top

Compressport

Compressport este un nume bine cunoscut în lumea articolelor de îmbrăcăminte de compresie high-end pentru sportivi. Cămășile de corp, pantaloni scurți de compresie și șosetele au dezvoltate folosind cele mai noi tehnologii pentru a oferi corpului un suport optim în timpul exercițiilor fizice.
View as Grid List

112 Produse

 1. Softflask Compressport ErgoFlask 500ml - red

  Lista de dorințe

 2. -19%
  Geaca de vant Compressport Hurricane Windproof Jacket Flash - black/fluo yellow
  Geaca de vant Compressport Hurricane Windproof Jacket Flash - black/fluo yellow
  cu TVA 539,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 569,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 668,70Lei (-19%)

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Hanorac alergare Compressport Winter Trail Postural LS Top - magnet/hawaiian ocean
  Hanorac alergare Compressport Winter Trail Postural LS Top - magnet/hawaiian oce...
  cu TVA 579,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 609,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 720,10Lei (-19%)

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Hanorac cu gluga Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie Zip - black/magnet mosaic blue
  Hanorac cu gluga Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie Zip - black/magnet mosai...
  cu TVA 489,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 519,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 617,40Lei (-20%)

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

112 Produse

Ștergere

Compressport - specialiști în îmbrăcăminte de compresie

Cu sediul în Elveția, acest brand bine-cunoscut este unul dintre liderii în ceea ce privește îmbrăcămintea de compresie avansată pentru sportivi. Materialele moderne și o abordare inovatoare a îmbrăcămintei folosite de sportivi au făcut ca marca Compressport să fie foarte apreciată atât de amatorii ambițioși, cât și de profesioniștii care luptă constant pentru cele mai bune rezultate. Folosirea celor mai noi tehnologii atât în proiectarea cât și în producția modelelor individuale a dus la o gamă extrem de largă de articole de îmbrăcăminte de compresie pregătită pentru o mare varietate de activități sportive. Fiecare colecție Compressport este concepută pentru a susține cât mai bine corpul într-un anumit sport. Rezultă astfel produse care susțin în mod ideal corpul nostru în drumul său spre perfecțiune.

Colecțiile diverse ale Compressport

Provenit din Elveția, brandul are una dintre cele mai extinse game de articole de îmbrăcăminte de compresie. Cele mai populare sunt produsele concepute pentru pasionații de alergare Merită menționat faptul că produsele sunt împărțite în alergare pe suprafețe dure și alergare off road. Această divizare înseamnă că garnisamentele de compresie potrivite pentru alergare pot fi găsite atât pentru cei care merg la un antrenament zilnic în parc, cât și pentru sportivii care participă la ultramaratoane montane. O altă colecție de Vestiment de compresie pentru sport a fost pregătită pentru pasionații de ciclism. Pantalonii scurți de bicicleta sau șosetele potrivite vor asigura un confort maxim în timpul orelor lungi petrecute pe șa. Brandul elvețian oferă și combine de baie Caracteristicile tuturor categoriilor de îmbrăcăminte de mai sus au trebuit să fie combinate într-o serie de îmbrăcăminte și șosete pentru triatlon. Aceste variante care trebuie să funcționeze perfect în timpul efortului maxim în condiții extrem de variate. Compressport folosește în acest scop cele mai avansate materiale și tehnologii de fabricație datorită cărora acestea susțin corpul în fiecare etapă a antrenamentului și a competiției.

Pe lângă îmbrăcămintea și șosetele tipice pentru sport, marca Compressport oferă o întreagă colecție axată pe recuperare Acesta este un moment extrem de important după orice antrenament sau competiție, când organismul trebuie să revină rapid la forța maximă. Îmbrăcămintea de compresie special concepută ajută la accelerarea semnificativă a recuperării și asigură efecte maxime. O serie separată este reprezentată de îmbrăcămintea concepută pentru călătorii Aceste modele care vor oferi corpului dumneavoastră confort în timpul orelor lungi în avion sau a unei zile întregi de vizitare a obiectivelor turistice. O alegere ideală pentru călătorii care explorează noi colțuri ale lumii.

Produse avansate Compressport

Oferta brandului include o gamă largă de modele care vă vor permite să vă creați o ținută sportivă completă pentru numeroase activități. Colecțiile acestui producător includ tricouri, tricouri, pantaloni scurți, jambiere, jambiere, șosete, precum și mâneci și jambiere de compresie. Cu siguranță cele mai populare sunt șosetele de compresie Compressport, care sunt populare printre iubitorii de alergare atât pe șosea, cât și în afara acesteia, precum și pe asfalt. Modelele se diferențiază în funcție de nivelul de compresie oferit, care poate fi selectat în funcție de nevoile individuale, precum și de natura activității. Materialele folosite în produse au o flexibilitate excepțională care durează foarte mult timp. Datorită acestui fapt, șosetele, tricourile sau pantalonii scurți de la Compressport mențin nivelul corect de compresie în timpul numeroaselor antrenamente și competiții. Bineînțeles, toate țesăturile oferă propriile caracteristici tehnice. Acestea se usucă rapid și oferă o respirabilitate fenomenală. Acest lucru se traduce printr-un confort excepțional în timpul exercițiilor fizice. Grosimea potrivită a materialului înseamnă, de asemenea, echilibru termic în căldura verii și în anotimpurile de tranziție mai răcoroase sau în sezonul rece de iarnă.

Care este scopul articolelor de îmbrăcăminte de compresie?

Compressport Încălzirea îmbrăcămintei de compresie moderne este concepută pentru a vă îmbunătăți performanța, întârziind oboseala musculară, reducând durerea acestora și riscul de posibile leziuni, precum și regenerarea rapidă după efort. Îmbrăcămintea de compresie este pur și simplu un stimulent suplimentar care vă permite să vă folosiți mai bine capacitățile corpului dumneavoastră. Cu toate acestea, toate acestea sunt posibile doar cu tehnologia potrivită, care asigură un nivel optim de compresie. Dacă aceasta este prea mică sau prea puternică, efectele sale pozitive nu vor fi la fel de vizibile ca în cazul unor articole de îmbrăcăminte de compresie perfect adaptate. Marca Compressport își dezvoltă produsele folosind tehnologie de ultimă generație și teste de laborator, astfel încât produsele sale au niveluri de compresie perfect adaptate. Aceasta este cea mai bună calitate a îmbrăcămintei de compresie și a șosetelor disponibile pe piață.