top

Carhartt

Carhartt produce îmbrăcăminte elegantă care este perfectă pentru uzura zilnică și pentru activitățile în aer liber. Designul cult și durabilitatea excepțională a hainelor brandului sunt apreciate chiar și de cei mai pretențioși purtători. Gama include îmbrăcăminte Carhartt pentru bărbați și femei cu design american clasic.
View as Grid List

70 Produse

 1. -9%
  Geaca izolată Carhartt Super Dux Bonded Chore Coat - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Geaca izolată Carhartt Gilliam Jacket - black

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Geaca barbati Carhartt Gilliam Jacket - navy

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Scurta de ploaie Carhartt Shoreline Jacket - black

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Camasa Carhartt Twill L/S Plaid Shirt - carhartt brown

  Lista de dorințe

 6. -12%
  Hanorac barbati Carhartt Hooded Sweatshirt - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

70 Produse

Ștergere

Carhartt - îmbrăcăminte unică

Producătorul de îmbrăcăminte Carhartt surprinde perfect spiritul american. Dezvoltate inițial pentru muncitorii care muncesc din greu, hainele brandului au fost făcute pentru cele mai dure condiții. Acestea trebuiau să protejeze de frig, vânt, murdărie și să fie mai mult decât durabile. Timp de peste 100 de ani, marca Carhartt a îndeplinit perfect aceste cerințe în modelele succesive care au apărut pe piață. Datorită acestor calități excepționale, producătorul oferă astăzi nu numai hainele de lucru devenite acum emblematice, ci și o întreagă gamă de îmbrăcăminte pentru stilul de viață și pentru activități în aer liber, aleasă de persoanele active care caută o combinație de stil și durabilitate excepționale.

De unde provine compania Carharrt?

Marca a fost fondată în 1889 în Detroit, Michigan, de către Hamilton Carhartt. La început, producea costume de lucru din denim. Ceea ce l-a diferențiat a fost faptul că a folosit doar cele mai bune și mai rezistente materiale, care au funcționat bine în condiții solicitante. Detaliile erau, de asemenea, extrem de importante în cazul hainelor marca Carhartt. Cusăturile principale cusute de trei ori au fost responsabile pentru durabilitatea de neegalat a hainelor. Numeroasele buzunare asigurau faptul că hainele puteau fi folosite pentru toate muncile. Muncitorii din construcții, muncitorii din fabrici, fermierii și, de asemenea, entuziaștii de activități în aer liber care căutau cele mai rezistente haine disponibile au fost alegerea preferată a acestui producător american. În prezent, marca Carhartt a devenit extrem de populară și în Europa, iar hainele sale sunt foarte apreciate de persoanele care caută un stil unic și durabilitate pentru uzura zilnică. Condițiile în care sunt purtate hainele Carhartt s-au schimbat, dar un lucru rămâne constant: calitatea înaltă și durabilitatea legendară a hainelor Carhartt.

Carhartt - magazin 8a.ro pentru o gamă largă de produse

Sunteți activ în fiecare zi și mereu în mișcare? Sunteți în căutarea unor haine rezistente, în stil american clasic? Îmbrăcămintea Carhartt a fost creată special pentru tine. În magazinul nostru, vă oferim o selecție largă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei de la acest brand cult. Acestea includ haine care sunt confortabile pentru uzul zilnic la locul de muncă, dar și perfecte pentru călătoriile de weekend. Pantalonii și jachetele clasice Carhartt combină perfect stilul unic și confortul de purtare. Există, de asemenea, o gamă largă de tricouri și hanorace cu glugă de la acest producător cult. Cu gândul la iarnă, pălăriile și mănușile Carhartt apar, de asemenea, în gama noastră. Îmbrăcămintea cultă americană este acum la îndemâna ta!