top

Brubeck

Marca Brubeck este specializată în producția de haine termoactive. Este bine cunoscută atât de sportivi, cât și de turiști. Elementele de lenjerie termoactivă Brubeck sunt produse care asigură un nivel ridicat de confort în timpul activității fizice și în timpul zilei.
View as Grid List

284 Produse

 1. Colanti termici femei Brubeck Cooler - black

  Lista de dorințe

 2. Cagula Brubeck Ranger Wool - khaki

  Lista de dorințe

 3. Tricou termic Brubeck Aerate SS - black

  Lista de dorințe

 4. Tricou termic Brubeck Aerate SS - navy

  Lista de dorințe

 5. -16%
  Colanți damă Brubeck Thermo - raspberry
  Colanți damă Brubeck Thermo - raspberry
  cu TVA 129,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 139,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 155,50Lei (-16%)

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Colanți damă Brubeck Thermo - cobalt
  Colanți damă Brubeck Thermo - cobalt
  cu TVA 129,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 139,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 155,50Lei (-16%)

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Bluza de corp mikina Brubeck Thermo - raspberry
  Bluza de corp mikina Brubeck Thermo - raspberry
  cu TVA 164,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 179,90Lei (-8%)
  Prețul recomandat al producătorului 197,70Lei (-16%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

284 Produse

Ștergere

Hăinuțele termice Brubeck sunt bogate în diversitate

Marca Brubeck este lider printre producătorii polonezi de haine termoactive. Fiind prezent pe piață din 2005, a acumulat experiența necesară pentru a deveni un producător de lenjerie termică de cea mai înaltă calitate mondială. Întregul proces de producție are loc în Polonia, astfel încât marca are control deplin asupra metodei și calității procesului de fabricație a fiecărui model. În zilele noastre, când tot mai multe companii exportă producția în Orientul Îndepărtat, marca Brubeck poate prezenta cu mândrie produse fabricate în întregime în Europa. Datorită achiziționării celor mai noi utilaje, țesăturile produse în țara noastră, iar apoi hainele deja finisate, îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților din întreaga lume. Compoziția și structura materialelor, selectate în mod optim, permit crearea de hanorace, jambiere și tricouri de calitate superioară, care sunt adaptate în mod optim la activitatea fizică individuală.

Brubeck are în colecția sa atât fibre tehnice sintetice din lână merinos, cât și bumbac. O selecție atât de diversă de țesături înseamnă că fiecare utilizator va găsi Modelurile de lenjerie de corp termică Brubeck perfect adaptate la nevoile sale. Tricouri grozave care elimină umezeala pentru vară, hanorace călduroase și jambiere de iarnă din lână sau lenjerie sport zonală - toate acestea sunt haine rafinate care vor satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori. O dovadă excelentă în acest sens a fost colaborarea cu Asociația poloneză Himalaya, în calitate de partener tehnic oficial al Expediției naționale de iarnă la K2, în timpul căreia lenjeria de corp a trebuit să funcționeze în condiții meteorologice extreme.

Legume de corp de vară

Concepute pentru vară, Tricotele Brubeck se caracterizează prin absorbția rapidă a umidității și respirabilitate ridicată. Seriile concepute pentru temperaturi mai ridicate și activitate fizică crescută au adesea panouri speciale din plasă ușoară care măresc semnificativ ventilația. Acest lucru permite aerului care suflă peste corp pentru a elimina eficient aerul încălzit din jurul pielii. Habele de vară și lenjeria de corp termică Brubeck sunt de obicei confecționate din fibre sintetice de înaltă calitate. Acestea sunt alese pentru proprietățile lor împotriva umezelii. Ele nu absorb la fel de multă apă ca bumbacul natural, astfel încât aceasta poate fi transferată mai repede către straturile exterioare. De acolo, se poate evapora rapid. Acest lucru asigură haine mai uscate chiar și în timpul exercițiilor fizice intense.

Cuvintele de iarnă cu bretele

În timpul oricărei activități fizice, un sistem de îmbrăcăminte în straturi este indispensabil. Acesta funcționează deosebit de bine iarna, când, prin alegerea straturilor potrivite, puteți ajusta performanța termică la temperatura predominantă de afară. Baza oricărui set de îmbrăcăminte este primul strat, adică lenjeria de corp. Acesta trebuie să asigure o bună izolare și o respirabilitate foarte mare. Evacuarea rapidă spre exterior îi va permite să lucreze pe deplin cu celelalte straturi de haine tehnice. Exact așa este lenjeria de corp de iarnă a mărcii. Puloverele și tricourile termice ușor mai groase Brubeck thermal sweatshirts sunt ideale pentru vremea rece, oferind utilizatorilor condiții optime în timpul activității fizice. Fie că mergeți la schi alpin, skitouring, schi fond sau pur și simplu la o drumeție pe trasee înzăpezite, marca poloneză vă va oferi cu siguranță lenjerie intimă adaptată nevoilor dumneavoastră.

Lână de merișor în hainele Brubeck

La lenjerie de merișor este, de asemenea, foarte populară. Această lână excepțional de moale la atingere are proprietăți unice. Oferă un confort termic ridicat, nu gâdilă ca lâna normală și, în plus, are proprietăți naturale care fac ca aceasta să nu absoarbă atât de ușor mirosurile neplăcute. Este deosebit de populară la hainele de iarnă, dar poate fi folosită cu succes și vara.

Cuvertura termică perfect adaptată activității dumneavoastră

Marca poloneză Brubeck oferă modele concepute pentru fiecare persoană activă. Potrivirea corectă a lenjeriei de corp este, de asemenea, importantă, deoarece trebuie să asigure o libertate de mișcare corespunzătoare. Aceasta este adesea mai largă pentru cămășile concepute pentru activități mai puțin solicitante, în timp ce, de obicei, hanoracele tehnice și jambierele termice sunt caracterizate de o potrivire strânsă. De asemenea, este foarte flexibilă, astfel încât să vă urmărească fiecare mișcare. Indiferent de sportul pe care îl practicați, veți găsi lenjeria de corp Brubeck potrivită pentru acesta. Magazinul nostru 8a.ro oferă o gamă largă de modele din colecțiile de vară și de iarnă, asigurând performanțe deosebite atât pe vreme caldă, cât și pe vreme rece.