top

Colţari cu prindere semiautomată Climbing Technology

Crampoanele semiautomate Climbing Technology sunt dedicate utilizatorilor ceva mai experimentați. Modelele semiautomate oferă o potrivire și mai bună la bocanci și o montare mai rapidă decât crampoanele cu coș.
View as Grid List

5 Produse

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Crampoane semiautomate marca CT

Crampoanele semiautomate CT au o manoperă de înaltă calitate și fiabilitate, astfel încât le veți găsi extrem de plăcute de la prima utilizare. Acestea necesită cizme de munte adecvate, cu panou posterior care să permită fixarea lor fermă. În combinație cu bocancii, acestea vor oferi o mare stabilitate chiar și pe terenuri dificile și pe terenuri șubrede. Crampoanele semiautomateClimbing Technology sunt disponibile în mai multe modele care pot fi folosite pentru o varietate de circumstanțe montane, în funcție de nevoile utilizatorului. Acestea includ atât variantele dedicate turismului de iarnă, cât și modelele realizate special pentru a fi purtate în timpul escaladei pe gheață. Având în vedere varietatea de opțiuni, fiecare utilizator poate găsi modelul potrivit din sortimentul larg disponibil.

Ce este atât de special la crampoanele semiautomate?

Crampoanele de munte de bază sunt în mare parte Modelele de coș de tehnologie de alpinism Aceste modele dispun atât în partea din față, cât și în cea din spate, de coșuri speciale din plastic, fixate corespunzător de încălțăminte cu ajutorul unor curele. Aceste soluții oferă o mare versatilitate, fiind potrivite pentru majoritatea pantofilor de trekking și de munte. Dacă încălțămintea dispune de o inserție specială în partea din spate, puteți folosi crampoanele semiautomate. Mașinile semiautomate se deosebesc de crampoanele cu coș prin faptul că coșul din spate a fost înlocuit cu o încuietoare specială. Datorită lacătului puteți pune crampoanele mult mai repede și totul oferă o potrivire perfectă. Crampoanele semi-automateClimbing Technology sunt alegerea populară ori de câte ori aveți nevoie de o precizie mai mare. Brandul CT le confecționează cu o grijă deosebită, asemănătoare celorlalte versiuni de crampoane - CT basket și modelele semi-automate Așadar, oricare ar fi modelul pe care îl alegeți, puteți fi siguri că producătorii au făcut tot ce au putut pentru a realiza construcția care se comportă excelent în cele mai dificile condiții montane.

Crampoane semiautomateClimbing Technology - precizie italiană de fabricație

Crampoanele de munte sunt o piesă de echipament de iarnă indispensabilă oricărui pasionat de activități montane, atât alpiniștii care cuceresc vârfuri înghețate, cât și turiștii pe traseele acoperite de zăpadă. Atunci când alegeți această piesă de echipament, trebuie să aveți încredere în cele mai bune mărci. Marca CT provine din Italia și aici sunt fabricate majoritatea crampoanelor cu sigla companiei. Crampoanele semiautomateClimbing Technology oferă cea mai bună calitate a manoperei și materiale atent selecționate. Toate acestea se traduc prin proprietăți de performanță excelente și durabilitate ridicată. Cele mai multe modele de la acest producător vin în versiunea semi-automată. Din acest motiv, utilizatorul are la dispoziție un sortiment larg de soluții pentru a alege cea mai potrivită dintre toate. Crampoanele semiautomate Climbing Technology sunt alegerea populară a persoanelor care folosesc pantofii de alpinism potriviți în scopuri de mare altitudine. Acestea combină confortul și precizia ridicată pe zăpadă și gheață.