top

Brăţări damă

Brățările pentru femei sunt accesoriul perfect pentru orice femeie pasionată de alpinism. Acestea vă vor accentua perfect interesele nu doar în timpul excursiilor de vară pe stânci, ci și în timpul festivalurilor montane sau al îndatoririlor zilnice.
View as Grid List

14 Produse

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

Brățară de alpinism cu tematică montană

Printre bijuteriile pe care le oferim, brățările de alpinism cu tematică montană formează cea mai mare parte. Datorită gamei largi de modele și culori, veți putea asorta perfect accesoriile la orice ținută. Bijuteriile de alpinism pentru femei sunt o idee de cadou care va fi pe placul oricărei femei iubitoare de munte. Brățările realizate din frânghii subțiri sau reps vor arăta foarte bine fie că vă antrenați pe un panou, fie că vă aflați într-o excursie de vacanță pe stânci. Modelele variate sunt finisate cu detalii fine, stilizate cu diferite elemente ale echipamentului de alpinism. Un carabinier în miniatură, o cupă de asigurare mică sau un opt în formă de cifră sunt doar câteva dintre acestea. Deși sunt de dimensiuni foarte mici, orice persoană interesată de alpinism le va recunoaște formele la prima vedere. Brățările de alpinism pentru femei cu finisaje splendide includ adesea elemente din argint care le sporesc și mai mult unicitatea. Cele mai multe dintre brățări au un perimetru reglabil, astfel încât să vi se potrivească perfect la mână. Această soluție facilitează, de asemenea, punerea sau scoaterea lor, ori de câte ori aveți nevoie.

Bijuterii de alpinism pentru femei la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de culori și modele de brățări de alpinism pentru toți iubitorii de provocări montane. Bijuteriile de munte excelent lucrate de către companiile specializate în aceste podoabe sunt o garanție a unei prelucrări de înaltă precizie și a unui aspect fantastic.