top

Deuter Rucsacuri

Deuter produce rucsacuri de dimensiuni versatile și variante de performanță. Consultați gama largă și alegeți modelul care vă satisface așteptările.

View as Grid List

204 Produse

 1. -10%
  Rucsac drumetie copii Deuter Waldfuchs 14 - marine/wave

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac drumetie copii Deuter Fox 40 - marine/lagoon

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Rucsac de oras Deuter Gogo - black/black

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Rucsac de oras Deuter Gogo - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 5. -2%
  Rucsac de oras Deuter Gogo - jade/deep sea

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Rucsac de oras Deuter Gogo - raisin/grape

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Rucsac ciclism Deuter Trans Alpine 24 - chestnut/deepsea

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Rucsac munte femei Deuter Groden 30 SL - caspia/ink

  Lista de dorințe

 9. -12%
  Rucsac munte femei Deuter Groden 30 SL - jade/ink

  Lista de dorințe

 10. -21%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 27 - khaki/meadow

  Lista de dorințe

 11. -16%
  Rucsac femei Deuter Futura Pro 34 SL - marine/lake

  Lista de dorințe

 12. -23%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 16 - turmeric/khaki

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Rucsac femei Deuter AC Lite 28 SL - lake/ink

  Lista de dorințe

 14. -12%
  Rucsac ciclism Deuter Bike I 20 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 15. -21%
  Rucsac drumetie Deuter Trail 30 - black/shale

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Rucsac drumetie Deuter Futura Pro 36 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 24 - turmeric/khaki

  Lista de dorințe

 18. -15%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 30 - turmeric/khaki

  Lista de dorințe

 19. -19%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 23 - clay/deepsea

  Lista de dorințe

 20. -11%
  Rucsac drumetie Deuter Zugspitze 24 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 21. -19%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 23 - khaki/meadow

  Lista de dorințe

 22. -20%
  Rucsac drumetie Deuter Futura Pro 40 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 23. -19%
  Rucsac ciclism Deuter Trans Alpine 30 - meadow/deepsea

  Lista de dorințe

 24. -12%
  Rucsac ciclism Deuter Bike I 20 - black/black

  Lista de dorințe

 25. -16%
  Rucsac femei Deuter Trail Pro 34 SL - teal/tin

  Lista de dorințe

 26. -15%
  Rucsac femei Deuter AC Lite 21 SL - tin/shale

  Lista de dorințe

 27. -17%
  Rucsac femei Deuter Trail 28 SL - glacier/deepsea

  Lista de dorințe

 28. -13%
  Rucsac munte femei Deuter Trail 22 SL - teal/tin

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

204 Produse

Ștergere

Rucsacurile Deuter garantează calitate și confort ridicat

Chiar orice marcă outdoor se poate lăuda cu o colecție atât de impresionantă de rucsaci de munte. Rucsacurile Deuter includ atât modele de alpinism, cât și de outdoor, de călătorie, de ciclism, de drumeție și multe alte modele. Pe scurt - o gamă largă dedicată tuturor sporturilor montane. În fiecare linie de produse, puteți găsi soluții tehnice care garantează un suport optim pentru sporturile pe care le practicați. Doar pentru a vă da un exemplu, rucsacurile Deuter dedicate drumețiilor de o zi dispun de un sistem de transport confortabil bazat pe o construcție cu plasă pentru a asigura o ventilație maximă a spatelui dumneavoastră. Rucsacurile de escaladă sunt, la rândul lor, subțiri și se potrivesc perfect spatelui tău. Din acest motiv, nu vă limitează mișcările în timp ce urcați și nu vă perturbă centrul de greutate. Puteți astfel să vă mențineți echilibrul corpului, care contează foarte mult pe traseele stâncoase. Modelele pentru ciclism dispun, la rândul lor, de o serie de îmbunătățiri, cum ar fi protecția spatelui în caz de cădere, un organizator pentru uneltele de bicicletă sau un buzunar special pentru cască. Veți aprecia la rucsacurile Deuter toate detaliile care creează un ansamblu funcțional și bine gândit.

Rucsacurile Deuter au fost de la bun început produsul vedetă

Înființată în inima Bavariei în 1898 (da, în secolul al XIX-lea!), compania și-a început activitatea din producția de genți pentru poștași. Cu toate acestea, a trecut rapid la producția de rucsacuri și este încă asociată cu acestea. Rucsacurile confortabile și funcționale într-o țară alpină au ajuns pe vârfurile, crestele și pereții încă necucerite. Încă de la început au fost implicați în proiectarea modelului de rucsac alpiniști, care au contribuit cu comentariile lor la design. Astfel, astăzi avem de-a face cu rucsaci de înaltă calitate. Extrem de durabile, confortabile și care răspund așteptărilor utilizatorilor lor.

Rucsacurile Deuter pentru femei și bărbați - ce le face de fapt diferite?

Ceea pe care marca Deuter acordă o importanță deosebită este adaptarea perfectă a rucsacului la așteptările dumneavoastră. Fiecare serie de produse are modelul său pentru femei și cel pentru bărbați. Așadar, care este diferența dintre rucsacul pentru femei și cel pentru bărbați? Permiteți-ne să vă explicăm rapid! Pentru început, modelele diferă în ceea ce privește sistemul de transport, în timp ce versatilitatea acestuia este cheia tuturor categoriilor. Rucsacul pentru femei Deuter este conceput pentru trunchiuri mai scurte. Curelele de umăr au, de asemenea, o formă diferită, având în vedere diferența de structură anatomică dintre bărbați și femei. Cureaua de șold oferă, la rândul său, o mai bună amortizare, astfel încât se sprijină ușor pe șolduri, fără a provoca presiune sau vânătăi. Împărțirea în modele pentru femei și modele pentru bărbați este deosebit de importantă pentru modelele de trekking de capacitate mare. Această versatilitate se traduce direct în comoditatea utilizării și în confortul dumneavoastră.

Vă veți Deuter rucsacuri pentru aceste detalii

Vă veți îndrăgi rucsacurile de trekking, drumeție sau alpinism pentru multiplele soluții tehnice care vor face ca utilizarea rucsacului să fie extrem de confortabilă. La rucsacurile de trekking, veți aprecia cu siguranță tunelul care servește drept spațiu suplimentar de ambalare. Este vorba chiar de până la 15 litri suplimentari la modelele cu capacitate de 70 de litri, pe care îi puteți folosi pentru a împacheta toate lucrurile necesare. Rucsacurile Deuter dispun, de asemenea, de o clapetă reglabilă. Dispune de buzunare interne și externe practice, adesea cu un organizator sau un cârlig pentru atașarea cheilor. În clapeta centrală puteți vedea o instrucțiune ilustrată despre cum să cereți ajutor în munți. Curelele laterale vă vor permite să vă atașați bagajul suplimentar sau geaca pe care tocmai ați dat-o jos. Dacă rucsacul nu este complet încărcat, îl puteți comprima cu ajutorul acestora.

Rucsacurile Deuter dispun, de asemenea, de o centură de șold confortabilă, largă și reglabilă. Aceasta vă ușurează foarte mult spatele și umerii, transferând în mare măsură greutatea rucsacului pe șolduri. Atunci când ne gândim la rucsacurile de trekking, sistemul de transport reglabil care poate fi adaptat la dimensiunile noastre este, de asemenea, foarte practic. În cazul rucsacurilor mai ușoare, de capacitate mai mică, dedicate călătoriilor de o zi sau de weekend, un sistem de transport de tip plasă se poate dovedi foarte practic. Acesta vă ajută să păstrați o anumită distanță între spate și rucsac. Acest lucru permite un schimb de aer liber și ușor. Descoperă rucsacurile Deuter în magazinul montan 8a.ro și alege modelul ideal pentru tine. Fie că sunteți un alpinist experimentat sau un rucsacar, aici veți găsi cu siguranță modelul care vă va cuceri inima și vă va însoți mult timp!