top

Colanți de alergare

Jambierele de alergare sunt modele alese de bunăvoie atât de femei, cât și de bărbați, care își dedică timpul liber pentru a se mișca dinamic pe trasee. Jambierele de alergare sunt alegerea perfectă atât pentru antrenamentele în oraș, cât și pentru cele pe trasee. Aceștia oferă un nivel ridicat de confort și nu restricționează mișcările.
View as Grid List

109 Produse

 1. -9%
  Colanți de antrenament Maloja Bergell - moonless

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Colanti alergare Karpos Lavaredo Tech Tight - black

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Colanti alergare adidas Own The Run Tights - black

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Colanti alergare barbati Brooks Source Tight - black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Colanti alergare femei Brooks Moment Tight - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

109 Produse

Ștergere

Legumele de alergare pentru femei și bărbați diferă nu doar prin design

Din ce în ce mai mult, iubitorii de diverse activități, chiar și cei care le desfășoară la un nivel neavansat, decid să cumpere o ținută specială. Colanții de alergare au devenit extrem de populari în rândul femeilor care preferă să parcurgă distanțe cât mai confortabil. Colanții de alergare câștigă din ce în ce mai mulți fani. Tăietura ajustată funcționează fantastic. În comparație cu croiala clasică, nu există nicio îndoială că confortul jambierelor este mult mai mare. Aderând la corp, materialul devine aproape a doua piele a alergătorului și nu îi afectează în niciun fel starea de bine. Țineți cont de faptul că leggingii de alergare pentru femei sunt diferiți de modelele pentru bărbați. Producătorii folosesc adesea culori diferite și introduc modificări ale stilului. Structurile sunt concepute astfel încât să asigure o potrivire cât mai eficientă cu structura specifică a corpului, iar modelul nu provoacă disconfort atunci când este purtat.

Caracteristicile jambierelor de alergare

În primul rând, modelele de pantaloni destinate utilizării în timpul activităților sportive sunt confecționate din materiale cu proprietăți tehnice. În acest sens, producătorii folosesc diverse tehnologii. De exemplu, în țesături apar soluții de gestionare a umidității, cum ar fi Omni-Wick™ sau FlashDry™. Datorită acestora, materialul face mai mult decât să acopere corpul. Ligii de alergare sunt concepuți pentru a vă ajuta să vă mențineți pielea confortabilă și uscată. Îmbrăcămintea avansată de înaltă calitate se caracterizează, de asemenea, prin rafinament în cele mai mici detalii. Cusăturile plate sau perforațiile speciale tăiate cu laser ne afectează și mai mult confortul. Jambierele de alergare nu provoacă abraziuni și iritații ale pielii. În momentele de efort extrem, un design special al îmbrăcămintei vă permite să creșteți circulația necesară a aerului.

Lighete de alergare pentru femei active

Care femeie care dorește să completeze o ținută funcțională potrivită pentru a parcurge distanțe rapide ar trebui să aibă în garderobă legging de alergare confortabil. Deși poate părea că antrenamentele de alergare nu necesită folosirea unor haine specializate, merită să aveți grijă de suportul hainelor tehnice. Colanții de alergare pentru femei sunt de obicei lipsiți de ornamente suplimentare și de orice elemente care le-ar putea reduce funcționalitatea. Circuitul este ajustat cu curele elastice sau cu scripeți. Țesătura este, de asemenea, elastică. Diferiți producători oferă soluții diferite în acest sens. Construcția stretch în 4 direcții sau tăieturile comfort fit sunt doar câteva dintre tehnicile de creștere a ușurinței de potrivire fără a fi nevoie să îmbogățiți modelul cu catarame suplimentare. Forma netedă se comportă mult mai bine în timpul activităților sportive, de aceea sunt disponibile astfel de înlocuitori ai metodelor clasice de ajustare a nivelului de potrivire a pantalonilor.

Ligii de alergare sunt o alegere excelentă și pentru bărbați.

Nu există nici o îndoială că principala problemă în selectarea îmbrăcămintei sportive este confortul și funcționalitatea acesteia. Ca și modelele pentru femei, leggingii de alergare pentru bărbați sunt dezvoltați cu o construcție ușor de ajustat. În plus, producătorii le îmbogățesc adesea cu inserții suplimentare sau cu burtiere. Aceste tratamente au rolul de a îmbunătăți și mai mult confortul purtării și se traduc printr-o libertate de mișcare sporită. În astfel de produse, nu vom găsi, de obicei, buzunare mari și largi. Elementele purtate aproape de corp pot ciupi, iar elementele care se mișcă lejer în interiorul buzunarelor nu favorizează nici ele plăcerea de a alerga.

Vezi o gamă largă de produse din această categorie în magazinul 8a.ro

În oferta magazinului online 8a.ro, veți găsi o gamă largă de produse de la branduri de top de alergare. Oferta noastră este plină de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru alergare atât pe trasee, cât și pe suprafețe întărite. Așadar, consultați pantaloni și jambiere de alergare, precum și gama noastră largă de șlapi de alergare Cu siguranță, fiecare dintre voi va completa un set funcțional de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru antrenamentul de alergare. Vă oferim o gamă largă de mărci de top, cum ar fi Altra, Dynafit, Hoka One One, Inov-8 sau The North Face Produsele alese cu grijă de cei mai buni producători sunt alegerea perfectă pentru cei mai pretențioși bărbați și femei pasionați de orice tip de alergări.