%
  Geaca schi femei Marmot Slingshot Jacket - port royal

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Geaca schi femei Marmot Refuge Jacket - port royal

  Lista de dorințe

 8. -37%
  Geaca schi femei The North Face Disere Down Parka - tnf black

  Lista de dorințe

 9. -28%
  Geaca schi femei Ziener Taudri - black

  Lista de dorințe

 10. -31%
  Geaca schi femei Ziener Tilfa - ombre

  Lista de dorințe

 11. -31%
  Geaca schi femei Ziener Tilfa - black

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ - pink

  Lista de dorințe

 13. -37%
  Geaca schi femei The North Face Cirque Down Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

 14. -38%
  Geaca schi femei Salomon Proof LT Insulated Jacket - ebony

  Lista de dorințe

 15. -35%
  Geaca schi femei Salomon Stance Cargo Jacket - ebony

  Lista de dorințe

 16. -30%
  Geaca schi femei Maloja Buchfink - squirrel

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

60 Produse

Ștergere

Jachete de schi pentru femei - perfecte pentru pârtie

Produsele unor mărci renumite sunt o garanție de fiabilitate. Cele mai bune jachete de schi pentru femei sunt proiectate meticulos și cu atenție la detalii. Cele mai bune materiale sunt sinonime cu fiabilitatea, ceea ce este extrem de important pe pârtie. Jachetele de schi de mărci foarte renumite sunt alegerea perfectă pentru toate femeile care caută confort și libertate, precum și o bună protecție în timpul unei zile intense de schi. Proprietățile tehnice diverse ale modelelor vă vor permite să vă pregătiți în mod optim nu numai pentru o excursie în munții polonezi, ci și pentru expediții în străinătate. Atât coborârea la schi în timpul unei furtuni de zăpadă, cât și schiatul recreativ pe pârtii în zilele însorite vor fi o adevărată plăcere. Nu ezitați și verificați gama largă de modele disponibile în magazinul 8a.ro. Oferta noastră include, de asemenea, și jachete de schi pentru bărbați de înaltă calitate.

Elemente distinctive care scot în evidență jachetele de schi pentru femei

Pentru a susține cât mai bine corpul în timpul activităților montane, se folosesc diverse soluții în îmbrăcămintea special dedicată unei astfel de utilizări. Caracteristicile jachetelor de schi pentru femei de multe ori nu se potrivesc cu cele ale altor activități. Designerii de îmbrăcăminte de schi sunt conștienți de elementele care îmbunătățesc confortul utilizatorului în timpul schiului. Datorită modelelor dezvoltate cu meticulozitate, este posibil să se ofere un confort și mai mare de utilizare. Fusta de zăpadă este un element important care ar trebui să fie inclus într-un model funcțional al unei jachete de schi O centură realizată de obicei din țesătură elastică plasată în interiorul jachetei permite o fixare strânsă pentru a elimina riscul de a intra sub zăpadă și rafalele reci de vânt. Aceasta protejează perfect, dar nu limitează în niciun caz mișcările și nu contribuie la senzația de disconfort. Este un accesoriu aproape esențial pentru fiecare stil de jachete de schi pentru femei dedicate femeilor care se deplasează în afara traseelor bătute, în zăpadă foarte adâncă și mai ales în zilele cu vânt. Unele versiuni oferă, de asemenea, posibilitatea de a îndepărta fusta atunci când nu este necesară. Buzunarele cu fermoare plasate pe mâneci sunt o altă soluție des folosită de designeri. Acolo poate fi plasat un șervețel pentru ochelari de schi sau un skipass.

Jachete de schi pentru femei pentru diferite sporturi

Jachetele de schi pentru femei nu trebuie să fie folosite doar pentru schiul de agrement pe pârtii. Modelele de la mărci de renume, cum ar fi Columbia sau The North Face vor fi excelente pentru a merge cu viteză pe traseele desemnate și în afara acestora. O izolație adecvată este o garanție a unei termopane adecvate, chiar dacă vremea de afară este nefavorabilă, există mult vânt puternic și o temperatură scăzută. Aceste modele, care sunt echipate cu glugă, sunt concepute pentru a funcționa foarte bine și cu o cască de schi. Jachetele alese de iubitorii de freeride și de schi în afara pârtiilor marcate au, de obicei, o croială mai casual, care oferă o libertate de mișcare foarte mare și un confort ridicat. Este o combinație de caracteristici izolatoare și de respirabilitate, datorită cărora este posibil să se garanteze corpului condiții optime pentru activitățile montane.