top

Cuie şi ştifturi pentru cort

Cuiele de cort și țărușii sunt elemente esențiale ale echipamentului de camping. La magazinul 8a.ro, aceștia vin într-o varietate de sortimente adaptate la tipul de activitate și la tipul de cort pe care îl aveți.
View as Grid List

28 Produse

 1. -13%
  Pilon cort Sea To Summit Ground Control Tent Peg x1

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Pilon cort Nemo Javelin
  Pilon cort Nemo Javelin
  40,90Lei 54,30Lei

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Cuie cort Nemo Sweepstake 6 Pack

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Cuie cort Nemo Airpin Ultralight Stakes 4 Pack

  Lista de dorințe

 5. -23%
  Cuie cort Lesovik Spig - blue

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Set Outwell Tent Accessories Pack

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Cuie cort Outwell Super U-Peg Box

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Cuie cort Outwell Guyline Peg Box

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Cuie cort Outwell Guyline Peg Plastic

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Cuie cort Easy Camp Steel Pegs 26 cm 10-pack

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Cuie cort Easy Camp U-Steel Peg Ripple 10 Pack 18 cm

  Lista de dorințe

 12. -30%
  Set Outwell Tent Tool Kit
  Set Outwell Tent Tool Kit
  78,90Lei 113,00Lei

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Ciocan Outwell Camping Mallet 12

  Lista de dorințe

 14. -31%
  Ciocan Outwell Wood Camping Mallet 16

  Lista de dorințe

 15. -31%
  Ciocan Outwell Camping Mallet 16

  Lista de dorințe

 16. -29%
  Ciocan Outwell Wood Camping Mallet 12

  Lista de dorințe

 17. -31%
  Ciocan Outwell Steel Camping Hammer

  Lista de dorințe

 18. -31%
  Ciocan Outwell Blow Hammer

  Lista de dorințe

 19. -30%
  Ciocan Easy Camp Rubber/Steel Mallet

  Lista de dorințe

 20. -30%
  Cuie cort Robens Steel U-Stake 6 Pack

  Lista de dorințe

 21. -30%
  Cuie cort Robens Steel Stake 6 Pack

  Lista de dorințe

 22. -31%
  Cuie cort Robens V-Stake 6-pack

  Lista de dorințe

 23. -30%
  Cuie cort Outwell Halfround U-peg 24 cm 10 Pack

  Lista de dorințe

 24. -30%
  Cuie cort Easy Camp U-Steel Peg Ripple 10 pack 24 cm

  Lista de dorințe

 25. -30%
  Cuie cort Easy Camp Sand Peg 6 Pack

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

28 Produse

Ștergere

Picheți de cort - greutate redusă, perfecți pentru drumeții

Puteți lua acest element de echipament de camping pentru drumeții montane, excursii cu bicicleta și caiac. Acest lucru se datorează faptului că țărușii de cort sunt ușori, astfel încât nu vă vor supraîncărca gențile de călătorie. Astfel, este mult mai ușor să le transportați și vă face mult mai confortabil să vă continuați aventurile de călătorie. Țărușii de cort au o construcție simplă, care facilitează așezarea lor în pământ. În partea de sus, veți găsi un "ochi" pentru a fixa cordonul care întinde cortul pentru stabilitate.

Peine de cort - pentru terenuri mai dificile

Aceste construcții sunt mai stabile, astfel încât le puteți folosi pe un teren mai puțin stabil. Astfel, sunt perfecte pentru nisip, sol umed sau iarbă. Cuiele de cort au un profil special pentru a le ajuta să rămână bine înfipte în pământ. Designul său în formă de V oferă o rezistență mai mare, astfel încât, atunci când introduceți cuiul în pământ, puteți fi siguri că acesta se va comporta mult mai bine decât țărușul. Acest lucru înseamnă că nici măcar vânturile mai puternice nu vor face ca știfturile de cort să fie smulse din pământ. Iar vântul, după cum știm cu toții, poate strica orice aventură de camping, făcându-vă adăpostul să vă cadă în cap. Cuiele oferă, de asemenea, o pătrundere ușoară în pământ, ceea ce se datorează vârfului lor de lance mai ascuțit. Acest lucru le face mai ușor de poziționat în pământ, asigurând o stabilitate ridicată a întregii construcții. În partea de sus a modelului dvs. veți găsi o îndoire specială sau decupaje pentru fixarea cablului de tensiune al cortului.

Cepele de cort sunt mai potrivite pentru excursii montane mai lungi, când cortul rămâne în același loc timp de mai multe zile. De asemenea, le veți lua și în campingurile de familie atunci când stați în cort chiar și pentru câteva săptămâni. Aceste construcții sunt, evident, mai grele decât țărușii de cort, dar atunci când știți că veți întâlni un teren accidentat în timpul drumeției, merită să le luați cu dumneavoastră.

Cuie de cort și țăruși - materiale

Producătorii folosesc diferite materiale pentru construcțiile lor, în funcție de scopul urmărit de modelul respectiv. Cuiele și țărușii de cort sunt adesea confecționate din aluminiu ușor, ideal pentru a fi transportate într-un rucsac de munte. În același timp, durabilitatea acestora asigură că acest echipament de cort își va menține performanțele indiferent de câte călătorii veți face. Cuiele și țărușii de cort pot fi, de asemenea, fabricate din oțel, care este mai greu, dar, în același timp, suficient de durabil. De aceea, veți folosi modelul dumneavoastră timp de mai multe sezoane, bucurându-vă de performanțele sale supreme. Oțelul este mai rezistent la deformări, așa că țărușii de cort din oțel vor prezenta cu siguranță un mare ajutor atunci când veți sta mai mult timp în aer liber. Merită să adăugăm că fiecare dintre aceste metale dispune de protecție împotriva coroziunii. Cuiele de cort și țărușii cu această soluție vor face față condițiilor umede de camping, astfel încât veți evita mai ușor procesul de ruginire.

Cepi de cort și țăruși din plastic sunt perfecți pentru minimaliștii care apreciază echipamentul ușor. Astfel, este ușor să luați cu ușurință țăruși de cort din plastic pentru drumeții, oferindu-vă o stabilitate mai mare a cortului, spre deosebire de țăruși. Unele modele dispun de un finisaj reflectorizant sau de un LED special. Acest lucru înseamnă că este mult mai ușor să reperați cu mult mai ușor țărușii și țărușii de cort care dispun de această soluție atunci când se întunecă. Acest lucru vă va ajuta să evitați împiedicarea accidentală de corzile de tensiune, astfel încât să puteți merge cu ușurință în camping pe timp de noapte.