top

Colţari clasici Climbing Technology

Crampoanele pentru coșuri Climbing Technology sunt modelele de încredere cu care puteți sfida în siguranță traseele acoperite de zăpadă. Datorită legării ușoare la cizmele de trekking rigide, sunt extrem de versatile.
View as Grid List

6 Produse

 1. -9%
  Coltari Climbing Technology Nuptse Evo Classic - gray

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Set Climbing Technology Nuptse Evo + Alpin Tour

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Coltari Climbing Technology Snow Flex - paskowe

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Coltari Climbing Technology Nevis Flex

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Coltari Climbing Technology Ice Strap Crampons

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Crampoane pentru coș de tehnologie de escaladă - bestseller!

Tehnologia de escaladă crampoanele de coș se bucură de o mare popularitate în rândul turiștilor montani care merg pe trasee acoperite de zăpadă. Cel mai versatil tip de fixare, cu coșuri și curele speciale, face ca modelele să fie compatibile cu majoritatea încălțămintei rigide de trekking. O alegere optimă pentru pasionații de drumeții de iarnă și de escaladarea vârfurilor acoperite de zăpadă. Cu varietatea de crampoane cu coș Climbing Technology oferită în magazinul 8a.ro, puteți alege modelul optim pentru fiecare aplicație - atât crampoane din oțel extrem de durabile pentru expediții mai frecvente, cât și modele ultraușoare, din aluminiu, pentru o utilizare mai puțin frecventă. Vă oferim o selecție completă de crampoane de la acest producător italian. Indiferent dacă alegeți modelul de bază din ofertă pentru a vă începe aventura cu explorarea munților pe timp de iarnă sau crampoane mai avansate pentru pante mai abrupte, puteți fi siguri de cea mai bună calitate a manoperei.

Calitate italiană

Similare majorității construcțiilor de acest tip, Crampoanele de coș de la Climbing Technology prezintă, de asemenea, câteva elemente distinctive. Acestea își trag numele de la coșurile - față și spate. Acestea sunt elementele responsabile de legarea întregului cu bocancul. Susținute de curele puternice, acestea vă permit să fixați în mod optim crampoanele la încălțămintea de trekking sau de munte. Materialele durabile utilizate atât la coșuri, cât și la curele garantează o fixare excelentă și un nivel ridicat de fiabilitate. În plus, crampoanele cu coș Climbing Technology sunt compuse dintr-un panou frontal și unul posterior cu puncte și un conector între ele, astfel încât totul se potrivește perfect cizmelor. Puteți regla cu ușurință lățimea crampoanelor prin ridicarea unui clichet special. Acesta vă permite să adaptați în mod ideal lungimea crampoanelor la dimensiunea bocancilor. Toate elementele sunt fabricate în Italia, iar produsul final este testat de un organism notificat, care confirmă conformitatea cu standardele EN relevante. Astfel, puteți fi siguri că în spatele mărcii CE se află cercetări, teste și responsabilitatea pentru calitatea produsului european.

O selecție largă de modele

Oferta CT include atât crampoane de coș din oțel, cât și din aluminiu (realizate din aliaje ușoare), garantând o greutate extrem de redusă. Puteți alege, de asemenea, numărul și dispunerea vârfurilor. Modelele de bază dispun în cea mai mare parte de 10 puncte, iar cele mai avansate de 12. Acesta este motivul pentru care vă oferă o fiabilitate și mai mare atunci când urcați pe terenuri abrupte. Toate crampoanele sunt livrate cu plăcuțe antizăpadă, așa-numitele antibots. Acestea sunt panouri realizate din plastic flexibil atașate la partea inferioară a crampoanelor. Sarcina lor este de a preveni acumularea excesivă de zăpadă sub crampoane, ceea ce poate fi extrem de periculos. Datorită utilizării unui material care se îndoaie ușor, zăpada se desprinde de pe crampoane la fiecare pas. În funcție de mărimea încălțămintei, de tipul de teren cu care vă confruntați și dacă parcurgeți întregul traseu cu crampoane sau dacă aveți nevoie de ele doar pe anumite fragmente, puteți alege modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de iarnă.

Crampoane pentru coșuri Climbing Technology - versatilitate

Crampoanele de coș sunt cea mai populară versiune de crampoane. Ele sunt, de cele mai multe ori, prima alegere a începătorilor în turismul montan de iarnă, dar acest lucru nu înseamnă că sunt doar pentru începători. Acest tip de crampoane este atât de popular, deoarece este ușor să le potrivești la orice pantofi sau cizme de munte, adesea cumpărate înainte de a apărea ideea de ieșiri de iarnă. Crampoanele de coș sunt perfecte pentru cizmele de trekking cu vârf înalt, de asemenea cele cu opțiunea de fixare semiautomată sau automată a crampoanelor. În plus față de cascadorul de gheață, crampoanele sunt unul dintre accesoriile esențiale care vă vor permite să faceți în siguranță pantele acoperite de zăpadă. Datorită manoperei de înaltă precizie și a materialelor durabile, precum și a experienței bogate a designerilor săi, Crampoanele de coș de laClimbing Technology sunt o alegere excelentă pentru toate ieșirile de iarnă.