top

Crampoane de iarnă

Cizmele de iarnă antiderapante și crampoanele de drumeție vă vor ajuta să navigați pe terenul înzăpezit și înghețat. Le veți găsi utile atât pentru drumeții montane, cât și pentru plimbări.
View as Grid List

15 Produse

 1. -13%
  Crampoane anti-alunecare Salewa MTN Spike - black night

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Crampoane anti-alunecare Nortec Fast - lemon

  Lista de dorințe

 3. -17%
  Crampoane anti-alunecare Nortec Fast - pink

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Trail - orange

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Corsa

  Lista de dorințe

 6. -23%
  Crampoane antiderapante Nortec Street

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

15 Produse

Ștergere

O varietate de tampoane antiderapante pentru cizme de iarnă

Cepi de încălțăminte perfect potriviți vor fi apreciați în mod deosebit de către pasionații de alergare de iarnă. Acestea vă garantează siguranța și confortul, chiar și pe teren alunecos. Petele antiderapante pentru pantofi sunt concepute pentru toate tipurile de încălțăminte. Sistemele lor de fixare intuitivă le fac foarte ușor de pus și ocupă foarte puțin spațiu atunci când sunt împachetate. Pantofii pentru ghete de iarnă și crampoanele pot varia considerabil în ceea ce privește designul lor. În cea mai mare parte, însă, acestea sunt structuri foarte simple, care se utilizează intuitiv. Crampoanele pentru încălțăminte cu crampoane puțin mai lungi sunt o alegere excelentă pentru drumeții pe trasee mai ușoare. Acestea vor asigura o aderență adecvată pe secțiunile înghețate sau înzăpezite ale traseului.

Cuverturi pentru ghete de iarnă

Cepi pentru cizme de iarnă funcționează bine pe cizme de drumeție pentru bărbați mai ușoare, cu vârf înalt, în teren mai ușor. Aceste crampoane de iarnă elastice, antiderapante sunt excelente atât pentru pantofii urbani, cât și pentru cei de alergare. Crampoanele mai scurte vor funcționa bine pe zăpadă comprimată și gheață. Cele mai multe modele se bazează pe curele elastice din cauciuc sau silicon, care garantează o potrivire generală optimă la încălțăminte. Atât crampoanele de drumeție, cât și alveolele antiderapante pentru încălțăminte sunt foarte compacte atunci când sunt împachetate, astfel încât puteți găsi întotdeauna loc pentru ele în rucsacul de drumeție.

O selecție largă de crampoane și tampoane antiderapante la magazinul 8a.ro

Vă pregătiți pentru iarnă? Asigurați-vă că aveți echipamentul potrivit pentru a parcurge eficient drumurile înzăpezite și înghețate. Puteți cumpăra crampoane pentru drumeții și alveole antiderapante pentru ghete de iarnă la magazinul online 8a.ro. Datorită gamei largi de produse, puteți potrivi cu ușurință modelul optim pentru încălțămintea dumneavoastră și traseul planificat.