top

Deuter Saci de dormit

Sacii de dormit Deuter sunt foarte fiabili atunci când mergeți cu cortul. Acestea sunt perfecte pentru drumeții în munți și călătorii cu cortul în familie. Sortimentul de produse include modele de iarnă și de vară, din puf și sintetice.
View as Grid List

29 Produse

 1. -16%
  Sac de dormit matlasat Deuter Astro Pro 600 - teal/paprika

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Sac de dormit matlasat Deuter Astro Pro 800 - redwood/paprika

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Sac de dormit matlasat Deuter Astro Pro 600 L - teal/paprika

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Sac de dormit matlasat Deuter Astro Pro 800 L - redwood/paprika

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Sac de dormit matlasat Deuter Astro Pro 400 L - tin/paprika

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Sac de dormit sintetic Deuter Orbit 0° L - arctic/ink

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Sac de dormit sintetic Deuter Orbit +5° L - shale/ink

  Lista de dorințe

 8. -23%
  Sac de dormit sintetic Deuter Orbit +5° REG - shale/ink

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Sac de dormit matlasat Deuter Astro 500 L - ink/curry

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

29 Produse

Ștergere

Sacuri de dormit Deuter pentru turiști și expediții

Producătorul german de echipamente de exterior este un brand popular care oferă produse perfect concepute și durabile. Sacii de dormit produși de această marcă sunt extrem de populari printre turiștii și călătorii care apreciază fiabilitatea și calitatea înaltă a manoperei. Sacii de dormit Deuter garantează un somn confortabil pe tot parcursul anului. Sortimentul de produse include saci de dormit de vară ultra subțiri, care necesită un spațiu minim al bagajului dumneavoastră. Acestea sunt modele compacte iubite de minimaliști, dar și de fanii călătoriilor cu bicicleta. Acestea sunt perfecte pentru dormitul într-o cabană de munte. Modelele mai călduroase vor fi perfecte de primăvara până toamna, la temperaturi ușor mai scăzute. Modelele de saci de dormit cu puf de iarnă sunt cele mai călduroase. Un izolator excelent vă va separa eficient de frigul înghețat de afară. În plus, sacii de dormit Deuter sunt prevăzuți cu materiale exterioare durabile, ceea ce îi face perfecți pentru exterior și vă pot însoți în multe aventuri de camping, expediții de drumeție sau alpinism.

Sacuri de dormit în puf Deuter

Down este cea mai ușoară și mai eficientă izolație folosită în sacii de dormit. Acest material natural are proprietăți izolatoare de neegalat. Acesta este motivul pentru care puful este folosit pentru a confecționa saci de dormit de primă clasă, îndrăgiți de călătorii experimentați și de pasionații de munte. Există, în principal, două tipuri de saci de dormit din puf care predomină în această categorie. Sacii de dormit Deuter de iarnă sunt modelele perfecte pentru cele mai severe geruri. O cantitate mare de puf de cea mai bună calitate și o formă specială a compartimentelor interioare limitează eficient pierderea de căldură în timpul somnului. Benzile termice de-a lungul fermoarului sau gluga perfect adaptată funcționează într-un mod similar. Al doilea tip de saci de dormit acoperă modelele ultraușoare pentru sezoanele mai calde, având ca prioritate cheie garantarea celei mai mici dimensiuni și a celei mai mici greutăți posibile. Aplicarea unei cantități mici de puf înseamnă că, în ciuda faptului că pot fi împachetate într-o husă mică, ele oferă totuși un confort termic adecvat.

Sacuri de dormit Deuter cu umplutură sintetică

Deși umplutura sintetică nu are proprietăți izolatoare la fel de ridicate ca și puful natural, are un avantaj incontestabil față de acesta - își păstrează o parte din proprietățile izolatoare chiar și atunci când este umedă. În plus, sacul de dormit sintetic se usucă mult mai repede, astfel încât este mult mai ușor să îl uscați. Sacii de dormit sintetici Deuter includ mai ales modele universale de exterior, precum și saci de dormit pentru expediții, perfecți ori de câte ori vă așteptați la condiții meteo foarte umede. Acestea sunt, de asemenea, singura alegere în cazul în care nu vă puteți proteja sacul de dormit împotriva umezelii. Umplutura sintetică este o alegere excelentă dacă dormiți în cort în timpul sezonului mai cald al anului.

Sacuri de dormit Deuter la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de modele de la producătorul german. Sortimentul de produse disponibile cuprinde și saci de dormit pentru femei. Acestea sunt versiuni ușor mai scurte pentru femei, cu croială adaptată, pentru a garanta un confort maxim și condiții termice optime în timpul somnului. Toți sacii de dormit pentru femei Deuter au semnătura SL, astfel încât îi puteți recunoaște cu ușurință. Oferta noastră include și saci de dormit pentru copii. Aceasta este o alegere excelentă pentru cei mai tineri călători.