top

Geci de alergare bărbaţi

Jachetele de alergare pentru bărbați vor completa perfect îmbrăcămintea sport. Acestea au toate proprietățile care le fac mult mai bune decât modelele de oraș în timpul petrecut activ.
View as Grid List

95 Produse

 1. -3%
  Geaca alergare Inov-8 Venturelite Jacket FZ - green

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Scurta de ploaie Inov-8 Trailshell Jacket - slate

  Lista de dorințe

 3. -28%
  Geaca alergare SCOTT SCO RC Run Waterproof - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -31%
  Geaca alergare SCOTT SCO Windshield RC Run - black/yellow

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Geaca alergare On Running Zero Jacket - black

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Geaca barbati On Running Active Jacket - navy

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Geaca alergare barbati Inov-8 Stormshell FZ V2 - dark green

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - red

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - blue

  Lista de dorințe

 11. -17%
  Geaca alergare Dynafit Alpine Wind 2 Jacket - army

  Lista de dorințe

 12. -31%
  Geaca alergare adidas Adizero Jacket - lucid blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

95 Produse

Ștergere

Jachetele de alergare pentru bărbați îți vor face obiectivele mai ușor de atins

Vremea nefavorabilă poate fi un potențial obstacol pentru activitățile în aer liber. Pentru a nu-i obliga pe iubitorii parcurgerii distanțelor în dinamică să renunțe la planurile lor, designerii creează jachete de alergare pentru bărbați din ce în ce mai funcționale. Acestea sunt capabile să satisfacă așteptările foarte specifice ale alergătorilor. În fiecare etapă a pregătirii, designerii au în vedere ideea că îmbrăcămintea trebuie să fie, înainte de toate, confortabilă. Indiferent dacă este destinată sprinterilor sau alergătorilor, modelele finale sunt strict adaptate la nevoile acestora. Acest lucru înseamnă că jacheta de alergare pentru bărbați este confecționată din țesături speciale și are o construcție meticulos de rafinată. Soluțiile care sunt perfecte pentru straturile de suprafață purtate în timpul alpinismului, drumețiilor sau campingului nu vor funcționa neapărat în cazul îmbrăcămintei sportive tehnice. Jacheta de alergare pentru bărbați este concepută în primul rând pentru a face față cantității de transpirație pe care corpul nostru o produce în timpul unei activități fizice sporite.

Ce jachete de alergare pentru bărbați sunt recomandate pentru ploaie sau perioade de tranziție?

În zilele călduroase, nu este necesar să vă puneți straturi suplimentare de îmbrăcăminte pentru antrenament. Cu toate acestea, în anotimpurile de tranziție, când vremea este capricioasă, hainele exterioare sunt utile. În timpul exercițiilor în aer liber, jachetele de alergare pentru bărbați vor proteja corpul de frig și îl vor izola de aura nefavorabilă. Ca urmare a faptului că designerii analizează minuțios procesele care au loc în corpul alergătorilor, ei dezvoltă propuneri care răspund perfect nevoilor lor. Multe mărci bine cunoscute își oferă soluțiile tehnologice. Cu toate acestea, metoda de acțiune este adesea foarte asemănătoare, în ciuda denumirilor adesea diferite. Prin urmare, nu merită să sugerăm denumirile în sine, ci este mai bine să verificăm mai precis de ce sunt responsabile tehnologiile specifice. Jacheta de alergare pentru bărbați ne va răsplăti cu o analiză prealabilă amănunțită în timpul fiecărei alergări.

Acestea vă oferă un confort optim în timpul antrenamentului

Jachetele de alergare pentru bărbați sunt optime pentru a sprijini alergătorii în timp ce traversează traseul, cu stiluri confortabile și capacitatea de a oferi utilizatorilor un nivel bun de protecție împotriva aerului rece, a vântului și a ploii. Acestea sunt unele dintre cele mai importante caracteristici obligatorii pe care trebuie să le aibă jachetele de alergare pentru bărbați. Designerii folosesc membrane și izolație pentru a realiza acest lucru. Indiferent dacă modelele sunt concepute pentru a acoperi de vânt sau pentru a încălzi corpul, acestea sunt la fel de confortabile. Ele nu restricționează mișcările și vă permit să parcurgeți mai mulți kilometri fără disconfort. Jacheta de ploaie pentru alergare este echipată cu o membrană respirabilă.

Jachete de alergare cu membrană pentru bărbați

Jachetele de alergare pentru bărbați nu sunt doar funcționale, ci și practice. Ele sunt concepute astfel încât să nu fie dificil să le comprimi la o dimensiune mai mică. Acest lucru face ca jacheta să fie ușor de pus în buzunar și de purtat cu tine, chiar dacă nu trebuie să o îmbraci atunci când începi să alergi. Atunci când antrenamentul durează mai mult de câteva sferturi de oră, când parcurgeți trasee mai lungi, veți aprecia cu siguranță acest avantaj. Atunci când vântul rece vă surprinde brusc, nu va trebui să vă întrerupeți activitatea. Dacă nu vreți să riscați să vă udați, o jachetă de ploaie vă va fi de ajutor. Cu toate acestea, pentru a vă proteja corpul de rafalele neplăcute de vânt rece, luați cu dumneavoastră o jachetă de alergare împotriva vântului. Versiunea cu membrană nu vă va permite să simțiți impactul negativ al vântului asupra corpului dumneavoastră. În plus, jacheta de alergare pentru bărbați va oferi și respirabilitate. Pe măsură ce riscul de răcire este eliminat, va scădea și riscul de supraîncălzire. Jacheta de ploaie este soluția perfectă pentru antrenamentele de toamnă și de primăvară.

Jacheta de alergare cu izolație vă permite să vă antrenați în condiții meteo nefavorabile

Jachetele de alergare pentru bărbați rezistente la vânt protejează corpul împotriva rafalelor reci, în timp ce modelele izolate provoacă în plus căldură. Nu trebuie să vă refuzați antrenamentul de alergare la temperaturi mai scăzute, dacă puteți folosi îmbrăcăminte exterioară suplimentară care va avea grijă de căldură și nu va restricționa mișcările. datorită faptului că căldura generată de corpul nostru în timpul exercițiilor fizice este adesea insuficientă în perioadele reci ale anului, merită să aveți în garderobă un model cald de jachetă de alergare. Jacheta de alergare pentru bărbați cu izolație ușoară este o metodă perfectă pentru a menține echilibrul termic. Dispunerea sa este, de asemenea, importantă, deoarece materialele respirabile sunt folosite în locurile cu încălzire crescută. Părțile care sunt mai izolate de frig sunt de obicei în jurul umerilor și în părțile din față, adică zonele cele mai expuse la răcire. Datorită acestui fapt, jacheta de alergare pentru bărbați ne va oferi un confort termic optim. Nu ne supraîncălzim în timpul antrenamentelor și nu ne răcim în timp ce suntem în repaus. Faceți cunoștință cu jachetele de alergare pentru bărbați disponibile în oferta noastră de pe 8a.ro și găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră! Consultați și jachete de alergare pentru femei