top

Boxeri termoactivi damă

Boxerii termici pentru femei sunt alegerea perfectă pentru femeile care caută un confort maxim. Sunt perfecți pentru multe activități montane și excursii turistice.
View as Grid List

39 Produse

  1. -15%
    Boxeri termici femei UYN Motyon 2.0 UW Boxer - blackboard

    Lista de dorințe

  2. -22%
    Boxeri termici femei Maloja Plumtree NOS - moonless

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

39 Produse

Ștergere

Boxerii termici pentru femei sunt o alegere excelentă

Legătura de lenjerie de corp termică aleasă corespunzător este baza fiecărui set de îmbrăcăminte pentru femei pentru activități montane. Efortul fizic întreprins pe trasee și poteci o solicită foarte mult. Ea trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici. În primul rând, chiloții termici pentru femei trebuie să aibă o respirabilitate ridicată, astfel încât aburul produs de corp să poată fi transferat rapid către straturile ulterioare de îmbrăcăminte. În al doilea rând, boxerii trebuie să garanteze un confort maxim de utilizare, astfel încât să nu provoace presiune sau să restricționeze mișcările. În al treilea rând, chiloții termici pentru femei trebuie să mențină temperatura aproape de corp, astfel încât să evite răcirea sau supraîncălzirea ușoară. Toate aceste caracteristici sunt incluse în chiloții termici de la producătorii de top.

Boxeri termoactivi pentru femei variate

Ca și în cazul altor lenjerii de corp termice, aceasta poate fi împărțită în una realizată din fibre sintetice și una în care predomină fibrele naturale, cel mai adesea lână merinos. Primii sunt aleși de bunăvoie în special pentru activități mai intense. Acestea asigură eliminarea instantanee a umidității și proprietăți de uscare rapidă, care sunt extrem de importante în cazul unui efort intens. Datorită acestui fapt, chiloții pot oferi confort într-o gamă largă de temperaturi și cu o intensitate variabilă a efortului. Boxerii termici pentru femei din lână merinos sunt foarte confortabili la purtare. Materialul este plăcut la atingere și oferă proprietăți termice excelente. Este alegerea perfectă pentru sezonul rece.

Boxeri termoactivi pentru femei la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de boxeri pentru femei de la producători de top de lenjerie de corp termică. Tăieturile alese în mod optim și flexibilitatea ridicată a materialelor garantează o potrivire perfectă pe corp și o libertate de mișcare neîngrădită. Acești chiloți termici pentru femei sunt fantastici pentru drumeții pe trasee de munte, drumeții pe poteci mai ușoare, schi de tură sau în timpul călătoriilor de vacanță. Boxerii tehnici pentru femei sunt confortabili și de înaltă calitate, fiind bine cunoscuți pentru îmbrăcămintea lor de exterior.