top

CamelBak

CamelBak este un brand cult care produce bidoni, rucsacuri și sisteme de hidratare. Produsele CamelBak de cea mai înaltă calitate sunt realizate pentru bicicliști, alergători și iubitori de multe alte sporturi.
View as Grid List

32 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Rucsac cu sticla pliabila CamelBak Lobo 9 2L - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Rucsac cu sticla pliabila CamelBak Lobo 9 3L - blue/black

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Rucsac ciclism CamelBak Hydrobak Light 1.5L - army green

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Rucsac femei CamelBak Women's Lobo 9 2L - latigo teal

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Sticla pliabila CamelBak Crux 2L Reservoir - blue

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Tablete de curățare CamelBak Cleaning Tablets 8pk

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Filtru apă CamelBak LifeStraw Reservoir Filter Kit

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Centura alergare CamelBak Ultra Belt 500ml - black/yellow

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Sticla apă, pliabila CamelBak UnBottle 2L - grey/sea

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Sticla apă, pliabila CamelBak Crux 1.5L Reservoir - blue

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Șarpe CamelBak Crux Thermal Control Kit

  Lista de dorințe

 12. -18%
  Bidon apa ciclism CamelBak Podium Ice 620ml - black

  Lista de dorințe

 13. -18%
  Șarpe CamelBak Crux Replacement Tube

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Softflask CamelBak Quick Stow Flask 500 ml - blue

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Softflask alergare CamelBak Quick Stow Flask 650 ml - blue

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Filtru apă CamelBak LifeStraw Bottle Filter Set Medium

  Lista de dorințe

 17. -18%
  Borsetă CamelBak Podium Flow 4 620ml - green/black

  Lista de dorințe

 18. -18%
  Sticla apă, pliabila CamelBak Crux 3L Reservoir - blue

  Lista de dorințe

 19. -18%
  Mâner CamelBak Magnetic Tube Trap

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Trusă de curățare CamelBak Crux Cleaning Kit

  Lista de dorințe

 21. -15%
  Sticla apă, pliabila CamelBak Crux 2L Reservoir Filtration Kit

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Borsetă de sold CamelBak Podium Flow 4 620ml - moroccan blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

32 Produse

pe pagină
Ștergere

Cum a început marca CamelBak?

Povestea mărcii CamelBak a început de fapt în orașul Wichita Falls, Texas. Aici are loc cursa de ciclism Hotter'N Hell 100, în care participanții se luptă nu doar cu slăbiciunile lor, ci mai ales cu căldura toridă pe un traseu de 100 de mile. Când Michael Eidson s-a prezentat la linia de start, știa că hidratarea este esențială pentru un rezultat bun. Era paramedic de meserie, așa că a găsit rapid soluția perfectă. A umplut un tub de perfuzie cu băutură, pe care l-a băgat în șosete și a strecurat totul în buzunarul de la spate al cămășii. A prins tubul care ieșea din perfuzie cu un ac de rufe de cămașa sa. Așa a fost creat sistemul de hidratare, care îi permitea să bea în timp ce călătorea fără a fi nevoit să își folosească mâinile. Și astfel s-a născut marca CamelBak, deși Michael Eidson nu știa încă acest lucru.

CamelBak nu a cunoscut doar o serie de succese, ci și vremuri grele. La începutul anilor '90, vânzările scăzute amenințau să închidă compania. În acest moment, Jeff Wemmer a venit în ajutorul brandului. El a fost atât de fascinat de produs încât a decis să susțină vânzările acestuia. A călătorit prin SUA pe motocicleta sa și a vândut produsele CamelBak în magazinele de motociclete care treceau pe acolo. Cu fiecare comandă succesivă, marca și-a recăpătat încrederea în capacitatea sa de a supraviețui.

Astăzi, marca CamelBak este unul dintre cei mai importanți producători de bidoni, sticle și rezervoare. Gama sa include rucsacuri cu sisteme de hidratare, rinichi cu vezicule și multe altele.

CamelBak - viitorul mărcii

Marca americană a fost fondată pe o idee revoluționară care le permitea sportivilor să ofere hidratare fără mâini. Accesul continuu la un tub de băutură este excelent atât pentru competiții, cât și pentru sesiunile lungi de antrenament. Marca CamelBak nu se oprește și inovează în permanență. A fost primul care a început să vândă sticle fabricate din materiale fără BPA. Supapele de cauciuc fiabile de pe tuburi, care vă permit să beți confortabil în timpul antrenamentului, sunt, de asemenea, un model de neegalat.

Astăzi, ca majoritatea mărcilor de top, CamelBak se concentrează pe minimizarea impactului său asupra mediului. Marca lucrează activ pentru a reduce utilizarea sticlelor de apă din plastic de unică folosință. De asemenea, compania sprijină organizațiile și asociațiile de conservare. În plus, toate produsele CamelBak sunt concepute pentru o durabilitate și o fiabilitate maxime. Acest lucru economisește resursele naturale și permite utilizatorilor finali să se bucure de modelele lor preferate și mai mult timp. Important este faptul că lanțurile de aprovizionare sunt complet transparente, iar producția are loc într-o fabrică deținută de CamelBak. Prin urmare, toate procesele pot fi monitorizate îndeaproape, lucru confirmat, de altfel, de certificarea ISO.

Puteți cumpăra produse marca CamelBak în magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de produse marca CamelBak pentru iubitorii de multe sporturi și activități - alergare, ciclism, drumeții, alpinism, precum și pentru uzul zilnic. Gama noastră include sticle tubulare atemporale, bidoane moderne și sticle de apă clasice. Marca CamelBak oferă, de asemenea, rucsacuri grozave cu sisteme de hidratare, genți de șold cu vezicule și multe alte accesorii. Recent, în oferta producătorului american au fost adăugate și filtrele de apă sau răcitoarele portabile. Dacă sunteți doar în căutarea unui mod fiabil de a transporta apă și băuturi, atunci, fără îndoială, CamelBak va fi cea mai bună alegere.