top

Dalbello

Dachstein este o companie austriacă cu o tradiție îndelungată în producția de pantofi de munte. Materialele de calitate superioară și soluțiile dovedite înseamnă o fiabilitate ridicată pentru pantofii Dachstein pe orice traseu.
View as Grid List

7 Produse

 1. -24%
  Clapari de tura Dalbello Lupo AX 120 - grey/black
  Clapari de tura Dalbello Lupo AX 120 - grey/black
  cu TVA 2.099,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.179,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.781,00Lei (-24%)

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Clapari de tura Dalbello Quantum Evo - cloud/black
  Clapari de tura Dalbello Quantum Evo - cloud/black
  cu TVA 2.099,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.179,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.781,00Lei (-24%)

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Clapari de tura Dalbello Quantum Evo Sport - blue/blue
  Clapari de tura Dalbello Quantum Evo Sport - blue/blue
  cu TVA 1.929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.999,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.575,00Lei (-25%)

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Clapari de tura Dalbello Quantum Free 105 W - black/black
  Clapari de tura Dalbello Quantum Free 105 W - black/black
  cu TVA 2.179,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.229,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.575,00Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 5. -18%
  Clapari de tura Dalbello Quantum Free Asolo Factory 130 - prussian blue/red
  Clapari de tura Dalbello Quantum Free Asolo Factory 130 - prussian blue/red
  cu TVA 2.429,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.499,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.987,00Lei (-18%)

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Clapari de tura Dalbello Quantum
  Clapari de tura Dalbello Quantum
  cu TVA 1.779,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.829,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.266,00Lei (-21%)

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Clapari de tura Dalbello Quantum Asolo Factory
  Clapari de tura Dalbello Quantum Asolo Factory
  cu TVA 2.199,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.079,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.984,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

7 Produse

Ștergere

Filosofia mărcii Dachstein

Fondată în 1925, marca austriacă Dachstein este specializată în producția de încălțăminte de calitate superioară. Produsele sale combină perfect tradiția și măiestria clasică a confecționării încălțămintei cu cele mai recente tendințe de pe piața încălțămintei. Acesta tinde spre materiale și soluții de design inovatoare. Specialiștii Dachstein au observat cu mult timp în urmă că linia dintre pantofii și cizmele de munte tehnice și cele de zi cu zi devenea tot mai neclară. Din ce în ce mai mulți oameni folosesc pantofi de drumeție și în activitățile lor de zi cu zi. Acest lucru se datorează în parte confortului tot mai mare oferit de aceste modele. De asemenea, este important și designul complet nou, care face ca pantofii de trekking să fie asemănători cu modelele sportive. Acesta este motivul pentru care designerii Dachstein nu doresc să împartă în mod artificial încălțămintea în secțiuni de munte și de lifestyle. Încălțămintea lor este pur și simplu o propunere completă pentru toți drumeții și pasionații de activități în aer liber care consideră că muntele face parte din viața lor. Acest lucru creează combinații incredibile de materiale, stil și scop al încălțămintei.

Desigur, urmând această cale nu înseamnă că toate Cizmele și pantofii Dachstein sunt la fel de bune în oraș ca și la munte Cu siguranță, orice iubitor experimentat de trasee poate distinge cu ușurință între modelele orientate mai mult spre drumeții ușoare și utilizare suburbană și încălțămintea montană specializată, potrivită pentru drumeții de mai multe zile sau pentru cucerirea celor mai înalte vârfuri. Cu toate acestea, în ambele tipuri de încălțăminte se întrepătrund soluții tehnologice și elemente stilistice similare. Prin urmare, atunci când alegeți călăriile de trekking Dachstein nu vă mai limitați la clasicele cizme înalte din piele, ci aveți la dispoziție o gamă mult mai largă de opțiuni. Același lucru este valabil și pentru încălțămintea folosită în fiecare zi sau pe trasee mai ușoare. Fiecare pasionat de activități în aer liber și de munte va găsi cu siguranță încălțămintea Dachstein care să răspundă cerințelor sale.

Cizme și pantofi de munte Dachstein

O mare parte a colecției este reprezentată de încălțăminte de munte, perfectă pentru poteci și trasee. Cizmele și pantofii produși combină perfect tradițiile austriece de fabricare a încălțămintei și explorarea muntelui. Spiritul de aventură montană se simte perfect în modelele individuale. Modelele pot fi împărțite în mai multe colecții care se adresează unor scopuri diferite. Cizmele de alpinism Dachstein sunt ideale pentru cucerirea celor mai înalte vârfuri. Alese de mulți alpiniști, acestea oferă o fiabilitate ridicată pe terenuri solicitante. Ele oferă un sprijin excelent atunci când navighează pe cele mai dificile terenuri stâncoase. Funcționează în mod optim cu crampoanele de munte, care sunt un echipament indispensabil iarna și chiar și vara, la altitudini mai mari.

Și pentru drumeții

Cizmele de drumeție Dachstein, pe de altă parte, sunt făcute pentru a parcurge mulți kilometri pe trasee. Aceste modele prioritizează confortul ridicat, aderența și stabilitatea adecvată atunci când vă deplasați cu un rucsac greu. Multe modele de cizme de trekking urmează designul tradițional. Acestea au o parte superioară din piele rezistentă și sunt mai înalte. Oferta mărcii include și propuneri extrem de moderne. Topii din materiale sintetice ușoare care sunt întărite doar în zonele cheie, făcând astfel posibilă proiectarea unor cizme cu greutate și aspect fără precedent. Designerii Dachstein caută în mod constant soluții și mai confortabile, mai ușoare și mai autoadezive. O clasă separată de încălțăminte include cele mai ușoare modele, perfecte pentru trasee mai ușoare.

Călăriile Dachstein lifestyle - perfecte pentru oraș

Compania austriacă Dachstein reprezintă, de asemenea, încălțăminte pentru uzul zilnic. Inspirată de modelele concepute pentru traseu, aceasta va fi cu siguranță pe placul tuturor iubitorilor de munte. Materialele de aceeași calitate superioară garantează performanțe excelente. În același timp, încălțămintea este mai flexibilă pentru o performanță mai bună pe teren dur. Este o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică. Atât încălțămintea montană, cât și cea urbană a acestui producător au adesea în construcție o membrană impermeabilă fiabilă. Călăriile GORE-TEX® de la Dachstein asigură o impermeabilitate foarte ridicată, menținând în același timp respirabilitatea. Acest lucru vă permite să mențineți un climat optim în apropierea picioarelor, atât în timpul drumețiilor obositoare pe trasee montane, cât și în timpul îndatoririlor zilnice în oraș. În magazin online-ul 8a.ro vă punem la dispoziție o selecție largă de încălțăminte a acestui producător austriac, care vă va permite să alegeți cizmele și pantofii potriviți pentru fiecare pasionat de activități în aer liber. Indiferent ce sport practicați sau ce activitate vă place, veți aprecia cu siguranță confortul și fiabilitatea cizmelor Dachstein de la astfel de designeri experimentați.