top

Campingaz

Campingaz este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru camping și drumeții. Aragazurile și cartușele de gaz ușor de utilizat, precum și saltelele, vor face mult mai ușoare călătoriile cu cortul sau cu rulota.
View as Grid List

12 Produse

 1. -4%
  Geanta termica Campingaz Shopping Bag Jasmin 12L
  Geanta termica Campingaz Shopping Bag Jasmin 12L
  cu TVA 139,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 146,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 146,90Lei (-4%)

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Geanta termica Campingaz Maximax Jasmin 17L
  Geanta termica Campingaz Maximax Jasmin 17L
  cu TVA 169,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 179,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 179,90Lei (-5%)

  Lista de dorințe

 3. Frigider de voiaj Campingaz Icetime 13L

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Aragaz camping Campingaz Camping Cook CV
  Aragaz camping Campingaz Camping Cook CV
  cu TVA 389,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 404,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 404,90Lei (-3%)

  Lista de dorințe

 5. Frigider de voiaj Campingaz Icetime Plus 26L

  Lista de dorințe

 6. Cartuș de răcire Campingaz Freez Pack M10

  Lista de dorințe

 7. Cartuș de răcire Campingaz Freez Pack M30

  Lista de dorințe

 8. Cartuș de răcire Campingaz Freez Pack M20

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Arzator de voiaj Campingaz Bivouac
  Arzator de voiaj Campingaz Bivouac
  cu TVA 274,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 219,90Lei (+26%)
  Prețul recomandat al producătorului 303,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Aragaz de voiaj Campingaz Camping 206 S
  Aragaz de voiaj Campingaz Camping 206 S
  cu TVA 142,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 112,90Lei (+27%)
  Prețul recomandat al producătorului 157,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 11. -4%
  Pompă saltea Campingaz Dual Action Hand Pump
  Pompă saltea Campingaz Dual Action Hand Pump
  cu TVA 117,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 123,50Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 123,90Lei (-4%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

12 Produse

Ștergere

Campingaz - echipament de camping cu tradiție

Campingaz este una dintre cele mai cunoscute mărci de echipament de camping din lume. Tradiția de peste 70 de ani a companiei este clar vizibilă în echipamentele pe care le dezvoltă. Istoria sa a început în 1949, iar impulsul de a o înființa a fost indisponibilitatea echipamentelor turistice fiabile, care să fie ideale pentru excursiile cu cortul la acea vreme. Prin dezvoltarea primului aragaz portabil a început lunga sa istorie. De-a lungul timpului, au apărut mai multe articole de echipament turistic. Astăzi, Campingaz este cunoscută pentru echipamentele sale fiabile pentru pasionații de camping. Aragazurile de drumeție alimentate cu cartușe de gaz sunt cele mai populare. Cu toate acestea, aceasta este doar o parte din ceea ce are de oferit marca. Printre produse putem găsi multe alte articole de bucătărie și echipamente pentru corturi. Printre altele, saltelele gonflabile de drumeție sunt foarte populare fiind completarea perfectă pentru corturile mari de familie. Modelele groase asigură condiții confortabile de dormit în timpul vacanțelor cu cortul.

Acești și arzătoare de drumeție Campingaz ușor de utilizat

Specialiștii mărcii se concentrează în mare măsură pe furnizarea de aragazuri de drumeție pe gaz bine concepute și sigure, ceea ce le face o alegere populară pentru toți pasionații de camping și corturi. Acestea vă permit să fierbeți rapid apă sau să pregătiți o masă gustoasă. Gama largă de modele Campingaz vă permite să alegeți un arzător mai compact și, prin urmare, mai ușor, precum și un model mare care oferă o stabilitate ridicată a vaselor. În funcție de faptul că vă deplasați mult sau vă petreceți vacanța într-un singur camping, puteți alege soluția potrivită din gama companiei. Designerii experimentați ai acestei mărci sunt responsabili pentru dezvoltarea sistemului Easy-Clic® Plus, care vă permite să montați în siguranță arzătorul pe un cartuș compatibil și să îl detașați dacă este necesar. Datorită acestei soluții, totul este mult mai la îndemână în timpul transportului. De asemenea, nu este nevoie să folosiți tot gazul din cartuș dintr-o dată. Acest sistem este folosit la un număr mare de modele Campingaz - un arzător de drumeție cu acest sistem este foarte versatil.

Aceste arzătoare de drumeție și arzătoare Campingaz ușor de folosit

Compania produce și arzătoare de drumeție pentru cartușe de tip pierce. Acestea sunt folosite mai ales la aragazuri puțin mai mari și mai stabile. Avantajul cartușelor de tip pierce este, de asemenea, popularitatea lor relativ mare, astfel încât nu există nicio problemă de disponibilitate în multe țări europene. Cartușul Campingaz poate fi utilizat și pentru a alimenta o lampă cu gaz. Aceasta oferă o iluminare excelentă pentru camping sau în fața unui cort, permițându-vă să pregătiți o cină târzie sau să petreceți o seară plăcută. Produsele acestui producător sunt extrem de ușor de utilizat și sunt uimitoare pentru excursiile de camping în familie și pentru corturile cu prietenii. Este o alegere frecventă a tuturor pasionaților de activități în aer liber care apreciază posibilitatea de a pregăti mese în natură. Fiabilitatea ridicată a aragazelor vă face să fiți capabil să pregătiți rapid și eficient ouă omletă pentru micul dejun după o zi intensă pe traseu sau la lac.

Gama largă de produse Campingaz la 8a.ro

Am la dispoziție o gamă largă de echipamente de călătorie ale acestui brand. Este perfect pentru excursii cu cortul, dar și pentru excursii cu rulota. Echipamentele practice ale mărcii sunt, de asemenea, adesea folosite ca echipamente în grădini. Oferim atât aragazuri de drumeție compacte, care încap cu ușurință într-un rucsac, cât și unele ceva mai mari, care sunt alese de cei care călătoresc cu mașina. Datorită dimensiunilor lor ușor mai mari, acestea oferă mai multă stabilitate atunci când gătesc. În magazinul nostru vă punem la dispoziție și o gamă largă de saltele gonflabile de drumeție Campingaz. Acestea sunt ideale pentru corturile mai mari, permițându-vă să pregătiți un loc confortabil pentru a dormi. Ele pot fi folosite și ca pat de rezervă, de exemplu, în cazul unei vizite neașteptate a unui oaspete. Pompele electrice convenabile vă permit să umpleți salteaua cu aer în doar câteva minute. Alimentate de la o priză de perete sau de la bricheta din mașină, modelele pot fi folosite atât acasă, cât și în camping. La noi veți găsi multe produse Campingaz bine puse la punct - magazinul 8a.ro vă oferă posibilitatea de a alege rapid dintre modelele disponibile.

Campingaz - categorii populare

Saltele gonflabile Campingaz Campingaz aragazuri de drumeție