top

Chiloţi termoactivi damă

Chiloții termici pentru femei garantează o libertate maximă de mișcare în timpul provocărilor montane și nu numai. Modelele realizate din materiale tehnice sunt proprietăți excelente în timpul exercițiilor fizice.
View as Grid List

43 Produse

pe pagină
View as Grid List

43 Produse

Ștergere

Chiloți termoactivi pentru femei pentru femei active

Slipii termici pentru femei sunt o parte integrantă a ținutei tehnice. Lenjeria intimă joacă un rol extrem de important în cadrul acesteia. Acesta este primul strat care intră în contact cu pielea pe parcursul zilei, așa că trebuie să aibă proprietăți unice. Pentru ca setul de îmbrăcăminte tehnică să își îndeplinească scopul, fiecare strat trebuie să fie confecționat din materiale tehnice care să asigure o respirabilitate foarte mare și care să poată face față eficient excesului de umiditate format în timpul exercițiilor fizice. Acesta este motivul pentru care chiloții de damă aleși în mod corespunzător sunt atât de importanți. Concepute special pentru femeile active, modelele sunt perfecte pentru drumeții, expediții montane și multe sporturi.

Chiloții termici pentru femei sunt din materiale moderne

Slipii de damă sunt confecționați din materiale ale căror proprietăți sunt special alese pentru nevoile utilizatorului. Respirabilitatea maximă este garantată de modelele tehnice realizate din fibre sintetice. Chiloții sport vă permit să faceți față eficient umezelii formate în timpul exercițiilor fizice. Se potrivesc perfect cu pantalonii softshell sau cu membrană. Chiloții termici pentru femei sunt confecționați din nailon, poliester sau polipropilenă. Aceste fibre nu absorb apa. Țesăturile speciale folosite la lenjeria intimă fac ca materialele să fie plăcute la atingere și, pe lângă proprietățile tehnice, oferă și un confort ridicat de utilizare. Chiloții termici pentru femei sunt, de asemenea, confecționați din lână naturală merino. Acesta este un material care a fost redescoperit de companiile de outdoor relativ recent. Cu toate acestea, a câștigat rapid o popularitate foarte mare datorită caracteristicilor sale excelente de performanță. Este foarte plăcută la atingere, are proprietăți naturale de prevenire a formării rapide a mirosurilor neplăcute și, de asemenea, se usucă mai repede decât bumbacul. De asemenea, lâna Merino este cunoscută pentru izolarea sa excelentă. Menține perfect temperatura optimă în apropierea corpului, chiar și în zilele mai reci.

Cei mai buni chiloți termoactivi pentru femei în magazinul 8a.ro

Oferim chiloți termoactivi pentru femei de la branduri precum Icebreaker, Brubeck, Sensor și mulți alți producători de top de îmbrăcăminte de exterior. Toate modelele au fost concepute pentru a oferi confort și libertate maximă în timpul activității fizice. Cusăturile plate, proprietățile elastice ale țesăturilor și tăieturile care fac ca întregul să se potrivească perfect siluetei sunt cele mai importante caracteristici ale acestora. Este alegerea optimă pentru orice ținută tehnică. Chiloții de damă Thermoactive vor funcționa atât în timpul alergării în parc, în timpul multor ore de drumeție pe traseu, cât și în timpul escaladării în munții înalți.