top

Carabiniere escaladă

Carabinierele de cățărare, într-o varietate de forme și dimensiuni, sunt cea mai emblematică piesă de echipament pentru orice alpinist. Esențiali pentru asigurarea și stabilirea poziției, aceștia sunt o parte integrantă a echipamentului de alpinism. Oferim carabiniere de cățărare numai de la mărci de top, care se remarcă prin calitatea superioară a manoperei lor.
View as Grid List

253 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Carabiniera escalada Climbing Technology Lime WG - gray/blue

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Carabină Climbing Technology Lime S - grey/blue marine

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Carabină Climbing Technology Lime B - gray/blue

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Carabiniera Climbing Technology Lime SG - grey/blue marine

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Carabiniera escalada Climbing Technology Lime W - blue

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Carabiniera Climbing Technology OVX SG - anthracite/orange

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Carabină Climbing Technology Lime B - gray/blue marine

  Lista de dorințe

 8. Carabiniera Camp Orbit Lock - orange

  Lista de dorințe

 9. Carabiniera Camp Orbit Lock - gun metal

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Carabiniera escalada Edelrid Kiwi Slider - icemint

  Lista de dorințe

 11. -14%
  Carabiniera escalada Edelrid Kiwi Slider - oasis

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Carabiniera DMM Phantom HMS Screwgate - blue

  Lista de dorințe

 13. -17%
  Carabiniera DMM Shadow HMS Screwgate - green

  Lista de dorințe

 14. -17%
  Carabină DMM Phantom HMS Screwgate - orange

  Lista de dorințe

 15. -17%
  Carabiniera escalada DMM Shadow HMS Screwgate - orange

  Lista de dorințe

 16. -20%
  Carabiniera Edelrid HMS Strike Screw FG II - oasis

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Set carabiniere Ocun Mini Carabiners 180-pack - assorted

  Lista de dorințe

 18. -17%
  Carabiniera escalada Climbing Technology Large S-Steel

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Carabiniera escalada Climbing Technology XL-D SG - black

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Set carabiniere Ocun Hawk Wire 6-pack - red/blue/green

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Carabiniera escalada Ocun Eagle HMS Triple - anthracite/blue

  Lista de dorințe

 22. -12%
  Carabină Edelrid Axiom Slider - oasis

  Lista de dorințe

 23. -20%
  Carabiniera Edelrid HMS Strike Screw II - icemint

  Lista de dorințe

 24. -17%
  Carabiniera escalada Edelrid HMS Strike Screw II - oasis

  Lista de dorințe

 25. -15%
  Carabiniera escalada Edelrid HMS Bulletproof Screw II - slate

  Lista de dorințe

 26. -15%
  Carabiniera escalada Edelrid HMS Bulletproof Screw FG II - oasis

  Lista de dorințe

 27. -14%
  Carabiniera escalada Edelrid HMS Bulletproof Belay FG Eco - eco

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Carabină Climbing Technology K-Advance - anthracite/green

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Set carabiniere Ocun Eagle HMS SG 3-pack - red/blue/green

  Lista de dorințe

 30. -14%
  Carabiniera escalada DMM Spectre - silver

  Lista de dorințe

 31. -14%
  Carabiniera escalada DMM Spectre - red

  Lista de dorințe

 32. -14%
  Carabiniera escalada DMM Spectre - gold

  Lista de dorințe

 33. -14%
  Carabiniera escalada DMM Spectre - blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

253 Produse

pe pagină
Ștergere

Carabiniere de alpinism - diferite tipuri pentru diferite activități

Majoritatea carabinierelor concepute pentru escaladă sportivă și alpinism sunt fabricate din aliaje ușoare. Ca urmare, acestea au o greutate mai mică, păstrând în același timp o rezistență suficientă. Mabinierele de escaladă pot fi împărțite în mai multe tipuri, care diferă în funcție de scopul lor. Probabil că prima achiziție a fiecărui alpinist este un carabinier de alpinism de tip HMS (cunoscut și sub numele de carabinier personal). Acesta conectează hamul la dispozitivul de asigurare și la coardă. Este esențial pentru asigurarea și coborârea în rapel atât pe un perete artificial, cât și în stâncă și în munți. Acesta trebuie să funcționeze perfect împreună cu dispozitivele de asigurare și să ofere un nivel ridicat de siguranță. Oferim HMS carabiniere de cățărare special concepute pentru a funcționa cu instrumente de asigurare precum cupe, opt, dispozitive automate și semiautomate, astfel încât fiecare poate alege un model perfect adaptat nevoilor sale.

Un alt tip popular de carabiniere include carabiniere de alpinism ușoare pentru tracțiuni rapide Acestea sunt cele mai simple modele cu un design fiabil. Acestea vă permit să construiți quickdraws de care aveți nevoie pentru fiecare traseu de cățărare. Modelele mai mari, utilizate pe drumurile sportive, oferă o gardă la sol ridicată, făcând astfel ca prinderea frânghiei să fie și mai ușoară și mai rapidă. La cealaltă extremă există carabiniere de cățărare minimaliste pentru trasee cu mai multe corzi Acestea sunt modele foarte mici, în care ușurința este o prioritate. Sunt adesea prevăzute cu încuietori din sârmă și puteți economisi chiar și câteva zeci de grame pe un set de quickdraw cu doar folosind acest tip de carabiniere. Mobinerele de cățărare pentru quickdraw se remarcă adesea și prin forma brațului lor. Brațul ușor îndoit este cel mai des folosit la carabinierele inferioare. Curbura ușoară a brațului de închidere vă permite să prindeți coarda mai eficient. Acest lucru este apreciat în special pe traseele mai dificile.

Desigur, gama noastră include, de asemenea, carabiniere de cățărare pentru construirea de stâlpi, tragerea sacilor cu echipament și multe alte activități pe perete. Carabinierele ovale care funcționează bine cu scripetele, carabinierele în formă de D și mailonii cu șuruburi vă vor permite să fiți pe deplin pregătiți pentru orice provocare.

Blocuri utilizate în carabinierele de alpinism

Încuietorul folosit pe un carabinier este a doua cea mai importantă caracteristică a acestuia, imediat după forma sa. În funcție de scop, pot fi folosite diverse mecanisme pentru a împiedica eliberarea frânghiei din carabinier. Există mai multe moduri diferite de protecție împotriva deschiderii spontane. Cea mai populară și, în același timp, cea mai veche soluție implică carabinierele cu șuruburi Această soluție este utilizată frecvent la carabinierele HMS. O bucșă filetată împiedică în mod eficient deschiderea involuntară a închizătorului. În zilele noastre, producătorii de top oferă o gamă largă de alternative. Printre acestea se numără sistemele Twist Lock și Triplex, care se bazează pe faptul că lacătul se fixează automat atunci când este eliberat. Mabinierele de alpinism cu încuietoare magnetică reprezintă una dintre cele mai recente evoluții. Încuietoarea este asigurată de un magnet cu zăbrele proiectate corespunzător. Funcționarea fiecăruia dintre aceste carabiniere este ușor diferită, astfel încât alegerea modelului potrivit depinde de preferințele noastre. Cel mai important lucru este doar să alegeți un carabinier pe care să îl folosiți intuitiv și pe care să nu uitați să îl asigurați împotriva deschiderii accidentale în orice situație. În prezent, majoritatea carabinierelor au deja un așa-numit blocaj fără dinți Este vorba de un finisaj al încuietoarei care facilitează urcarea și eliberarea frânghiei de pe carabinier. Carabinierele cu încuietoare din sârmă sunt, de asemenea, foarte populare. Acestea oferă o fiabilitate ridicată în cele mai solicitante condiții, menținând în același timp o rezistență ridicată la murdărie și la condițiile meteorologice nefavorabile de iarnă. De asemenea, sunt foarte ușoare.

Puteți cumpăra carabiniere de alpinism de marcă online la magazinul 8a.ro

Magazinul nostru oferă numai echipamente de alpinism de la cei mai buni producători. Toate carabinierele noastre de cățărare sunt supuse unor teste stricte și îndeplinesc standardele europene relevante. Mărcile noastre: Climbing Technology, Black Diamond, CAMP, Ocun, Petzl, Edelrid - aceștia sunt producători renumiți de echipamente de alpinism care garantează cea mai bună calitate a manoperei și fiabilitate în timpul încercărilor tale montane. Diferitele carabiniere de alpinism pe care le avem în ofertă se vor potrivi atât începătorilor, cât și profesioniștilor care caută echipament de alpinism de calitate superioară. Fie că vă cățărați în munții înalți, că faceți escaladă pe stâncă vara sau vă antrenați pe un perete artificial, carabinierele de escaladă reprezintă baza oricărui kit de escaladă.