top

Colțari Climbing Technology

Crampoanele CLIMBING TECHNOLOGY ® au parcurs mii de kilometri pe trasee montane de iarnă. Sunt absolut cele mai populare crampoane din Tatra - și pe bună dreptate! Fabricate în Italia, conforme cu standardele EN și UIAA, echipate cu tampoane antibott și o husă.
View as Grid List

16 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Coltari Climbing Technology Nuptse Evo Classic Flex - gray

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Piolet Climbing Technology Nuptse Evo + Alpin Tour

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Set piolet si coltari Climbing Technology Lycan + Alpin Tour Plus

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Coltari Climbing Technology Snow Flex - paskowe

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Coltari semi-automati Climbing Technology Snow Flex

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Colțari automati Climbing Technology Snow Flex

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Coltari Climbing Technology Nuptse Evo Flex

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Coltari Climbing Technology Nevis Flex

  Lista de dorințe

 9. -23%
  Colțari automati Climbing Technology Hyper Spike

  Lista de dorințe

 10. -40%
  Colțari automati Climbing Technology Nuptse Evo

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Coltari Climbing Technology Nuptse Evo

  Lista de dorințe

 12. -40%
  Colțari automati Climbing Technology Lycan

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Colțari automati Climbing Technology Ice

  Lista de dorințe

 14. -19%
  Coltari Climbing Technology Ice Strap Crampons

  Lista de dorințe

View as Grid List

16 Produse

pe pagină
Ștergere

Crampoane Climbing Technology - design modern pentru diferite tipuri de încălțăminte

Marca Climbing Technology este un producător care nu are nevoie de nicio prezentare pentru fanii drumețiilor. Combinația dintre mulți ani de experiență, funcționalitate excelentă și materiale de cea mai bună calitate este motivul pentru care compania a câștigat aprecierea pasionaților de activități în aer liber din întreaga lume. Crampoanele Climbing Technology reprezintă o selecție largă de modele moderne care vor funcționa perfect cu majoritatea bocancilor disponibili pe piață. Veți găsi crampoane cu coș, crampoane semiautomate și Crampoane automateClimbing Technology, așa că veți alege cu siguranță un model care va funcționa perfect cu încălțămintea pe care o dețineți.

O gamă largă de modele cu coș, semiautomate și automate

Crampoanele Climbing Technology oferă o gamă excepțional de largă de modele pentru toată lumea. Oferta mărcii va satisface cerințele atât ale începătorilor, cât și ale utilizatorilor avansați. Cei care sunt la început de aventură cu crampoanele vor ajunge cu siguranță la modelele basket Acestea, datorită unui sistem sofisticat de curele, vor permite îmbrăcarea și ajustarea confortabilă a crampoanelor la încălțăminte. De asemenea, marca oferă o soluție relativ nouă, și anume crampoanele de baschet cu o legătură elastică Acestea vor funcționa bine cu cizmele care au o talpă ceva mai flexibilă. Crampoanele Climbing Technology includ, de asemenea, modele mai avansate de construcție automată sau semiautomată Realizate din aliaje metalice ușoare, acestea nu numai că cântăresc foarte puțin, dar se caracterizează și printr-o durabilitate excepțională. Aceste tipuri de modele se vor descurca foarte bine pe terenuri dificile, inclusiv atunci când bat treptele. Marca are în colecția sa modele dedicate skialpinistelor Le puteți folosi cu succes în combinație cu bocanci de schi de tură de la mulți producători.

Verifică crampoanele Climbing Technology în oferta magazinului de internet 8a.ro

În magazinul nostru de internet 8a.ro veți găsi o gamă largă de produse de Tehnologie de alpinism Fiecare dintre ele va fi caracterizat de o manoperă de înaltă calitate și de o funcționalitate excelentă, datorită cărora se vor dovedi utile în orice condiții, chiar și extreme. Colecția de crampoane a brandului reprezintă o gamă largă de produse, astfel încât fiecare va găsi un model perfect adaptat planurilor și încălțămintei sale. Indiferent de produsul la care ajungeți, vă veți spori siguranța în timpul ieșirilor montane de iarnă.