top

Căciuli de alergare pentru femei

Șepcile de alergare pentru femei sunt un element funcțional al garderobei fiecărei pasionate de acest sport. Căciulile vor funcționa foarte bine vara, iar modelele tradiționale vor izola de frig în timpul aurei de toamnă.
View as Grid List

66 Produse

 1. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Șapcă Salomon Cross Cap - peach amber

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Șapcă Ciele ALZCap SC C Plus - mercier

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Șapcă Ciele GOCap C Plus Box - wyndham

  Lista de dorințe

 5. -17%
  Caciula alergare Ciele GOCap C Plus Box - stanlee

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Șapcă Mammut Aenergy Light Cap - salmon/black

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Sapca alergare Buff Speed Cap - deri pink

  Lista de dorințe

 8. -28%
  Șapcă Buff 5 Panel Cap - deri blue

  Lista de dorințe

 9. -29%
  Viziera Buff Go Visor - deri pink

  Lista de dorințe

 10. -8%
  Caciula alergare Inov-8 Race Elite Peak 2.0 - white

  Lista de dorințe

 11. -22%
  Caciula alergare Brooks Base Hat - nightlife/asphalt

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Viziera Salomon Cross Visor - surf the web

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Caciula alergare Buff Pack Speed Cap - xcross

  Lista de dorințe

 14. -31%
  Șapcă Buff Pack Speed Cap - azure blue htr

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Șapcă The North Face Trail Trucker 2.0 - tnf black

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Șapcă Dynafit Alpine Visor Cap - pink glo/6210

  Lista de dorințe

 17. -9%
  Caciula Inov-8 Train Elite Inov-8 Trucker - black/white

  Lista de dorințe

 18. -35%
  Acoperiș Ciele RPD Visor - seawall

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

66 Produse

Ștergere

Pălării de alergare pentru femei - alegerea perfectă pentru vară

O aură ușoară favorizează activități precum alergarea. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la răcire, dar problema este adesea senzația de supraîncălzire. Șepcile de alergare pentru femei au fost concepute pentru a le reduce. Se bazează adesea pe panouri de plasă care asigură ventilația. Acest lucru reduce acumularea excesivă de aer cald sub capacul capului. Datorită acestui fapt, utilizarea unei șepci devine mai confortabilă. O bordură este, de asemenea, un element structural important. Acesta protejează ochii de lumina aspră a soarelui. Reduce posibilitatea de a fi orbit, datorită căreia veți observa un obstacol pe drum. Datorită caracterului lor, șepcile asigură, de asemenea, respirabilitate. Ele elimină umezeala din zona capului și a frunții, care este creată ca urmare a efortului. Deci, pentru o lungă perioadă de timp experimentați un climat plăcut la nivelul pielii. În plus, designerii de șepci pentru femei pentru vară se asigură că acestea oferă și protecție UV. Materialul lor le reflectă, astfel încât să nu ajungă în piele.

Tapace de alergare pentru femei - modele pentru zilele reci

Gama magazinului include, de asemenea, capace potrivite pentru temperaturi mai scăzute. Acestea reprezintă un strat izolator de frig, astfel încât acesta să nu interfereze cu urmărirea liniei de sosire. Fibrele folosite în construcția lor vor asigura confortul termic. Unele șepci de alergare pentru femei sunt, de asemenea, excelente cu vânt. Acest lucru se datorează utilizării unei membrane sau a unei construcții softshell. Aceste modele blochează rafalele de vânt, protejând împotriva răcirii. Desigur, deși principala sarcină a acestor șepci este de a asigura confortul termic, ele oferă și respirabilitate. Climatul la nivelul pielii va fi, prin urmare, plăcut uscat pentru o perioadă lungă de timp.

Capacele de alergare pentru femei sunt, de asemenea, o potrivire confortabilă

Capacele se vor adapta la capul tău datorită designului inadecvat. Modelele cu boruri au o ajustare la spate, datorită căreia veți stabiliza întregul. O șapcă nu va cădea de pe cap și nici nu se va mișca atunci când traseele sunt acoperite în mod dinamic. Un control continuu al poziției sale ar afecta cu siguranță eficiența alergării. Șepcile standard, pe de altă parte, sunt suficient de elastice. Acest lucru se datorează elastanului adăugat, care are grijă de potrivirea corectă a șepcilor pe cap. Datorită aderenței strânse la cap, designerii construiesc șepcile în așa fel încât să fie plăcute în contact cu pielea. Astfel, nu va trebui să vă confruntați cu iritații ale pielii.

Mărci de top și design rafinat de șepci de alergare pentru femei

În magazinul nostru, puteți găsi modele ale unor producători de renume în aer liber. Mărcile Salewa, Buff și Dynafit oferă șepci de alergare feminine rafinate din punct de vedere al designului și al aspectului vizual. Aici veți găsi modele monocolore și cele bazate pe design grafic. Căciulile au adesea și un logo mare al producătorului, care le strică designul clasic. Avem și modele cu două fețe, pe care le puteți adapta cu ușurință la o varietate de ținute de alergare. O gamă largă de produse este o garanție că veți alege unul care se potrivește perfect stilului și ținutei dumneavoastră.