top

Colţari pentru alergare

Micro crampoanele pentru alergare sunt perfecte pentru alergarea pe traseu pe timp de iarnă, atunci când doriți să vă păstrați antrenamentul cât mai eficient. Îți vor oferi o siguranță mai bună atunci când te deplasezi pe teren alunecos.
View as Grid List

9 Produse

 1. -16%
  Crampoane anti-alunecare Grivel Explorer Light

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Crampoane antiderapante alergare Camp Ice Master Run

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Set La Sportiva Set Ricambio Chiodo A.T. Grip

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Crampoane anti-alunecare Nortec Fast - lemon

  Lista de dorințe

 5. -17%
  Crampoane anti-alunecare Nortec Fast - pink

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Trail - orange

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Corsa

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

9 Produse

Ștergere

Micro crampoane pentru alergare pe traseu

Cercetarea pe traseu în anotimpurile de tranziție și în timpul iernii este o idee excelentă pentru a vă menține în formă și a vă pregăti pentru competițiile de primăvară. Cu toate acestea, terenurile alunecoase, cum ar fi potecile de munte înghețate sau drumurile înzăpezite din afara orașului, prezintă riscul de a cădea. De aceea, dacă luați în serios această formă de antrenament dintre cele mai democratice, microcrampoanele de alergare sunt cea mai bună soluție. Designul lor flexibil face ca acestea să fie ușor de adaptat la propria încălțăminte. Puteți pune crampoanele de iarnă pentru alergare pe o varietate de pantofi de alergare, ceea ce le face un accesoriu versatil pentru îmbrăcămintea dvs. sportivă. Micro crampoanele pentru alergare sunt realizate în cea mai mare parte din materiale durabile și materiale plastice expandabile. Ele combină elementele metalice care pot face față traseelor montane dificile și terenurilor ascuțite, cu elemente elastice pentru a le atașa la partea superioară. Unele modele dispun de șnur de oțel care formează cadrul, astfel încât microcrampoanele să se potrivească perfect pantofilor tăi. În plus, acestea sunt fabricate într-o varietate de dimensiuni, ceea ce ajută la adaptarea lor atât la încălțămintea mai mică pentru femei și juniori, cât și la cea mare pentru bărbați.

Micro crampoane pentru alergare - stabilitate și siguranță

Fundul microcrampoanelor prezintă crampoane distribuite uniform pentru a oferi stabilitatea de care aveți nevoie în timpul alergării de iarnă. Acestea sunt adesea fabricate din oțel, ceea ce le face extrem de durabile. Acest lucru înseamnă că alergarea pe un traseu înghețat și pe zăpadă tare nu va fi o problemă majoră pentru tine. În funcție de model, microcrampoanele de alergare oferă opțiunea de înlocuire a crampoanelor. Acest lucru se va dovedi a fi foarte practic, mai ales atunci când alergați la greu. Micro crampoanele dispun de plăci speciale sub talpa exterioară. Acestea sunt concepute pentru a stabiliza întreaga construcție de pe pantof, astfel încât să ofere performanțe maxime.
Crampoanele pentru pantofii de alergare de iarnă prezintă o soluție perfectă atunci când doriți să vă continuați pasiunea sportivă în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Micro crampoanele sunt perfecte pentru activitățile de iarnă, dar și pentru potecile noroioase și îmbibate cu noroi. Versatilitatea lor face ca fiecare alergare să fie mai sigură, indiferent dacă sunteți un profesionist sau dacă alergați doar pentru distracție.