top

Deuter Rucsacuri pentru copii

Această linie de rucsacuri de călătorie de la Deuter® este concepută cu gândul la copii. Ea include rucsacuri cu sisteme de transport și construcție adaptate atât celor mai tineri excursioniști, cât și adolescenților pasionați de călătorii. Proiectate cu gândul la confort, siguranță și dezvoltarea sănătoasă a coloanei vertebrale.
View as Grid List

26 Produse

 1. -10%
  Rucsac drumetie copii Deuter Waldfuchs 14 - marine/wave

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac drumetie copii Deuter Fox 40 - marine/lagoon

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Rucsac drumetie copii Deuter Junior - chestnut/mandarine

  Lista de dorințe

 4. -16%
  Rucsac drumetie copii Deuter Climber - fern/ink

  Lista de dorințe

 5. -16%
  Rucsac drumetie copii Deuter Climber - corn/ink

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

26 Produse

Ștergere

Magazine Deuter pentru copii și adolescenți

Linia de rucsacuri pentru copii de la binecunoscutul brand Deuter nu include doar rucsacuri școlare, ci și alte modele confortabile pentru utilizatorii mai tineri. Cele destinate utilizării zilnice au o capacitate mai mică și un design mai puțin complicat. La rândul lor, rucsacurile școlare sunt cu siguranță mai durabile și mai rezistente la deteriorări, nu numai ca urmare a utilizării directe de către copil, ci și a încărcăturilor mai grele transportate în ele.

Magazine Deuter pentru toți copiii

Înainte de a pleca într-o călătorie, fiecare călător trebuie să facă bagajele. Acest lucru este valabil și pentru micii călători, care vor și ei să aibă la îndemână lucrurile esențiale. Cunoscutul brand a pregătit special pentru ei modele de rucsacuri ușor modificate, care se vor potrivi mult mai bine pe spatele utilizatorilor mai mici. Sistemele de transport special concepute fac ca modelele să fie perfecte nu doar pentru utilizarea zilnică, ci și pentru școală - în ele vor încăpea toate manualele și rechizitele școlare de care copilul poate avea nevoie.

Magazinele Deuter pentru copii care atrag atenția

Pe lângă faptul că sunt foarte rezistente, chiar și sub sarcini grele, un alt avantaj al rucsacurilor Deuter este atractivitatea lor vizuală. Acesta este primul lucru care atrage atenția. În gama largă de produse, atât fetele, cât și băieții vor găsi un model care să le placă. Evident, rucsacurile au și caracteristici practice, iar multe dintre soluțiile care îmbunătățesc designul general au un impact și asupra confortului de utilizare. Încă de la prima utilizare, copilul tău se va îndrăgosti de rucsacul Deuter și îl va lua cu el la fiecare călătorie. Dacă doriți să îl ajutați pe micuțul dvs. să își organizeze mai convenabil lucrurile esențiale, asigurați-vă că împachetați și un sac de spălat

Fiecare băiețel și fetiță care iubește aventurile va fi încântat să aibă propriul model.

Vezi și alte produse Deuter:

Deuter EL - Extra Long Fit Deuter Bike Orbita Deuter Deuter Futura Sacuri de spălat Deuter