top

Columbia Geci pentru femei

Jachetele Columbia pentru femei oferă o combinație excelentă de potrivire perfectă împreună cu cele mai avansate materiale și tehnologii. De aceea, jachetele oferă un confort maxim în toate anotimpurile anului.
View as Grid List

147 Produse

 1. -17%
  Fleece femei Columbia Winter Pass Sherpa FZ - black

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Haina femei Columbia Puffect Long Jacket - beetroot

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Haina femei Columbia Puffect Long Jacket - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

147 Produse

Ștergere

Columbia - jachete de damă pentru orice ocazie

Acest brand american este unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte și încălțăminte de exterior din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care oferta de jachete outdoor pentru femei este atât de versatilă. Puteți găsi aici nu doar clasicele jachete de ploaie sau modelele izolate cu puf, ci și jachete softshell sau fleece, precum și paltoane izolate. Ceea ce face ca jachetele Columbia pentru femei să fie speciale, este croiala care se potrivește perfect corpului unei femei și un colorit deosebit. În plus, aceste jachete sunt modele bine concepute, cu cele mai noi materiale și tehnologii disponibile. Această combinație face ca jachetele pentru femei Columbia să nu arate doar bine, ci să ofere și proprietăți excelente. Fiecare femeie pasionată de activități în aer liber poate alege, din sortimentul disponibil, modelul potrivit care îi va satisface perfect nevoile.

Columbia - jachete de ploaie pentru femei

Jachetele de ploaie, adesea denumite jachete cu membrană, oferă o protecție excelentă împotriva apei. Producătorul american folosește două tipuri de astfel de membrane. Membrana Omni-Tech este soluția clasică aplicată la majoritatea modelelor de exterior și de iarnă. Acoperirea dintre materialul exterior și căptușeală, rezistă eficient la picăturile de apă și, în același timp, permite să forțeze particulele de vapori de apă să iasă afară. Este cheia performanței fiecărui tip de îmbrăcăminte outdoor, care permite menținerea unor condiții adecvate în interiorul jachetei chiar și în timpul activității fizice. Cea de-a doua membrană folosită de acest producător este membrana OutDry. Este o soluție modernă în care membrana este folosită pe stratul exterior al jachetei. Această tehnologie inventivă câștigă rapid popularitate în rândul fanilor activităților în aer liber.

Columbia jachete pentru femei în jos

Nu există nicio îndoială, marca Columbia este cunoscută în principal pentru jachetele sale de puf. Aproape nimeni nu are o expertiză atât de vastă în ceea ce privește îmbrăcămintea de iarnă precum designerii Columbia. Selecția largă de modele permite o gamă largă de tăieturi. Pe lângă clasicele jachete de exterior, puteți găsi și jachete mai scurte, cu croială slim, precum și paltoane lungi din puf, perfecte pentru plimbări mai lente sau pentru momentele în care iarna lovește puternic orașul dumneavoastră. Multe dintre ele sunt umplute cu un puf autentic, care oferă proprietăți excelente de izolare termică, menținând în același timp îmbrăcămintea extrem de ușoară. Columbia oferă, de asemenea, jachete pentru femei cu căptușeală de încălzire sintetică. Aceste modele sunt însă concepute pentru activități mai intense, cum ar fi drumețiile provocatoare sau alergările. Printre modelele izolate puteți găsi și jachete de schi pentru femei. Echipate cu toate elementele esențiale de care ai nevoie pe pârtia de schi; acestea vor fi un supliment indispensabil la ținuta oricărui pasionat de schi.

Columbia este, de asemenea, sinonimă cu jachetele fleece și softshell pentru femei

În afară de clasicele jachete de iarnă și de ploaie, Columbia oferă, de asemenea, jachete fleece și softshell. Aceste modele ceva mai ușoare sunt perfecte pentru condiții meteo bune. Ele oferă un confort de neegalat pentru utilizator și libertate totală de mișcare; sunt o alegere excelentă atât pentru vară, cât și pentru anotimpurile de tranziție.

Vezi jachetele Columbia în magazinul 8a.ro

Jachetele pentru femei Columbia vor satisface orice fan al activităților în aer liber. Sunt un accesoriu excelent pentru fiecare ținută. Fie că vă place să schiați sau să faceți drumeții în condiții meteo dificile, fie că aveți nevoie doar de o haină călduroasă pentru plimbările de iarnă - jachetele Columbia pentru femei sunt alegerea potrivită. Calitatea înaltă a manoperei și materialele moderne garantează performanțe maxime în timpul multor excursii.